Evet bitiyor 11 yillik evliligim. Ben kabullenemiuorum. Umidim bitmiyor ama.3 cocugumla basbasayim.5 aydir toparlanamadim. sehri bile değiştirdim. Iki kere telefonda barismak icin sansimi denedim. Hislerim bitti diyerek kestirip atiyor.2 sene onceside aldattigini ogrendim. Evet belki gurursuzluk ama nasil davranirsam pisman olur. Alttan alma taktigi yaramadi. Belki hayatinda biride var. peki olsa ortak kisilerden duymaz miyim. Hikayem uzun. Maddi olarak oisman edemem. fazla birseyi yok. fikir verin napmali
Cevabın nedir?
+1 yılHic bir sey yapmamali... insan kafasinda bitirdi mi bitiriyor. Ben 22 yildan fazla evli kaldim. Gectigimiz sene bitirmek istedigini soyledi iki hafta ayri kaldik ertesi gun dilekce vermeye gidecektik sonra ben vazgectim biraz daha sure taniyacagim dedi. İki uc ay gecti araya kayinpederin vefati girdi. Taziye evinde hic alakasiz bir ortamda gozlerinden benimle ve evliligimizle ilgili her seyin onun icin bittigini gordum. Vefatin acisi bir kac ay gecip hafifleyince bu defa net ve kesin kararini verdi. Bir hafta icinde mahkeme olduk bosandik. Bir ay sonra hakimin gerekceli karariyla tum baglarimiz koptu. Cocuklarin duzeni bosulmasin diye evden ayrilan ben oldum. Sekiz ay sonra daha yeni yeni alismaya basladim. Birisi elinizde olani aliyor ve sizin onun yerine koyabilecek bir seyiniz yok... Bir bosluk hep bosluk.
11 Yorumla
Soran+1 yılBizim arada aldatma meseleside oldu abi. Oyuzden emin olamıyorum. Ama karar verdim artik birsey yapmayacağım
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten çok zor bir durum üzülme diyemem bu durumda kim olsa üzülür ama seni istemiyorsa yapacağın bir şey yok çünkü sen barışmak istemişsin evliliğin için mücadele etmişsin ama sadece seni çabanla mücadenle olacak bir şey değil oda mücadele etmeliydi vazgeçmelisin ne olursun ne yaşanırsa yaşansın kesinlikle umutsuzluğa kapılmamak gerekir yarınlar neler getirir kimse bilemez belki de hayırlısı böyle sana düşen görev çocuklarına sımsıkı sarılmak al abdest otur secdeye dök içini o seni senden daha iyi biliyor unutma gitmek isteyenin önünde dağ olsan fayda etmez.
Allah yar ve yardımcın olsun.
Kendine iyi bak.
Seni emanetleri kaybolmayan Allah'a emanet ediyorum.🌹🙏🙏53 Yorumla
Soran+1 yılAllah razi olsun kardesim dedigin gibi Allah var gam yok. Namazimi aksatiyorum belkide ondan. Bir erkek icin bukadar ugrasmaya degmiyormus. Ben namaza basladigini filan duydumda esimin sevinmistim. Hidayete erdi akillandi diue ama degismemis. Sagol gerçekleri hatirlattigin icin. m
- +1 yıl
Allah cümlemizden razı olsun.
Sen yüreğini ferah tut çünkü Allah'ın iyi kulları için her zaman bir süprizi vardır.
Kimsenin ahı kimsede kalmaz.
Sen ona yönel o sana kimsenin bilmediği bir patika açar.
Umutsuzluğun içinde umut vardır.
Sabret çünkü sabrın sonu her zaman selamettir.
Sen şimdi kalk aynaya bak ve gülümse.
Çünkü eminim gülümsemek sana çok yakışıyordur.
Allah yardımcın olsun.🌹🙏
Soran+1 yılAllah razi olsun kardesim
+1 yılGiden bir daha dönmez bence dönse de eskisi gibi olmayacak hazir şehri de değiştirmişsin velayet davası var mı çocukları da umursamaz gerçi böyle adamlar çocukları gösterme diyicem de zaten az düşünse çocukları için gitmezdi neyse uzun lafın kısası yeni bir sayfa ac ve kendine yeni hobiler edin bir sanat dalı olur bu spor olur en basiti spor yap eğer eşinin ailesi de seni Instagram dan falan takip ediyorsa bol bol fotoğraf paylaş bir şekilde haberin ons gider ama bana kalırsa bence o adamı arama daha ararsan da çocukların için ara yaşadığınız zor bir durum benzer bir olaya tanık oldum ve maalesef giden gelmiyor gelsede eski tadı bulamazsın araya başkaları girmiş çünkü
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet canim basta buyik cocuklari isteyen adam su an bana diyor ki korkma vicdansiz değilim almam cocuklari senden. Benim d erdim cocuklar onlar icin calisiyorum. Ne vicdani vicdani olan bırakırmi 1 yasinda cocugu. Disardan destek olacakmis.
Soran+1 yılOnlari bana karsi nasil yetistirirsen öyle olurlwr diuor. Iki gundur alip gezdircek guya isi varmis.1 yasindaki oglumuda 6 aydir gormuyir. gostermesen kiymetlenir. Veriyorum cocuklari 6 ay gormedi 2 saatte getirdi. BIZ SEVGISI BU KADAR O LAN ADAM ARTIK BASKALARINA NE KADAR BILEMEM. Bende soğumaya basladim gec bile kaldim. dedigin gibi boy boy mutlu fotolar
+1 yılSizin adınıza üzüldüm. Takıntı haline getirmryin. Barışıp tekrar aldatılıp bununla mı uğraşmak istersiniz. Aramamanız önemli değil. Aramasanız da o arasa açacağınızı ve dönmeye hazır olduğunhzh bliyordur eski eşiniz. Bu mesajı vermeyin. Artık sadece çocuklarınızın babası. O tavırda konuşun. Ve kendşnşzi yeni bir ilişkiye açık tutun. Yaşınız genç. Neden bu travmayı yıllarca yaşayasınız ki. İnsanlara hakettiği değeri vermezseniz hakettiğiniz değeri göremessiniz. Bol şans.
