-İYİYİM SEN
+İYİYİM BENDE DEDİM VE GÖRÜLDÜ YAPTI CEVAP VERMEDİ. SİZ SİZ OLUN ASLA BOYLE Bİ HATA YAPMAYİN COK PİSMANİM KESKE GERİYE DÖNSEM REZİL OLDUM VE GOTUNU KALDİRDİM BASKA Bİ b*k OLMADİ.

Bak kızım bir kere ayrılalım lafı ağızdan çıktı mı varya daha üstüne su iç bunu söylemen vazgeçebildiğin anlamına gelir ki aynı şeyi bana sevgilim yaptı çok ta seviyor dum ama direk tamam dedim öncesinde çabaladım baktım yok olmayacak Eyw dedim yani ayrılalım deme seviyorsan dersen karşındaki de senden vazgeçer o kelime basit değil öyle her haltta ayrılalım olur mu
Zaten 1 hafta çıktık oyle büyülü bir askimiz yoktu ama olcagindanm emindim ben hic cabalamadim el ele bile tutusmadik hep ondan bekliyordum baslarda cok cok guzeldi sonra oda takmamaya basladi hep benden bekliyosun dedi araya sogukluk girdi ayrilmamiz iyi olur diye dusundum
1 hafta üsteleme çok ama işte biri bana bunu yapsa ben de uzaklaşırım ama yinede doğrusunu yapmış sın bak bana aşıktı bende sonunda görüşmeyi kabul etti m bir süre sadece flört sonra ben tabi başlarda çok yüz vermedim ki o zamana kadar hiç kız arkım yoktu hep doğru insan değil diyip erteledim ama o çok seviyor du beni ben de tabi bir şeyler hissetmeye başladım ama rahat bir insandı bana göre değildi allah var çok ta güzeldi, sonra ben sevmeye başladık ça uzaklaştı sonunda o bana dokunmak isteyen kız En Son defol git dedi ve ben haklı olduğum halde o arada 2 defa ayrılıp barışmıştık bende dedim Eyw yolun açık olsun aradan 3 ay geçti mesaj attı özür diledi ama gel gör ki ben eski ben değilim vazgeçti benden bense sildim onu ama beni yıprattı derdimi buraya döktüm. Sana tavsiyem eğer sana değer veriyor sa. Savaş yoksa uğraşma sonu olmayan bir şey için yorma kendini üzme kendini
Bu kadar bilgiden senin atman gerektiği anlaşılıyor
Neden sevseydi atmazmiydi bu zamana kadar
Oha artik nasi tuttuyosun kendini helal valla
Bende atma canım istese ısrar ederdi hemen kestrip atmıs ısrarı gectim hemen peki oyle olsun demis eminmisin falan biseyler diyebilirdi sen mesajı aksam atmıssın adam sabah cevap vermis buda bir unursamama takmama sekli bosver daha cok uzulursun ynede seviyorm mutluyum diyosan pesnden git tabi
Ama simdi şöyle bir olay var o ayrilalim deseydi bende asla yalvarmazdim tamam derdim ama haklisin galiba çok kararsızim ya
Bak simdi canm erkekler bizm gbi degil kadnar daha gururlu isteyen erkek gelir umursamıymus gibi geldi bna ackcası
Kalbinin sesni dinle kmseyi degi o at dyısasa at atma diyosa brak gitsin
Onun atmasını bekle ayrılmaya bişe demedi en azından dikkat ederim diyebilir di umrunda bile değil
Cevap
4Cevap
Ona sorunumuz ne diye sormayı denesen. İkinizde sizi üzen kırıldıığınız konuları konusun böyle bitmemeli ilişkiler
Olay bitmis... Hala ne mesaji? Salla gitsin. Tek kalemde tamam demis adam.
Of ya ciddenmi
Atma onun atmasını bekle.
Atmasını beklersen daha çok beklersin.
Niye ki
Ben hayatta atmam ki çocuk müsamma bile göstermiş ilk adımı atmaktan nefret ederim. ben biriyle bir kere konuşurum ikinciye onun muhabbeti başlatması lazım.
Allah Allah aisl sen cok beklersin dunya sizin etrafinizda dönmüyor beyfendi erkeksiniz tabiki ilk adimi aticaksiniz
Konuşturma beni şimdi! İlk adımı erkek atmaz seven atar.
Sana cok iyi yardimci olurum ama buradan cok zor
Ya olsana
sen at haklı
B şıkkı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar