Sevgilime tokat attım napabilirim?

6 aylık bir ilişkimiz vardı ama muhteşem bir ilişki , kafalarımız uyuşuyor beraber herşeyi yapabiliyorduk. Çok mutlu bir şekilde ilerliyorduk. Sonra benim paranoyalarım başladı sorular sordum falan yalan cevap verdi ben doğrusunu öğrenince anladım ve sindirmeye çalışıyordum şu 2 haftadır. Yine de onu çok sevdiğimi her seferinde belli edip bir daha yalan söylememesi gerektiğini söylüyordum. Aynı şeyi ben yapsam yüzüme bakmazdı biliyorum. Dün gece bir mekanda içiyordum o içmiyordu işte özlediğimi söyledim bir gün öncesinde benden şüphelenip ayrıldı bitti dedi yediremedim sonuçta D bir 35 lik bitince de benden nasıl şüphelenirsin diye sitem etmeye başladım. Sonra öptüm garson geldi işte hesabı getiricem falan dedi öptüm diye. Neyse biz yan yana konuşuyoruz sorunlarımızdan bahsediyorum ben falan. Garson hesabı getirdi. Delirdim sinirden ödedim falan sonra geldi garson işte uyarmıştım tarzında konuştu delirdim tabii bağırıyorum falan kız arkadaşımda beni sakinleştirmeye çalışıyor. Baya sinirlendim , sonrasında kalktık sinir var tabii naptık l*n biz diye söyleniyorum o da sakinleştiriyor falan sonra aklıma o yalan söylediği konu geldi. Bir gün önce şüphelenip ayrıldığında beni o yalan söylediği konudaki insanla kıyasladı ne farkınız var diye. Bende delirmiştim beni nasıl kıyaslar diye. Çok sert değil ama sinirimden üzüntümden kendimi parçalarken ona tokat attım ama parmaklarımla çok hafif bir şekilde. Sonra ağladı , ben ağladım. Gidiyordu peşinden gittim bırakmak istemedim. Köpek gibi pişman olmuştum , yaklaşık 1 saat ağladım yanında. Alkolün etkisiyle sinirimden kırgınlığımdan acımdan dolayı ona vurdum. Elim kırılsın. Köpek gibi pişmanım kendimi köpek gibi bile hissedemiyorum. Aşağılık bir insanım. Olay dün gece oldu ve bu zamana kadar hiç bir telefonuma cevap vermedi ve engelledi. Napabilirim? Onu çok seviyor ve ona deli gibi aşığım. O benim herşeyim. Lütfen yardım edin. Elimi kırmayı kendime zarar vermeyi düşünüyorum. Lütfen yardım edin
Sevgilime tokat attım napabilirim?