14 Yorumla
Soran+1 yılOBaslarda dediğiniz gibiydim. umursamadim. Ama 4 ay dayandim. soylemek istediklerim vardi soyledim. Barismayla ilgili bisey dememistim. Onceki gorusmeden cesaret alarak yine aradim. Cunku bir onceki ko n usmada muhabebeti kendi uzatiuordu. Iciji cekiuordu. Bende belki soyleyemiyor diye cocuklar icin deneyelim dedim ve ağzımin payini aldim. Ve artik suna inanıyorum. Baska biri olmasa bu insan tek bas i na yasiyor.6 ay nasil daya n ir bide erkek. ailesinide silmis. psikolojide normal degil. O kadinlaysa bile mutlu olabilirmi
- +1 yıl
Siz eşinizi düşğnğyorsunuz. Tabi onca yıllık geçmiş var. Ama o sizi düşünüyor mu acaba? Yine de pişman olsun istiyorsanız, sosyal medyayı kendisi aktif kullanıyorsa sizi de takip efiyordur. Bencr merak uyandırıcı paylaşımlsrda bulunun. Mıttlu ve iyi olduğunuzu düşğnsün. Gitmediğiniz yerleri falan paylaşınç taktik yani. Yapıcak bir şey yok. Şunu iyi bilin. Sizin üzgün olduğunuzu düşünürse size hiç dönmez. Hayatınza onu düşğnmeden mutlu ve sosyal olarak devam ettiğinizi düşğnsün. Emin olun arayacaktır. Bu arada kendinizde drgişiklikler yapın. Giyim tarzı, saç vs. Bu arada sizi aldattıpını soylemiştiniz. Kadını gördünğz mğ bir şekilde internette falan. Resmini?
Soran+1 yılResmini bosverin bir ortamda oturduk ben bilmiuodum tabi o zaman eski komsunun evli kizi yani
Soran+1 yılKadinin ailesiji taniyorum inkar ediyorlar tabi. Ama benim ailemle ilgili seyleride biliuorlwr ne hikmetse. Esim onlara benle sıkıntılarimizin oldugunu bosanacagimizi soylemis. Ama kizlarina toz kondurmuyorlar tabi. Esi cok iyi biri ablamiz öyle biseyyapmaz. erkek gibidir filan. Cozemedim bu iliskiyi. Ne boyutta nasil bir pislik. ailede isin icindemi. Kadin esimden buyuk abla dyrdu.3 4 yas belki daha çok. GUZELMI DERSEN CIRKIN DEGIL IKI COCUK ANNESI bir KAPALI bir ACIK CALISAN bir BAYAN. Hani su gorunce ne mal oldugu anlasilacak cinsten bana gore. kocasini aldatan kadindan ne beklenirse
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
38Cevap
+1 yılUzulmeyin, neden sizden sogudugu onemli. Çok mu kuralciainiz, aşırı mi ilgilisiniz, bir kadının ekonomik özgürlüğünün olmaması bile soğuma sebepleri arasındadır. En çok karşılaşılan durum ise aile baskısı anne baba kız kardeş vs.. Bazi kadınlar eğlenmeyi bilmezler önce koreltir insani sonra aliskanlik sonra da nefret oluşur. Yalvarmak çözüm değil çocukları goatermemeniz bile ayağınıza gelmesine sebeptir sonuçta onun bir parçası onlarda çocuklarına bu değeri bile vermeyen insandan kusura bakmayin ama hayır gelmez. Yalan konuşmaya gerek yok.
03 Yorumla
Soran+1 yılYa dedikleri birbiriyle ortusmuyor. Cok ariyosun soruuorsun diyor Bide ilgisizsin diyor. Sevgisini ben bitirmisim. Aldatma oldu. O ndan sonra bile ceki duzen vermemisim. Ama hep o hakli konusurken. Herkesi silmis. tamam ailesi maddi manevi destek olmadi peki ben. Anlamamisim onu. Anlamadigim icin boyle olmusuz. Oylemi anlamak istyrm bilmiyorum ama bana psikolojisi bozuk gibi geliyor. Dusunuyorum ojun yerine kendimi. Ailesi dagildi evimizi sattı. Isini degistirdi. Kendi ailesiyle dargin. Davayi acti nafaka isi cikti. Isleride bir oluyor bir olmuyor seyyar. Ya bana diyoki benimde sikintilarim var ama ben kendi kafamla konusuyorum.
- +1 yıl
Seni aldattıktan sonra bile kendine çeki düzen vermedin nedir onu sorsaydınız bu nasıl bir savunmadır? Arayıp sormayın, sizde hata seni anlamak için önce kendini bana ifade etmen lazım demelisiniz derin konular çok çok..
Soran+1 yılAldattigini ogrendikten sonra onu mutlu etmek icn caba gostermeliymisim. giyinip suslenmeliymisim. Isten yorgun gelince ayagina masaj yapmaliymisim. halbuki o meseleyi ogrendim affettim ama eskisinden daha iyi gibiydik. demekki o bitirmemis icinde. B ide bwn 6 aydir diye bilirken 3 4 yillikmis. Ama duygusal bir seyyokmus. esim atiuomus msjlwri karsi taraf cvp vermuyomus. kardesimsin diyomus yedikmi hayir
+1 yılBenim ablamın evliliği 15 sene sonra bitti. Oda 3 çocuğuyla kaldı. Eşi onu ve çocukları bırakıp başka bir kadınla yaşamaya gitti. Ama geri döndü ablam affetmedi. Zor bir süreç ama Allah var gam yok. Elbet belasını bulacaktır. Sen bence ilşkini kes onunla. Daha fazla kaldırma poponu. olacağı varsa her türlü olur. Ama bari biraz kendini düşün. Seven ve isteyen şimdi ayrı değıl de yanında olurdu. Allah yardımcın olsun
210 Yorumla- +1 yıl
He ne kadar kolay git keyfine bak ondan sonra ben geldim yok öyle her şeyin bedeli var
- +1 yıl
Aynen öyle
Soran+1 yılSagolun bende pisman olup af dileyecegi ve benimde hayir diyecegim gunleri bekliyorum
Soran+1 yılPeki enisten denen ne kadar surede geri dondu ve simdi napiyor. Bosanmislardir degilmi.
- +1 yıl
İki ay sonra geri dönmek barışmak istedi utanmadan. ama ablam boşanma davası açtı istemedi. çocuklarının vekletini de alcak o ailesini tamamen kaybetti anliycağın. şimdi boşanma sürüyor sonuçlanmasını bekliyoruz.
Soran+1 yılCocuklqr benimle almakta istemiuor zaten kadindan supheleniyorum bende. Bizim 6 ay oldu ama ne pişman nede donmek istiyor. Ben gururumu yenip cocuklar icin uğraşttim ama olmuyor biraktim
- +1 yıl
Çocuklar ıçın deyip hayatını mahvetme derim. Giden gitmeyi kafasına koymuşsa bırak kendi haline. Enazından Onur'un gururun sana kalır. Sen güçlü ol aslında bu saatten sonra güçlü olman lazım çocukların ıçın. Böyle sorumsuz be gamsız vicdansız bir insan olsa ne olmasa ne. Bir bayan olarak ben sana duacıyım🙏🏼 sen Allah'a sığın doğru sensin eğri zaten belasını bulur
Soran+1 yılAllah razi olsun kardesim moral oldun sagol
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Herzaman elimden geldiğince destek olurum bu benden bişey eksiltmez.. Yardımcı olmayı seviyorum. Ama ben haksızlığa asla tahammül edemem. Vicdan insanlığı tamamlayandır. Vidan yoksa insan insan olamaz. Sen rahat ol. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Ve bunu göreceksin, gidenin çooookkkk pişman olup it gibi geri geldiğini gördük. Ama bir laf vardır. Zincirini kırıpta giden köpeği bir daha kapına bağlamayacaksın!!!
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Herzaman elimden geldiğince destek olurum bu benden bişey eksiltmez.. Yardımcı olmayı seviyorum. Ama ben haksızlığa asla tahammül edemem. Vicdan insanlığı tamamlayandır. Vidan yoksa insan insan olamaz. Sen rahat ol. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Ve bunu göreceksin, gidenin çooookkkk pişman olup it gibi geri geldiğini gördük. Ama bir laf vardır. Zincirini kırıpta giden köpeği bir daha kapına bağlamayacaksın!!!
+1 yılEvet zor bir durum ama sen durumu daha da zorlaştırıyorsun kendine.. Adam sevmiyor gitmiş aldatmış... Daha ne bekliyorsun bu evlilikten? Kabullenmek gerek bazen biteni. Hayat devam ediyor kendine yeni bir sayfa açıp kendi hayatına cocuklarına bakman gerek o adamdan bu saatten sonra hayır gelmez sana artık.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
Bence kabuğuna çekil ve çocuklarına odaklan, sanırım meslek sahibi olduğun için ekonomik sıkıntın yok, vicdanın rahatsa bu yıkımda hiç üzülme kendini paralama, irtibatını kes, sen üzerine düştükçe egoları daha da yükselecek, tilkinin dönüp dolaşıp geleceği kürkçü dükkanı, yokmuş gibi davran
119 Yorumla
Soran+1 yılMeslegim yok ne yazikki ama ailem maddi destekcim ve manevi. Vicdanende cok rahatim ve elimden geleni yaptım. dedigin gibi 4 ay sabrettim aramadim kasindim agzimin payini aldim. Ayni sehirdeyken farkli davrandi gibi geldi umitlendm yine aradim yine agzimin payını aldim. benm sabirsizligim. tilki donmedikce işte
Soran+1 yılSağolun ailem cok sukur arkamda o ailesiyle sorunlu. Cok iuiydik ikimizde birbirimizlede ailelerlede hayırlısı dediğiniz gibi evet kacan kovalaniuor ama bizimki hic ki ovalamiuor kacsakta ;)
Soran+1 yılUmarim dediğiniz gibi olur 6 aydir düzelir diye bekledim. Ama hic degismedi fikirleri ne bana ne ailesine döndü. Ben biraz simarttim sanirim. O ben gibi degil haksizda olsa kararli vazgeçmiyor.
Soran+1 yılUzak durup ozletmek gerek belkide. Böyle israr ettikce. Ama cokta sıkmamistim. Zaten ben baska ildeyim.6 ayda 2 kere aradim. Son iki gundur oyle manasiz ariyordum. Benle cocuklwr icin iui kalmak istiyor. Gecmis guzel anilarla kalsin kalp kirmayalim diye
Soran+1 yılEvet israr onda etkili degil anladim bunu. Cocuklarim icin diyen insan zaten birakmaz diye düşünüyorum. Hala nasil dank etmezki. soyle düşünüyorum. Ya boyle yasamak rahat. Düşünsenize aksam eve erzak alma derdi yok cocuk yok ses yok kadinyok. ya da yaninda bir kadin zaten var iki ihtimal. Ya bekarlik rahat ya da bensizlik
Soran+1 yılDusunmemekn en güzeli sanirim. Sorgulamamak gormezden gelmek. Birak ne hali varsa görsün misali sagolun..
