Facemde ekli çocuk sohbette açık olunca ismi en üstte ççıkıyor sinir oluyorum engelllemeye de kıyamıyorum bana öyle şeyler söyleyin ki bir hışımla engelleyeyim?
cevap veren herkese +1 ve teşekkür ederim
cevap veren herkese +1 ve teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sana neler neer yaptı şimdi o face de kımlerle sohbet edıyo kac kız la kım bılır sende hala basıt bır engel koyamıyosun oda belkı sana ınat facede sohbet edıyo sen engelmedıgın ıcın tepkını anlamıyo yazık ızım kendı egona bence hemen bas egelı tepkini koy ve o meraklansın
Sen onun online olusuna bakarken o başka kizlarla muhabbet ediyodur. Bittiyse sil hiç düşünme
insanın hayatta en çok sevdiği şey acıdır bu acılardan keyif almayı ögren (zor tabiki) bunu başardığında vazgeçilemeyen taraf sen olursun düşünme engelle eski diyorsan bir taraf vazgeçmiştir zaten
online olduğu durumlarda yeni sevgilisi ile konuşuyor belkide sıcak sohbet ediyor
sinirlendim bak!!
engelledim
Cevap
13Cevap
eskilerde yaşmaya devam edeceksen eskilerde kal silme: ama taktir edersinki her batan güneş yarın yeniden doğuyor hiç kimse kalmak istediği yerde kalmıyor. kendine bir tokat at restle yeniden başlayınca düzelirsin.
bu gün eğer sen ona kıyamazsan yarın o seni öyle bir hale getirirki kendi kendine kıyarsın ve ne olduğunu bile anlamadan bir anda kendini darmaduman halde bulursun
eski sevgilinse ne işi varki listede? Zaten ikinizden biri koymuş tekmeyi önceden.
"maus imleci" isminin üstünden geçe geçe nice diğer kızlara mesajlar yazıyordur bir bilsen. oy oy nelerde yazıyor!
Facede sana bakıp götüyle gülüyordur engelle gitsin
aynen tkıpteyım durumu.. benı de sınırlendırın bende sılmek ıstıyorum
sen böyle yapmaya dewam ettikçe malesef kendine zarar vereceksin ALLAH bilir kime açık kimlerle yazışıo durması hataaa seni yanlış bilir beni hala takip edio der ayrılan sensen tabii silmen şart
şimdi o ne kızlara mesaj atıyordur biliyor musun? engelle gitsin
Engellemen lazım sürekli neden aklına getiriyorsun değermi
Engelle gitsin eskiyse vardır bir bildiğin.
Seni aldatmış hemde 5 kızla
Bide böyle düşün
nedenki engelleye bas
engelle acı veren üzen kişiyi
mrk etme yenisini bulunca o engeller
Kız biraz bencil ol bu konularda engelle gitsin
o seni terk ederken acımadı ama bas gitsin engeli
Direk face dondur ;)
Takıbı bırak
Engelleme
nndn
Engellemeye bas