Hatalarım yüzünden soğudu. Fakat arkadaş olarak devam etmek istiyor. Ne yapacağım?

4 yıllık süregelen yakın arkadaşlığımız, bir geçmişimiz var. Son 1 yıldır bu yakın arkadaşlık sevgiye dönüşmüştü ve beni sevgilisiymişim gibi sahipleniyordu. Sürekli konuşurduk. Tam olarak aşk olmasa da bir şeyler hissediyordu ve tek konuştuğu kişi bendim. Fakat son zamanlarda aramız kötüydü. Bunun sebebi istemediği bir çok şeyi yaptım ve dün gece benden bu yüzden uzaklaştığını, artık hiçbir duygu besleyemediğini söyledi. Daha önce yaptığım hataları bir bir yüzüme vurdu. İçine atmış her şeyi meğer. Yani önceden olan şeyler de varmış son zamanlarda yaptığım şeylerle beraber patladı. Öncelikle allah belamı versin. Her neyse, bu çocuk hala benimle arkadaşça konuşmaya devam etmek istiyor sonuçta kaç yıllık yakınlığımızı silip atmak istemiyoruz. Fakat ne yapacağımı bilmiyorum, konuşmaya devam edecek miyiz diye merak ediyor her şey bana bağlı.
Hatalarım yüzünden soğudu. Fakat arkadaş olarak devam etmek istiyor. Ne yapacağım?