Soran+1 yılDusunmemem gerek evet baska biri olmasa hayatinda böyle net olmazdi degilmi. Pskilojiside bozuk olabilirmi
Soran+1 yılKendi haline biraktim artık zaten
Soran+1 yıl6 aydir bekliyorum zaten de hicbiseyde olmuyor be abi
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi ayaklarinin ustunde dur guclu bir kadin ol kiloluysan zayifla is bul calis cocuklarini guzel yetistir bunu onu pisman etmek icin degil kendi guvenini kazanman icin yap bitmisse bitmis sen mutlu guzel basarili cocuklarini iyi yetistiren bir anne olduktan sonra o hep pisman olur
01 Yorumla
Soran+1 yıl6 ayda 11 kg verdim zaten. Calismayi cocuklarim icin istemiyorum. Cunku hem ailemde istemiyor maddi olarak iyiyiz onlarla olmam daha iyi Sağol gorusun icin
Erkek kafada bitirmişse ne yaparsan yap fayda etmez.
158 Yorumla
Soran+1 yılBitirmis kalbinde kafasinda
Soran+1 yılTam tersi bunu pskiloglarda söylüyor. Kadin b itti derse biter asil. Ama bende bitiriyorum artik
Soran+1 yılAmin bende hayırlisini istiyorum. Beddua etmeyi sevmem ama ah ediyorum ister istemez. kendjmden gectimde cocuklarjm boule bir hayatimi hak ediuordu. Anane yaninda iste can i istediğinde kafasi bosken ya da kadindan firsati olursa gtryr bence
Soran+1 yılOyle diliyorum zaten abide benim yasadigm acinin kalp agrisinin onda birini yasasin. En azindan haksizlik ettigini anlasjn. Ben de hataliyim demiyor hic. Sevgimi sen bitirdin dyr. Terk edilsin aldatilsin en azjndan nankorluk gorsun. Zaten olacagi en kötü durumda . Gercekse eger ailesiylede gorusmuuor
Soran+1 yılCok iyi bir insandi ama herkes tarafindan sevilen paylasmayi yardımı seven biriydi. Ailem bile oglu gihi seviyodu. Ama adama ne olduysa ailesini bizi isini kimseyi gozu gormuyor.
Soran+1 yıl1 yili geckin. Benim hamilelegimin son dönemleri ydi. Maddi sorunlari vardi. Aile isiydi
Soran+1 yıl1 yasinda
Soran+1 yılToplamda 3 cocuk. Ailemle baska ile abime yakina yerlestim benim evim gibi yani. Tatil icin memleketteyiz
Soran+1 yıl6 aydir sagolsunlar hic zorluk yasamadim. Kiramida oduyorlar. Geriside ailemin emeklisi. Esimde nafaka odeyecek mecbur tabi. Maddi sikint i yok manen yalnizlik. ozlenilmemesi gerekeni ozlemek
Soran+1 yıl3. oglumu esjm isterdi hep ama kucuk oglum biraz daha büyüsun derdi. Ben 2 tane yeterli buyuduler dyrdm. Ama en kucuktr plansiz oldu
Soran+1 yılKirsehir aslen
Soran+1 yılKulturden ziyade adamlık gerekiyormus insanlik ve vefa
Soran+1 yılYok zaten görebileceğim nankorlugu ihaneti insanlığı gordum dahada aramam
Soran+1 yıl6 aydir bir umit birlesme vardi. Planlqrim yoktu. Ama artik egitimime devam etmeyi planliyorum. ve evlatlarimi iyi yetistirmeyi
Soran+1 yılBaskada bir planim yok bazen ozguven doluyorum bazende kafam allak bullak. bir insan esini nasil kaybeder. Kayip gitti elimden :(
Soran+1 yılSevmesem unuturdum sanirim. Dusunmezdim umursamazdim. Lanet olsun kalbime
Soran+1 yılO atıyor iste acimadan
Soran+1 yılIlk aklima gelen o sonra psikolojisi cunku ailesinide silmis..1 2 yil once aldatma oldu kadin evliydi evl I mi bosandimi bilmiyorum
Soran+1 yılHayir daha 2. dava gorulmedi bile
Soran+1 yılBenim anlasmali acacakti ama avukatim en azindan 1 daire istyrz diyince cekismeli acmis. red edende benim bosanmayi evlenemesin dost hayati yasasin kadin varsada adiler
Soran+1 yılHaketmiyor mu
Soran+1 yılNafakada odeyecek aylik 1400 tl toplu odemede yaomak zorunda odemezse hapis sevdicegi beklesun artik
Soran+1 yılIlk aurildigimiz gunler kararliydim bosanmaya. daireyi verirse bitiyordu. Kafam cok karisikmis. Dusundukce istemedim ayriligi. Ama olmayincada olmuyor sanirim. derdim daire mal para da degil huzur sevgi
Soran+1 yılBu adam dedigin 1yila kadar boyle degildi iste. cok degisti ailesine kiyamayan bizi kiskanan insan sen benim herseyimsij diyen biriydi. Neyse puff oldu artik o söndü
Soran+1 yılVermiyorum yani nikahi ev versede vermiyorum. Hadi hislerim bitti gdyrm kolaymi. Cocuklarida sen buyut ben disaridan desteklerim. Guzel tabi boyle ohh. iki telefonda arar iki gezdirir cocujlar mutlu. Anneli babalı cocujlari gorunce uzulmuceklermi. Bayramlar veli toplantilari 1 yasinda babasini bilmeyen oglum. onun icinde kolay degilmis yok efendim vicdansiz değilmiş. Lanet olsun taniyamamisim
Soran+1 yılNerden anladin abi?
Soran+1 yılYok bitti artik dersimi aldim
Soran+1 yılYas 42 yaziyor ben 30:)
Soran+1 yılniye guldunuz anlamadim
Soran+1 yılKismet bu isler en guzeli kafa rahat iste. Anne olmak bambaska ama
+1 yılBugün pişman olup gelse harama alıştı bir kere baş edemezsin artık gururunun kırıldığı yanına kar kalır seni istemiyorsa ne kadar zorlasan boş zorla olan şeyler mutluluk vermez insana ve pişman olması için kendi içinde olan savaşı kaybetmesi lazım seni gözden çıkarmış zaten ne yapsan boş sadece bekle.. düşmez kalkmaz bir Allah var bakalım dışarda ki evli erkek düşkünü kadınlar kurtaracak mı onu
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılPardon da hislerini s** ben onun... 11 sene de 3 tane çocuk yaparken ne hissediyordu a*** evladı ya off gerildim ben gidiyorum. Akıl falan vermem sorry
313 Yorumla
Soran+1 yılAdima konustun Sağol valla pişmanmis o zamanki hisleriule söylediklerine.3. cocugun gunahinada girmis pismanmis
- +1 yıl
Al işte sonra kötü şeyler oluyor :) bu millet çok kansız ya
Soran+1 yılYok yazim hatasi olmus o gecmiste beni sevdigini falan söylediğie pisman. bir seyleri idare ederse olup gidiyomus. Bana karsi yabanci gibiymis yokmus hic hisleri kufur serbest
- +1 yıl
O zaman ben onun anasının a. s*çayım :( E be kahpenin sıvısı madem boş ya da boşa yakınsın kendini tut çocuk yapma a*cık
Soran+1 yılPismanim dyr madem boyle niy e tin vardi neymis cocugun gunahina girmis simdide iyi baba olup cocuklari kazanmaya çalışıyor
- +1 yıl
İyi koca olamadıktan sonra hatta ADAM olamadıktan sonra, baba olunmaz diyemedin mi :D
Soran+1 yılAilem zamanunda okkali konusmus ona agir agir hala soyluyor onları. Adam olana laf söyleniyor artik zerre degeri yok
- +1 yıl
Neyse üzme sen tatlı canını boşver, geçim durumu nasıl olacak çalışıyor musun asıl problemler bunlar ve düşünmek lazım.
Soran+1 yılAilem baska ile tasidi yanlarina sagolsunlar kirami oduyorlar arti babamin emeklisi ve nafaka. Allah veriyor bereketini. Oglum 1 yasinda en kucugu calisamam ailemde cocuklarin yaninda olmami istyr kardesim
- +1 yıl
Vay arkadaş ya, valla allah kolaylık versin keşke elimden bir şey gelse.
Soran+1 yılDua edin yeter Allah razi olsun. Kader mi diyelim bilmiyorum bazen kendimde ariyorum hatayi eksigi
- +1 yıl
Peki düşündüğün zaman kendinde gördüğün hata eksik var mı?
Soran+1 yılSon donemlerde bakimsiz ve daginik olabilirim bide telefonla cok ilgilendim. Ama esimdede akilli telefon varken iddaa ile ilgilenmkten gece uclere kadar uyumuyordu
Hayatına bak. Maddi olarak tazminatı alırsın. Bebelerine bak eksiğini kendin tamamla geri kalan her şey hata olur. Ev hanımı kaprisleri bunlar
015 Yorumla
Soran+1 yılValla dogru soyledin muhtac degilim ona zaten. Bosanma davasi bitince alabilecegim tazminati. Ayrilmayi kabul etmedim. Iki uc sene bosanamaz
Soran+1 yılDeniz kenari biraz hayal de :) okadar da rahat degilim maddi olarak. Kucuk ogkum olmasa çalışırdim. Kararjm degisecek gibi dunden sonra
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Tek si n ir olduğum nokta adam bekar gibi rahat dolassin. Neymis pismanmis 3. cocuga. Anneleri var nede olsa. ilk zamanlar buyukleri alırım diyodu. bir ara bodsanmazsan bn irini alirim diyodu. Simdide sen buyut ayrilmasinlar diyor. tabi kim ugrasacak cocukla filan
Soran+1 yılYanlis olan nedir? Anlamadim ben cocuklarimdan sikayetci değilim. Onun desteğinide istemiyorum. Cocuklarda cok duskun degiller zaten ona. Neymis onlara zamaninda sevgisini verebilmiski simdi onunla gidiuorlarmis
Soran+1 yılAlsin istemiyorumki zaten verecek olsam basta kabul ederdimki hayatta kabul etmem. Benim demek istediğim iyi baba rolleri yapmasin yani. Almicagini adim gibi biliyordumki zaten sen cocuklari bosver hayatina bak dediğimde asil sen hayatini yasiyorsun sehri bile değiştirdin demisti. Keske o konusmalarla biraksaydim. Barisi hic teklif etmeseydim o halimi gormeseydi.
Soran+1 yılNe uapacak Allah aşkına tek yapabildigi davayi acabildi aferin. Tek amaci bence beni olmayacagina ikna edip ayrilmak. Iste karsi tarafla evlenmek.
Soran+1 yılIyi mi
Soran+1 yılNeden iyi kim icin nasil anlamadim yav
+1 yılGit donuna kadar al düdüğün öyle evleneyim bu eskidi yenisini alayım değil o işler nafaka ne varsa iste... olmayanıda iste
13 Yorumla
Soran+1 yılNafaka baglandi aylik 1350 tl. Toplu odemwde yapacak. Icrada konuldu. Kadin icinnispatlarimida sundum. Tazminatta talep ettim. Ama bosanmayida kabul etmedim.
- +1 yıl
bırak o adamı, o adam sana mutluluk getirmeyecek sanmıyorum... O düzelecekde değil. Boşanma davasını açan o ise senden vazgeçende odur boşa uğraşma. Zaten 5 sonra seni aldattığı kadında ondan vazgeçecektir. Ozaman pişman olur, sen seni mutlu edecek birini bul senden başkasında arayanı değil
Soran+1 yılKendisinindr mutlu oldugunu sanmiyorum zaten. Bana benimde sıkıntılarrim var ama ben kendi kafamla konuşuyorum diyor. Dunden sonra bıraktım z aten. Ben biraz muhabbet etmek isteyince herhalde cesareti yok demiştim ama degilmis
+1 yıliçindeki sevgi bittiyse asla pişman edemezsin zaten bence artık onu pişman etmek için yaşayacağına kendin için yaşa
01 Yorumla
Soran+1 yılBitmis oyle soyluyor. Bakiyorum zaten yaptığım pek biseyde yokta iste değişken bir yapısı var. bir sohbet ediuor telefinda bir tersliuor
Kendine çeki düzen ver bakımlarını yap düşmandan zayifla bakımsız san bakımlı ol seni kaçırdığını pişman olsun
03 Yorumla
Soran+1 yıl
Iyide gormuyoruzki birbirimizi :) 11 kg verdim.
Soran+1 yılSanmam ya umrunda oldugumu evden cikmuuorumki hem dogru düzgün
+1 yılNafaka bağlanınca pişman olacaktır, maddi durumu da iyi değilse birlikte olduğu kadınla ilişkisi uzun sürmez. Dört kişiye nafaka ödeyen adamı hangi kadın ister ki? Sadece nafaka bile pişman olmasına yetecektir, odemezse acıma icraya ver.
01 Yorumla
Soran+1 yılBaglandi canim ya 1350 tl icrada kondu toplu odeme yapmasida gerekecek ama pisman olmadı hala
+1 yılOlan kadına oluyor mk bebelerle ortada kalıyor adam hayatına bakıp keyfini sürüyor.. Koy g*tüne gitsin..
10 Yorumla
+1 yılSeni aldatmış birine hiç bir zaman medet umma anne ve babandan yardım al. Yakın akrabalarından yardım al. Üzgünüm ama evli olduğun adam kendini kirletmiş. Allahtan yardım dile tek huzuru bunda bulacaksın.
45 Yorumla
Soran+1 yılAilemin yanindayim zaten maddi bir sıkıntimizda yok ta iste cocuklar icin ugrastim bende
- +1 yıl
Çocukların büyüdüğünde seninle gurur duyacağından hiç şüphem yok. Öyle pislik bir adam için uğraşmaya değmez.
Soran+1 yılDenedim agzimin payını aldim zaten. cocuklar kendi evinde kendi yataklarinda buyusunler diye cabaladim. Benim kadar o caba göstermiyor. Neymis bu saatten sonra tek derdi cocuklarmis. Sen buyut bende disaridan elimden geldiğince destek veriyim. Ailem hakliydi aramamam gerekti.
- +1 yıl
Bu nasıl bir adam? İnsan evladının vicdanı sızlar. Gerçekten Allah sana sabır versin. İmtihanın büyük kolay bir şey değil yaşadıkların.
Soran+1 yılAdam mi adam demek fazla olur
Akıllı olup zor durumunu şansa donusturmelisin. Biraz daha dusun bence cok firsatin var.
012 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani anlayamadim?
Soran+1 yılDusunecek kadar vaktjm yok inanki kucuk bebegim var.
Soran+1 yılCocuklari bile gozu görmüyor desem
- +1 yıl
Afedersinde çok şansız birisin inanki çok üzüldüm, Allaha dua ette bundan sonra daha duzgun biri ile tanişmak nasip eder inşallah.. Sen aldatmasını bile sorun etmezken minicik bebegi ile ayrilan bir şerefsiz sana ilerdede sorun çıkarirdi. O zaman gelecek icin biraz düsun bence.. Allah kolaylık versin.
Soran+1 yılBeni kaybederek o şansını kaybetti. Kapilarim kapali simdilik sadece huzur istiyorum. Ne hali varsa gorsun
Soran+1 yılDune kadar umidim vardi. Baktim hala de g ismemis fikri. Ugrasmaya gerek görmüyorum artik
Soran+1 yıl6 aydir görmüyordu cocuklari ve uzaktayken b irlikte yasamak istiuoruz diyen ogluma alisacagiz diyordu
Soran+1 yılSagolun:(
+1 yılÜzüldüm açıkçası bence sana eş çocuklarına babalık yapmalı 3 tane bıldırcın birde millet kıymet bilmiyor ya😏
013 Yorumla
Soran+1 yılKendi sonunu kendi hazirliyor kimsesi kalmadi ne biz nede ailesi
- +1 yıl
Pişmanlık duyar elbet demek ki canının aciması lazım
Soran+1 yılHalada acimadiysa ne diyim. Maddi manevi cokuste
- +1 yıl
Ailesinin rızkını yiyor yuva yıkanın yuvası olmaz ki
Soran+1 yılOlmasin zaten kardesim ya. O kadar sey uasatti bana bir kotu laf söylemedim. Gerci abim agir laflar soylemis ama haketti. bir kadin icinse ve kendjni kendi mutlugunu oncelik görüyor sa ki gormese yapmaz. Allah buyuk ne diuim
- +1 yıl
Çoçuklarının ahı yeter ona öyle insanlar huzurlu bir şekilde yaşayamıyor toplumda
Soran+1 yılEe utansin bir zahmet
- +1 yıl
Sen üzülme üzülecek olan o
Soran+1 yılElimden geleni yaptigima inaniyorum. Vicdanen gurur demedim sansimi denedim. Artik guclu olma zamani dusunmeyecegim. Abim cok dedi ama dinlemedim iste. Yuzume vurulmasi gerekmis bazi şeylerin
- +1 yıl
Her insan hata yapabilir bilemezsin ki zordur tabii bilemem yaşamadan ancak stres yapma çocuklarına ver aklını
Soran+1 yılBunu 1 senedir hep söylüyorlar. Eli iste gozu oynasta hesabi cocuklwrla ilgileniyorum ama aklim onda oluyor. Sagol kardesin
- +1 yıl
Çoçuklarınla ilgilen düşünme yanlış yaptığını anlayacak elbet yakın bir zamanda
Soran+1 yılUmarim..
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçek sebebi ne peki? Monoton muydu evliliğiniz? Neden huzuru dışarıda aradı? Belki geçici bir süreçtir. Hayatında biri olduğunu ya da bir teklif geldiğini ve değerlendirmeyi düşündüğünü söyleyebilirsin. Vereceği tepki büyük oranda gösterir durumu.
00 Yorumla
+1 yılİşine gücüne bak. Nasıl olsa bulursun sen de birini. Mutluluğun ile pişman edersin.
01 Yorumla
Soran+1 yılBirini bulmak istemiyorum ki. Yeni biri yeni sorunlar cocuklarim yeter bana kardesim :(
+1 yılAldatiyorsa birak gitsin, inceldigi yerden kopsun. Öyle bir adami napacaksin? Geri dönerse huzurlu mu olursun zannediyorsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 473 cevap paylaştı. Pişman etmeye çalışırsan sen pişman olursun dimdik dur bak kendine hayata tutun güçlü ol belki birgünü...
01 Yorumla
Soran+1 yılGucluyum ama ona ihtiyacım var özledim ruyalarima giriyor. Düşün rüyamda sicakligini hissediyorum:(
+1 yılZor bir kadin icin cok zor bunun ne bir caresi nede bir yontemi var allah yar ve yardimcin olsun nedim
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun
sana tavsiyem çabalama üzülme daha fazla yeni bir sayfa ac allaha şükret o sana yardım eder...(bnm gbi yalnız bibaşına olmaktan iyidir insan ölmek ister mi ben istiyorum çektiklerim çok fazla
15 Yorumla
Soran+1 yılBenden de sana tavsiye kardesjm Allah v a r uzulme yasamak guzel hepimizin derdi var yalniz degilsin
Soran+1 yılNasil yani anlamadim
+1 yılKafasına koyduysa ne yaparsan yap kararından vazgeçmez
01 Yorumla- +1 yıl
Seni aldatmış ya seni tekrar aldatır takındığı tavıra baksana hiç bir pişmanlık duygusu yok barışsanız bile o şüpheyle nasıl yaşayacaksın sen huzursuz olursun huzursuz oldukça kötü oldukça sen çokuklarda etkilenecek bu durumdan piskolojilerini düşünmelisin
+1 yılherşeyine eyvallah demişsin zaten..
ayrıl..
bugün olmasa bile ileride pişman olacaktır..11 Yorumla
Soran+1 yılBosanmayi kabul etsem değişir belki dediginiz gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblam seni anlıyorum ama bunlara kafanı yorma sonunda olan hem sana hem çocuklara olur boşan gitsin
21 Yorumla
Soran+1 yılKararim oyle olacak galiba canim
+1 yılAnnem aynı durumda şu an ipn*nin hisleri kalmamış 🙂🙂
14 Yorumla
Soran+1 yılKadinda his yok tabi dimi. Kadin katlanir cocuklari icin evi ailesi icin. Yillarca cabalar sonra birgun cikar sogudum derler adiler. annen kac yasinda ablacim. Hic uzulmesin yalnız degil
- +1 yıl
41 yaşında
- +1 yıl
parayı bulunca degisiyolar ilgi artıyor tabi
Soran+1 yılBizde aksine parada yok
+1 yılKendi pişman olcak görürsün o zaman gözlerinin içine bak
06 Yorumla
Soran+1 yılAma nasil iste ne zaman
- +1 yıl
Bunu zaman gösterir ama çok sürmez emin ol
Soran+1 yıl6 aydir bekliyorum
- +1 yıl
Üzülme ama lütfen sabır herşeyin ilacıdır
Soran+1 yılHuyum kurusun aceleci b i yapim var. Sagol kardesim sabrin sonu selamet
- +1 yıl
Rica ederim , acele etmemek lazım ama
Sana tek bir şey diyeyim... Ne yaparsan yap bir ömür o 3 çocuğunun yüzüne başı dik bakacak şekilde yap.. Sen anladın
11 Yorumla
Soran+1 yılTabikide oyle biri degilim tek derdim yavrularim
- Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak isteyen erkeğin pişman olacağı tahmin edebilebiliyorsa bence boşanarak!
01 Yorumla
Soran+1 yılDers olurmuki bosanmak
mahkemeye ver nafaka davası aç malına zaten ortaksın süründür
01 Yorumla
Soran+1 yılNafaka baglandi 1350 tl mallarda babasi ve kardesleriyle ortakti. Devr almislar. Ev vardi satti onuda hicbirsey i yok su ann. Icrada koydurttum
Kendine adam gibi adam bul önüne bak ben yıllarca uğraştım ama sonunda yine bitti önüne bak
14 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi adam saniyoruz senelerce ama oda adam cikmiyor kardesim. Ben eşimi ayrilirken tanidim ikinci yüzünü gördüm. Bende guven kalmadiki bide 3 evlat cok zor
Soran+1 yılTek degilim ki 3 erkek evlat var :) onlarin varlığı yeter
+1 yılÜzüldüm 3 tane çocuğunla bu duruma düşmene ☹️ Allaha havale et er ya da geç yaptıklarını çekecektir
12 Yorumla
Soran+1 yılInsallah ya
- +1 yıl
İnsssssssss
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka biriyle sevişirek EGO'nu Tatmin edersin yanlızca. Adam resmen bitirmiş seni ablacım
00 Yorumla Ne kadar çabalarsak cabala kaderinde ayrılık varsa hiç kimse engel olamaz ama tek birşey hariç
20 YorumlaDevlet nafaka ödemek zorunda bıraktırır.
012 Yorumla
Soran+1 yılIcrq kondu zaten mecbur odeyecek
Soran+1 yılHicbir seyi yokki. Isten ayrilinca ailesiide herseyi uzerinden almis
Soran+1 yılÇalışıp odeyecek bir zahmet
Soran+1 yılNasil yani belli oldu aylik 1400 tl
Soran+1 yılBelli ola n i alamadikki artirtsam
Zaten senden çoktan vazgeçmiş ne yapsan boşa
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen aynen davayida acti zaten
Pişman etmeye uğraşma boşanmaya uğraş bence..
20 YorumlaBoşanmadı isen bana Özelden Yazarmısın
08 Yorumla
Soran+1 yılDava suruyor hala bosanmadim da niye ozele yaziyorum anlamadim
Soran+1 yılBuyu tarzi biseymi ya da dua medyum gibi
Soran+1 yıl6 aydir ayri yasiuoruz kardesim
Soran+1 yılHesabi yeni actigim icin mesaj atamiyorum. Once karsikasmaliymisiz
Bosverip yoluna bakacaksin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılEdemezsin maalesef kendi kendine olur olursa..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 962 cevap paylaştı. Bilemedim, allah yardımcın olsun.
00 Yorumla
+1 yılBaşka biriyle takılıyordur kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılTakilsin anlarim ama bir sohbet edip bir konusmada terslemesi garip
- +1 yıl
Öyle olur o işler dert etme
+1 yılUgraşmaya degmez gururlu ol azcık.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin da iste yasadiklarimi bir anlatsam bir yıldır cok yıprandim. Yediremiyor insan
Gizli Üye(25-29)+1 yılİş o noktaya geldiyse pişman olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor zaten
Üzüldüm ama niye bu kadar ısrar ediyorsun
022 Yorumla
Soran+1 yılBende kendimi anlamıyorum belkide annemle yasamak zor geldi.3 cocuk annem yasli onlara kiziyor gonlum el vermiuor. Bide ben babasız buyudum. onl a rda yasamasin istedim
Soran+1 yılTesekkur ederim evet zorlamamak gerekiyormuş galiba yuzume vurulmasi gerekmis sevilmedigimin
Soran+1 yılYa sorma bende akillanmiyorum iste. Allahtan telefonda duydum yuzyuze degildik:) gerci son gunler evdede duymustum
Soran+1 yılArtik ne yikici ne uzucu bilemiyorumki.1 2 senedir neler yasadim neler. Ama en guzeli ne biliyomusun masum olmak. Cocuklarinla olmak. onlarin seninle gulmesi. Esim su an cocuklari bir sekil kazanmaya calisiuor. Bilmiyorum ileride nasil olur ben engel olmuyorum bunuda belirttim. Ama onlarin nasil buyudugunu goremicek. Gerci cokta taktigini sanmam ama evlat olmadan olurmu ya. Hangi kadin ya da erkege degisilir
Soran+1 yılKucuk oglumu 6 aydir gormedi hic. Istedi bende yabancilara gitmiuor dedim. ben yabancimiyim dedi. Evet se n i bilmiyo dedim. sonra vicdanim el vermedi. Gormek istersen gtr dedim bakalım ne zaman gtrrse. Annem bugunki red edilmemden sonra da verme diye tutturdu. Ama babalari bizim yuzumuzden onlar niye gorusemesin
Soran+1 yılTesekkur ederim eksiklerim illaki vardir. kusursuz degilim. Elimden geldigince cocuklarimi sevgi dolu yetistirmeye çalışıyorum. Esim sevgisiz buyumus etkisi hala sürüyor. Sevgi onemli saygi onemli insan olmak bunlari gerektirir
Soran+1 yılOyle tabikide iyi geceler
Soran+1 yılTeşekkür ederim dertlerim b itmezki benim. Bak az once umursamicam diyordum. Su an yine aklima takildi.
Soran+1 yılMerak ettiğim bir bayan olmasa hayatinda bu kadar inat etmezdi dimi
Evleniyorum de
113 Yorumla
Soran+1 yılBosanmadikki nasil evlenicem diyim
Soran+1 yılAma boyle b i durum hala evlilik sürdüğu icin aldatma sayilabilir suclu duruma dusmek istemem.
Soran+1 yıl@Mert-urfa inanmaz
Soran+1 yıl@Mert-urfa ne gibi buradan yaz
Soran+1 yıl@Mert-urfa sananeyse aramami niye istiyosun ne alaka? Ugras diyenmi var sana isine bak ozmqn
Soran+1 yılEvdeyken bana ne diyodu biliyomusun. Belki benden daha mutlu olacaksin. Ben mutlu olamicam seni aricam ya da daha mutlu olucam ama kader i me razi olucam. Sende sana 24 saat tekmil veren her aradiginda telefonu acan birini bulursun dyrdu. Kiskanacagiji sanmiuorum seven kiskanir
Soran+1 yılAynen oyle ablam
+1 yılBaskasinla birlikte olarak
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artik!..
- +1 yıl
Ewetdm
+1 yılsenin maddi gücün var mı
03 Yorumla
Soran+1 yılMaddi olarak ailem cok sukur arkamda rahatim
- +1 yıl
bırak keyfine bak
- +1 yıl
yaşın genç
+1 yılPişman edemezsin
03 Yorumla
Soran+1 yılne yapiyim o zaman olmasin niye edemem sence
- +1 yıl
Duyguları bitmiş bu yüzden bir acı çekmez.
Soran+1 yılHaklisin
Konuşalım uzun uzun
00 YorumlaAllah yardımcınız olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSal gitsin yapacak bişey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten salali 6 ay olduda isye son sansi denedim olmadi
Dik dur
00 Yorumla
+1 yılYazık olmuş 😟
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,3b cevap paylaştı. Boşanma sende
00 YorumlaBurdan olmaz
06 Yorumla
Soran+1 yılOzele yazmıyorum burdan soylesen onerilerini lütfen
Soran+1 yılOyle biri degilim 1 2 si oyle bir seyin sakasini bile duysa basta benim ailem ofkelenir
Soran+1 yılAynen dedigin gibi af ettikce geri cekildi. Ben simarttim onu. Aslinda baska biri olursa tepkisini merak ediyorum. Ama sevmeyen kiskanmaz herhalde
+1 yılDertleşelim istersen
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği