Eski sevgiliyi arama bahaneleri neler olabilir?

Eski sevgiliniz aramak istiyorsunuz ama bahane bulamıyorsunuz. en orjinal fikirleri bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ben ondan bikaç ay önce ayrılmıstım. o barısmak için cok yalvardı her defasında kabul etmedim. ama hep ara ara mesajlar attı. kaç defa rüyamda gördüm diye mesaj attı. kaç defa geri dön dedi. vs vs... onu severek ondan ayrıldım. mantıgıma uymaya calıstım. ama onu hala seviyorum. unutmak istesem bile kendini unutturmadı bana. sürekli mesajlar attı hep. geçenlerde ona mesaj attım görüşmek istediğimi söyledim. sana bi kahve ısmarlayim dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
tam oturduk bi cafeye. eskilerden konu acıldı. beni bıraktın falan demeye basladı. bende pişman oldugumu söyledim. onu hala sevdiğimi söyledim. o ise gözlerime bakarak. hayatımda başkası var su an dedi! halbu ki kısa süre önceye kadar bana rüyamda gördüm bahanesiyle mesajlar atıyordu. yeni sevgilisi için onu seviyor musun diye sordum. hayır onu sevmiyorum dedi. seni seviyorum ama sana güvenmiyorum dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
şimdi de diyor ki ben seni aylarca bekledim. sen de bekle. ama sonu ne olur bilemem. zaman gösterecek diyor. üstelik başka birisi var hayatında. sanırım ona yaptıgımın aynısını bana yapmaya calısıyor. başarıyor da acı vermeyi. ama ben ondan başka birisiyle asla olmadım. ondan ayrılırken bile çok üzüldüm ben de acı çektim. ama sonunda kalbime söz geciremedim ve ona geri dönmeye calısıyorum su an. en kötüsü de hayatında birisi olması.
Eski sevgiliyi arama bahaneleri neler olabilir?