3 aydır evli olduğum eşim boşanma davası açtı. Çok basit bir tartışmamız yüzünden. Kesinlikle boşanmak için yeterli bir konu yok ortada. Öfkeyle hareket ediyor. Özellikle erkek arkadaşlara soruyorum. Boşandığımızda pişman olur mu? Onca emek onca masraf. Kendisi de maddi manevi çok zarar görecek. Sizce dava sürerken vazgeçme ihtimali var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBurada biriken bir öfke patlaması var belli ki. Detayını eşiniz bilir. Gerçekten sebep bahsettiğiniz gibi mi? Erkek inatçı ise inadından vaz geçmeyebilir. İnşallah boşanmazsınız ama boşandığınızı farz edin geçmişe sünger çekebilir misiniz. Hiç yaşanmamış gibi yapabilir misiniz. Özellikle de eşiniz.
37 Yorumla
Soran+1 yılYa ben boşandıktan sonra sil baştan başlarım hiç sorun yok benim için. Yaşım genç, iyi bir işim var, ailem arkamda, sosyal çevremde sevilen biriyim. Tökezlemem bile. Ama evlilik bu şakaya gelmez ki. Basit saçma bişey için nasıl bitebilir inanamıyorum
- +1 yıl
Ben onbeş yıllık evliliğimi bitirdim. Sen üç ay evli kalmışsın. Aranızda ki sorun nedir bilmiyorum. Eşin niye bu kadar inat ediyor onu da bilemiyorum. Belli ki bahane aramış boşanmak için.
Dediğin çok doğru. Bu evlilik şakaya gelmez. Ben eşime 2-3 yıl sabrettim yetmedi ailesini üç kez toplayıp kendini düzeltmesini istedim ama o saman altından su yürüttü. Ailesi de bir nevi destek oldu ama şimdi orta da kaldı. Ben her yolu denedim olmadı. İşin içinde ihanet vardı o da bir yere kadar
Soran+1 yılYa 3 aylık evliyiz. Ailesi bayıla bayıla evlendirdi bizi. Beni çok seviyolardı. Bir kez olsun aramızı düzeltmeye çalışmadılar. Gençler toplanın ne oluyor böyle bir şeyden evlilik mi biter demediler. Çok saçma geliyor bana. Böyle boşanma mı olur. Aileler toplanır büyükler orta yolu bulmaya çalışır VS. Adam s. ktr git dedi evden kovdu. 1 aydır ayrıyız. 1 kez aramadı. Avukatı arıyor boşanma için konuşalım diye. Ya aynı yastığa baş koyduk. Boşanacaksak bile yolu bu mu olmalıydı? Tek istediğim pişman olduğunu görmek.
- +1 yıl
Sorun nedir bilmiyorum ama işin içinde erkeklik gururu ve inadı var. Belli ki Ailesi de Oğluna destek veriyor. Arada bir şey var ama ben buradan göremiyorum.
Bir kavga, tartışma ile yuva dağıtılamaz. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Erkek evin Temeli korumakla sorumludur. Her ne olursa olsun yıkıcı değil, yapıcı olması gerekir.
Ya ben ihanete uğradığımda dahi ailesi topladım. İstesem kapı dışarı ederdim ama cahilliğinin farkına varır dedim ama o yine de beni canım yerine koymaya çalıştı. Ama muvaffak olamadı.
Açıkçası işiniz zor. Ailesi dahi sizinle bağ, iletişim kurmuyorsa pek ümit göremiyorum
Soran+1 yılHayırlısı olsun. Benden sonra bulacağıyla hiç kavga etmeyecek sanıyor. Hep aynı şeyleri yaşar durur.
- +1 yıl
Böyle bir karakteri varsa hata eder. Nasip kısmet bu işler. Çivi çiviyi söker derler. Belki karşısına ters birisi de çıkabilir.
Bu evliliğin bitmemesini istiyorsanız Kendi Babanız, sizin Kayınpederiniz ile bir araya gelerek konuşmaya çalışsınlar
En İyi Cevaplar
Boşanan erkek pişman olur mu? Bu soru, boşanma süreci yaşayan ya da yaşamış birçok insanın aklını kurcalayan bir konu. Boşanma, duygusal olarak yıkıcı ve karmaşık bir süreçtir ve bu süreçte erkeklerin de derin pişmanlıklar yaşaması mümkün. Bugün boşanan erkeğin pişmanlık yaşayıp yaşamadığını, bu pişmanlığın ne zaman ortaya çıkabileceğini ve boşanma sonrası erkek psikolojisini detaylı olarak ele alacağım.
Boşanan Erkek Pişman Olur mu, Olursa Ne Zaman Pişman Olur?

Boşanan Erkek Pişman Olur mu, Olursa Ne Zaman Pişman Olur? Boşanan bir erkeğin pişman olup olmayacağı, bireyin yaşadığı ilişkiye ve boşanma nedenlerine bağlı. Boşanmanın hemen ardından değil, birkaç ay veya yıl sonra pişmanlık duygusu ortaya çıkabilir. Boşanmanın getirdiği özgürlüğün ilk başlarda rahatlatıcı gelmesi normaldir. Fakat zamanla yalnızlık ve eski hayatın getirdiği konforun eksikliği, pişmanlık hislerini tetikleyebilir.
Özellikle boşanma kararı aceleyle ya da yoğun duygularla alındıysa, pişmanlık kaçınılmazdır. Pişmanlık boşanmanın hemen ardından, duygusal fırtına biraz dindikten sonra kendini gösterir. Boşanmanın ilk aylarında, eski hayatını özlemek ve eski eşini düşünmek çok normaldir.
Pişmanlık, boşanan erkeğin günlük yaşamını yeniden düzenlemeye başladığı, yeni bir rutin oluşturduğu dönemde daha da belirgin hale gelir. Bu dönemde boşanan erkek eski hayatının ve evliliğinin değerini daha iyi anlar ve kaybettiklerinin farkına varır.
Boşanma Sonrası Erkek Psikolojisi Nasıldır?

Boşanma Sonrası Erkek Psikolojisi Nasıldır? Boşanma sonrası erkek psikolojisi, karmaşık ve değişkendir. İlk başta rahatlama ve özgürlük hissi baskın olabilir, zamanla bu duygular yerini yalnızlık, kaygı ve pişmanlığa bırakabilir. Erkekler, boşanmanın getirdiği değişikliklere alışmakta zorlanabilir ve duygusal destek arayışına girebilirler. Boşanan erkek, hayatını yeniden kurmak zorunda olduğu gerçeğiyle yüzleşir ve bu durum büyük bir stres yaratır.
Boşanma sonrası erkekler kendilerini suçlama eğilimindedir. Evliliğin bitmesinde kendi hatalarının rol oynadığını düşünmek, suçluluk ve pişmanlık duygularını tetikler.
Boşandıktan sonra pişman olan erkek nasıl davranır?

Boşandıktan sonra pişman olan erkek nasıl davranır? Boşandıktan sonra pişmanlık yaşayan erkekler, geçmişe yönelik özlem duyar ve eski eşleriyle yeniden iletişime geçmeye çalışır. Eski ilişkisini yeniden kurma çabası sergilerler. Bu süreçte geçmiş hatalarını telafi etmeye ve ilişkideki eksiklikleri düzeltmeye yönelik adımlar atabilirler. Eski eşine sık sık mesaj atmak, aramak veya onunla karşılaşmak için bahaneler yaratmak, pişmanlığın belirtilerindendir.
Pişmanlık duyan erkek, aynı zamanda geçmişi sık sık düşünür ve anılarla yaşar. Eski eşinin sosyal medya hesaplarını takip etmek, eski fotoğraflara bakmak veya birlikte gittikleri yerlere gitmek, onun pişmanlık duygusunu yansıtan davranışlardandır.
Erkek boşandıktan sonra ne hisseder?

Erkek boşandıktan sonra ne hisseder? Boşanmanın ardından erkekler çeşitli duygular yaşayabilir. Başlangıçta rahatlama ve özgürlük hissi yaşarlar, zamanla yalnızlık, kaygı, üzüntü ve pişmanlık gibi duygular ön plana çıkar. Erkekler, yeni bir hayat düzenine alışmakta zorlanabilir ve bu süreçte duygusal destek arayışına girerler.
Boşanma sonrası süreç, herkes için farklıdır ve duygusal olarak zorlayıcı olabilir. Empati kurarak ve duyguları anlayarak bu süreci daha sağlıklı bir şekilde yönetmek mümkündür. Her bireyin kendi duygusal yolculuğunda destek alması ve kendini tanıması gereken bir dönemdir. Eski rutinlerin ve paylaşımların yokluğu, erkeğin kendini boşlukta hissetmesine neden olur.
Boşanan erkekler belirsizlik ve kaygı hissederler. Geleceğin nasıl şekilleneceği konusunda endişe duyarlar ve bu, stres seviyelerini yükseltir. Yeniden bir ilişkiye başlama düşüncesi bile korkutucu olur. Her erkeğin bu süreci farklı yaşayacağını ve duygularının zamanla değişebileceğini unutmamalısınız.
00 Yorumla
erkeklerde şöyle bi mevzu var çok sabrederler eğer erkekse tabi bu zamana kadar öfkesini kontrol eder ta ki kafasına dank edene kadar senin için küçük bir sorun olabilir ama onun için kim bilir ne gibi mesajlar veriyorsun ve gelecek vaadetmiyorsun ona bakmak lazım kafası dank etmişse geri dönüşü çok zordur aksine bir sonraki ilişkisini planlar senden aldığı deneyimle daha iyi bir ilişki yaşamaya bakar
20 Yorumla
Koçanı bilmeden ne demek lazım neden ayrılmak istiyor. Gerekçesi ne hayatına birimi var önceleri bunu bilmek lazım senin onun ailesi ile problemlerin oldumu gibi sorularla başlamak lazım. bazen pişmanlık olabiliyor. O kisisden kişiye göre değişir
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa millet ne cabuk bitiriyor iliskilerini hemde evliymissiniz kari koca. Ben artik birini bulmak icin ölurken millet 3 ay evlenip ayrilma pesinde, enteresan vallahi. Evliligin icinde olur tartismalar bunlar evliligin tuzu biberidir. Birbirinizi uzersiniz kirarsiniz ki tekrar baristiginizda birbirinizin degerini kiymetini bilesiniz tadi oyle cikar zaten evliligin…
22 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten helal olsun. Ben de böyle düşünüyorum. Gerçekten delircem. Evlilik bu ya. Kavga da edilir küsülür de barışılır da. 3 ayda basit bir sebepten boşanmak ne demek. Kendi karakterime bunu yakıştıramıyorum. Ben evlilik gibi ciddi bir olayı böyle ciddiyetsiz yaşayacak biri değilim.
Cevap sahibi+1 yılValla olayin ne oldugunu bilmiyom hangi sebepten boyle oldunuz ama sanki senin kocada biraz sorun var bu kadar cabuk bosanmak istemesi cok buyuk bi olay olmasi gerek
+1 yıl3 aylık evlilik içerisinde daha hemen en basit sorunda bunu yapabilecek potansiyeldeyse asla üzülmez.. Bence siz de onu düşünmeyi bırakın derim.. Kendinizi düşünün şu aşamada..
50 Yorumla
+1 yılBasit konudan ötürü nasıl gidip anında boşanmaya karar verir mal mı bu adam ya da bahane yapıyor da olabilir
23 Yorumla
Soran+1 yılBahane yapacak kadar basit bişey mi bu onca masraf yaptı bütün birikimini düğüne harcadı. Boşanırsak her şeyini kaybedecek. Bunu nasıl göze alabiliyor şaşırıyorum.
- +1 yıl
Biraz mal galiba ya da bahane de yapıyor olabilir başka sebebi vardır bunu bahane yapıyor
Soran+1 yılNe sebebi olabilir ki 3 ayda
boşandıktan sonra pişman olsa dönmek istese ne ki? net olarak kararlıysa sevginin saygının bittiğini düşünüyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılöfke kontrolü problemi yaşıyor bende de var biraz zaman geçsin çok büyük yanlış yapmadıysan düzelkir
04 Yorumla
Soran+1 yılYa büyük bir yanlış yapmadım tabi ki. Kime anlatsam her evlilikte oluyo bunlar saçmalamayın diyor. Onun avukatı bile bana "anlattı ama ben boşanmaya değer bir olay göremedim dilekçeye ne yazacağımı da bilemiyorum" dedi. O derece ya düşünün.
- +1 yıl
az zaman ver bizde böyle sorunlar oluyor kılı kırk yapma deyimi duydun mu bize arada öyle bir sinir geliyorki hiç bir şey düşünmüyoruz
Soran+1 yıl1 aydır ayrıyız hiç arayıp sormadı daha ne kadar zaman istiyor anlamadım. Yeni evli çift böyle mi olur.
- +1 yıl
haklısın çagır bir gece az mutlu et adamı sende
+1 yılHer seye ragmen bu kadar net bir tutum sergiliyorsa ya asiri otesi inatci biridir ya da (kuvvetle muhtemel) dile getiremedigi baska bir sebep vardir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Seni mutsuz eden biri pişman olsa ne olur hiç düşünme derim ne hali varsa görsün
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuyor işte evlilik bu. Kolay mı bitirmek.
Soran+1 yılYa tabi ki öyle. Ama ben düzelmeyecek ya da bizi ömür boyu mutsuzluğa mahkum edecek bir sorun görmüyorum aramızda.
Soran+1 yılİçinden gelmiyoduysa 3 ay önce evlenmeseydi. Peşimden koşan o oldu. Beni evliliğe ikna eden o oldu. Onca soru işareti vardı evlilik bu şakaya gelmez acele etmeyelim dedim. Ömür boyu seni bırakmam dedi tuttuğum eli asla bırakmam dedi ikna etti. 3 ay için miydi?
Soran+1 yılKeşke sevmiyorsa hiç girmeseydi bu işe. Dünya kadar emek masraf. Hem o hem ben. Hele o külliyen zararda.
Ne için boşanıldığına bağlı. Bu 3 aylıkken boşandığına göre kendince geçerli bir sebebi var belkide
12 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir sebep yok. Normal karı koca kavgası. Yeni evli insanlar birbirine alışana kadar çok normal kavga etmeleri. Çevremdeki herkes benimle aynı şeyleri yaşadı yeni evliyken.
+1 yılBence akışına bırakın. Sebep yalnızca bu olmaya bilir.
07 Yorumla
Soran+1 yılAkışına bıraktım zaten boşanırsak da kendi bilir çok umrumda değil ayaklarımın üzerinde durabilen biriyim. Ama saçma geliyor yaşadığım bu durum. Evlilik bu kadar ciddiyetsiz olmamalı. Sevgili miyiz biz kavga ettik ayrılıyoruz dicek.
- +1 yıl
Kumaş farkı var gibi. Sizin elinizden geleni yaptığınızı düşünüyorum. Buna rağmen böyle bir sonuç değişmiyorsa demek ki sizin için doğru insan değil. Saçma ve üzüntülü bir süreç olacak sizin için. Umarım bundan sonrası için her şey gönlünüzce olur
Soran+1 yılYa inanın bittikten sonrası benim umrumda olmayacak. Ama evliliği gerçekten ciddiye alan biriyim. Evlilik ya evlilik. Şaka mı bu. 3 ayda ne boşanması. Kavga da ediliyor küslük de oluyor. Herkes yaşıyor bunları. Adamı aldatsam, kötü bir şey yapsam anlayacağım. Boşanmak için sebep yok. Ki kendisinin avukatı bile bana "ya gerçekten bişeyler anlattı ama ben boşanmanız için bir sebep göremedim" dedi.
- +1 yıl
O zaman koca vasfını yüklediğiniz adam çocuk çıktı denilebilecek başka bir şey yok. Ve evet saçma sapan bir süreç. Sizin için belkide daha hayırlısı bu olacaktır bilinmez.
Soran+1 yılEvet kesinlikle olan her şeyde hayır vardır. Biterse de çok üzülmeyeceğim ama bitene kadar kafamı yiyip bitirecek sanırım bu konu.
- +1 yıl
Büyük bir olay evet ama sen de kendini fazla sinir stres sahibi yapma olur mu söylediğim gibi denklik güdebileceğin biri ve bir ilişki değilmiş.
Soran+1 yılYa inan ki kendime yediremiyorum böyle saçma bir durumun içinde olmayı.
+1 yılSende tazminat davası aç olmazsa da kendi kaybeder boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAncak evlendigine pişman olur o da nafaka yüzünden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek yeter artık bıktım demeden bırakan taraf olmaz genelde bu raddeye gelmişse zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkıl dağıtılırken bunlar başına şemsiye mi açtı acaba? 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyok artik bukadar tesadüf olur, bende 4 ay önce evden kovuldum ve sadece 4 aylik evliydim ve esimin burcu kova :D Şu an acaba ayni kisiyle mi evliydik diye düsünüyorum..
Ne oldu? Son durum ne? bosandiniz mi? Pisman oldu mu?00 YorumlaAynı durumun içindeyim naptın vazgeçtimi boşanmaktan?
00 Yorumla
+1 yıldaha iyisini bulursun boş ver
14 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten bulurum da evlilik bu kadar basit mi. Sevgili değiliz ki hemen ilk kavgada ayrılacak.
- +1 yıl
hep böyleymiş demek ki
- +1 yıl
bunu bile bile evlendin
Soran+1 yılHayır böyle değildi nişanlıyken ben tuttuğum eli bir daha bırakmam diyodu beni ikna edene kadar göbeği çatladı
+1 yılböyle evlilik mi olur ne yaptın adama
03 Yorumla
Soran+1 yılHiçbir şey yapmadım normal karı koca kavgası her evde olan
- +1 yıl
kocan problemli o zaman
Soran+1 yılYa ben de anlamadım öyle saçma bir durumun içindeyim ki
- Aile & Toplum konusunda 15,7b cevap paylaştı.
+1 yılPeki sen evli kalma taraftarı mısın?
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet. Ben yuvam yıkılsın istemiyorum.
- +1 yıl
Neden? Hangi yuva? Saçma sapan sebeple avukata koşan dava açan adamla kaç yıl kaç ömür geçireceksin? Yuva dediğin evlilik dediğin şey 2 kişi arasında olur. Sen tek başına niye kasıyorsun ki boş ver gitsin
Soran+1 yılYa boş ver gitsin diyorsun da evlilik bu sonuçta ciddi bir şey. Sevgili olsak adını anmam bir daha.
- +1 yıl
Yahu ciddi bişi de adam ciddiye almıyor işte ne yapacaksın? Zorla eve mi kitleyeceksin. Hadi vazgeçti. 2 hafta sonra tekrar boşanmak isterse 4 ay sonra bir daha zırt pırt bununla uğraşmak mı evlilik
Soran+1 yılYa haklısın zaten barışırsak terapiste gitmemiz gerekiyor sağlıklı bir birey yok karşımda
+1 yılÖfkeyle hareket eden biriyle niye evlendin
11 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim böyle olduğunu.
+1 yıl3 aydır evliyken bunu yapıyorsa pişman olmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl pişman olmaz ben de buna şaşırıyorum ya bütün ömrü boyunca yaptığı birikim gidecek. Duygusal olarak üzülmese bile insan maddi olarak üzülür.
- +1 yıl
Pişman olsada huzurlu bir evliliğiniz olacağını sanmıyorum. 3 ayda kavga değil cim cimler yapılır.
sonrasını erken görmüş olacakki bunu tercih etmiş
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBıraktığın ize etkiye bağlı
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u +1 yılSeviyorsa pişman olur
00 Yorumla
+1 yılhayatında biri var mı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılpişman olmak vazgeçmeye yetmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu şekilde davranıyorsa olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBahane gibi geldi ama konuyu bilmek lazım
00 Yorumlabaşkasını bulmuş
04 Yorumla
Soran+1 yıl3 ayda ne başkası ya düne kadar benim aşkımdan ölen adam. Tuttuğum eli ölene kadar bırakmam diyen adam. Şaşırıyorum artık ya. Anlam veremiyorum
Soran+1 yılYa herkesten daha güzeli var dışarıda. Daha güzelini bulunca evlilik mi biter. O zaman hiç evlenmesin.
+1 yılDetayı bilmek lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılDetay yok her karı kocanın arasında geçen saçma sapan tartışmalar. 3 aylık evliyiz alışma dönemi kavga etmemiz çok normal
- +1 yıl
Bu nasıl normallik
+1 yılBoşandınız mı bende sizin durumdayım da
11 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılSebep ne
00 Yorumla Hangi burç
09 Yorumla
Soran+1 yılKova
Soran+1 yılPişman olması için ne yapayım?
Soran+1 yılAynı ortamda nasıl bulunacağım 1 aydır ayrıyız beni evden kovdu
Soran+1 yılYalvarmadım ama böyle bir sebeple boşanmanın çok saçma olduğunu, kendisini sevdiğimi söyledim.
Soran+1 yılİnşallah 🙏
Devamını Gör(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem