+1 yılBen aynı durumu bizzat yaşadım. Onun için her fedakarlığı, her iyiliği, saf-temiz duygular besleyerek, onu çok severek, onu düşünerek yaptım. Ki yetmemiş, en ufak bir olayda, hem de onun kız arkadaşının gazıyla biz ayrıldık. Ki bizim sevgimiz hep kutsaldı derdi, benim onun kocası olmamı istediğini söylerdi. Bunu bile inkar etti ayrılırken, tam 1 sene sürdü. Yaşım 25, onun da. Düşün yani halimi, kabak benim başıma patladı. Ve sana şaka yapmıyorum, 3-4 ay hiç profilinden çıkmadım, beni her yerden engellemişti, düşün yani haklı ve silecek olan benken, yine peşindeydim. Mail falan attım hep. Ama şu an 5. aya girdik ve kendime bir söz verdim. Umursama, okuldayken bakma diye. Ve öyle yapmaya çalışıyorum. Ben de gülüyorum, umursamıyorum. Zor, ama imkansız değil. Çünkü benimki gerçek aşk değil di, ben her ne kadar da evlenilecek kadını buldum desem de o zamanlar. Çünkü, gerçek aşk her zaman bir şansı daha hak eder ve bu kadar kısa sürede bitmez. Demekki her şeyi yalanmış. Beraber uyuduğumuzda '' aşkım, sakın başkasıyla böyle uyuma, benden başka kimseye güvenme '' dediğimde, '' sana bir kez daha aşık oldum '' demişti. Bu da yalanmış demekki...
Kusura bakma fazla konuştum, unutursun. Zaman gerek sadece...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCok zordur unutmak gercekten zor be
221 Yorumla
Soran+1 yılO başkalarıyla gülüp eğlenirken ben gizli gizli ağlıyorum çok zor be abi
- +1 yıl
Bilirim kardesim benim bilmezmiyim seviyorsan bekle ters birsey yapma 1 sene bekledim anlar be hatasini
Soran+1 yılİnşallah be abi ama daha çok canımı yakıyor
- +1 yıl
Bilmezmiyim kardesim gece gec yatip erken kalkmalar onunla gittigin yere gidememeler ayni muzik dinleyememeler
Soran+1 yılUyuyamıyorum abi kaç haftadır 4 saat uykuyla geziyorum
- +1 yıl
Biliyorum okuyormusun
Soran+1 yılEvet abi okuyorum salak gibiyim şu an kusura bakma
- +1 yıl
Yok kardesim olurmu oyle sey farkli aktiviteler dene sana tavsiyem unutmassin ama hafifler birazcik
Soran+1 yılAbi herşeyi deniyorum ama yastığa kafamı koyduğumda aklımdan çıkmıyor
- +1 yıl
Bak ayni siniftaymisdin bu iyi birsey onun gibi davran senin surunmeni izlemisin bazi kizlarla samimi ol taklama onu
Soran+1 yılTakmıyorum abi ama yalnız başıma kaldığım zaman tek düşüncem o oluyor
- +1 yıl
tamam ona belli etmiyorsun siniftada telefon elinden dusmesin taklama gulucuk sac dene
Soran+1 yılTamam abi çok saçma durumdayızsaten ben başkalarıyla ilgi gösterdiğim kızlarla ilgilendiğim Zaman sınıfta duramıyor kaçıyor. Bendede aynı şekil derslerde bakışıyoruz gözgöze gelip utanıyoruz ne yaptığı belli değil
- +1 yıl
Seviyor seni doncek
Soran+1 yılBen nezaman kızlarla ilgilensem morali bozuluyor kaçıyor ama oda ilgileniyor bana bakıp gülüyor derslerde bakışıyoruz birkeresinde yanyana oturmuştuk omzuma kafasını koyup muhabbet etmiştik onu hiç unutmuyorum
- +1 yıl
Ya abicim aglama o zaman kiz sende biraz zaman sabret
Soran+1 yılAbi nasıl davranmalıyım sınıfta sence
- +1 yıl
Ilgini azalt gelsin yanina salak salak bakma cek kendini biraz otursun yanina izin ver cool ol rahat takil
Soran+1 yılBunu saten yaptım abi ozaman başkalarıyla mutlu oluyor o daha çok koyuyor
- +1 yıl
Yani cunku kizlar surundurmeyi sever sende rahat ol sonucu gor
Soran+1 yılİnşallah abi denicem
unutamazsin kardesim. bes yasindaki hallerimizi hatirliyoruz sevdigimiz kisiyi kisileri nasil unutalim.
ama gececek. alisacaksin.
zaman ilac diyorlar ya, yalan o.
mesela cektigin su acidan rahatsiz olmamakla basla ise.
sevdin sen elbette aci cekeceksin. ama o cekmiyor deme, sen kendinden sorumlusun askta.
ben mesela habire uyurdum. sigara icmek icin cikardim sadece yataktan. arkadaslarimi asla gormek istemezdim. kendimi sevmiyordum.
sonra dedim neyi inkar ediyorum? serefsiz dahi olsa sevdim iste ve bu aciyi cekmem lazim. ben aciyi inkar ettikce bitmiyordu cunku..
oturdum ve dibine kadar cektim aciyi. agladim. kusana kadar ictim mesela alkol sevmezdim hic. kalabalik ortamlarda bir sarki cocuk gibi aglatti beni utanmadim agladim herkesin icinde.
e cunku aci cekiyorum ben? o napiyor diye sorgulamadim hic. ben acimi yasadim.
sonra bir sabah gozlerimi actigimda ilk aklima o gelmedi. bunu aksamustu farkettim.
bitmisti.
hala geliyor aklima ama okadar. sadece geliyor. ve geldigi gibi gidiyor.30 Yorumla
+1 yılAt fotoğrafları, sil engelle, niye ağlıyorsun ki dünyada bir tek o yok.
Olmamışsa gerçekten olmaması gerektiği için olmamıştır, bir zaman gelecek ve ona iyi ki de olmamış diye teşekkür etmek isteyeceksin.65 Yorumla
Soran+1 yılAynı sınıftayız
- +1 yıl
Sen de eğlenmeye bak s*ktir etmeyi öğren.
Soran+1 yılOkulda güçlü olabiliyorum ama herzaman yalnız kaldığımda aklımdan çıkmıyor
- +1 yıl
Biraz zaman geçsin düzelirsin, çevrene bir dön bak varsa iyi biri kız arkadaşın olsun
Soran+1 yılDenerim umarım işe yarar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Hayatta sadece o yok ondan başka iyi sana değer verecek bir insan elbet cıkacak geriye dönüp bakarsan daha çok canın acır benimde başıma geldi unutamadım, yıllarımı yedi, yetmedi ömrümden ömürleri tüketti gördüğümde içim acıyordu mahvoluyordum ona hiç bişi olmadı ve olan bana oldu o coluk cocuga karıştı üstüne dalga geçti aşkımla sen de ileride böyle olmamak için şimdiden arkana dönüp bakma hayatta bir tek o yok salla seni sevmeyeni bal da olsa unut.. Ağlama o göz yaşlarına yazık ben ağladım da ne oldu yalan oldu ve kat ve kat yaşlandı kalbim ona dair..
10 Yorumlazamanla. zaman ddğimde bile canın yanıyor. biliyorum. çok sevmek nasıl bişey cok da iyi biliyorum. unutamak. sen üzgünken o mutlu. bunları da biliyorum. nefes alamıyosunuz ölümü ve onu düşünüyosunuz. bir an gidip onun ve yanındakilerin ağzını yüzünü dagıtmak istiyosunuz. ama öyle olmuyo. günlerce önce bir ağlıyyosunuz. beli aylarca. sonra bir sabah kalkıyosunuz ve aynada kendinize bakıyosunuz. artık ağlamıcam diyosunuz. bunu psikolojik olarak kabul ediyosunuz. önce bir alışverişe gidiyosunuz sonra kuaföre. oradan da yapmadıgınız tatmadıgınız şeyleri yapmaya gidiyosunuz. önce kendinizde bir saç da başta bir değişimler oluyo tabi. sonra sonra sonraaaa bir bakıyosunuz 2 5 ay geçmiş. ve sonra biri cıkıyo karsınıza. başka biri :) ve dönüp şükürler olsun iyi ki ondan ayrılmışım diyosunuz. ha bu arada sunuda söylemek isterim. siz tam unutrken o pat diye bir daha cıkıyo. geri dönmek istiyosa. kararlı olun ve gereksiz biri oldugunu iyi bilin :)
22 Yorumla- +1 yıl
2 yıl geçti belki daha fazla ama hala her Sabah uyandığımda aklımda
- +1 yıl
@Sevilayyyyyy Canim beyninde unutmassan artik yokluğunu kabul etmese en daha kotu olursun
Bende öyleydim. O daha benle uğraşıp canımı çok yakıyordu. Gerçekten bitti dedikten sonra bitirebilirsin. Sana kız mı yok? Onunla ilgilenmekten çevrende sana değer veren kızları göremezsin.
117 Yorumla
Soran+1 yılAbi bana değerde veriyolar ilgileniyorlarda ama ben soğudum kızlardan
Soran+1 yılBiliyordu oda beni seviyordu birbirimize itiraf edemiyorduk sadece
Soran+1 yılBaşka erkeklere ilgi duyuyor ele ele tutuştuklarını gördüm başka ne sorun olabilirki
- +1 yıl
Oda beni seviyor dediğin için öyle dedim. Seni seviyorsa bir saniye bile beklemeden gidip konuşmalısın. Seviyorsa kabul eder. sevmezse de kendisi kaybeder. Önce konuş kabul etmezse başka kızlarla falan takıl. Hergün ağlamakla bir şey elde edemezsin. Kendimden biliyorum 3 sene ağlamıştım. Gerçekten bitti deyince biter. Önemli olan kafanda bitirebilmen.
Soran+1 yılNasıl açılmalıyım sence
Soran+1 yılAbi ben onun gözlerinde kayboluyorum sen bana heyecanlanma diyorsun
Soran+1 yılReddederse ne olcak abi o daha kötü
Soran+1 yılAbi tek yakalayamıyorum hep başkası çıkıyor
Soran+1 yılKonuşucam pazartesi abi ne olucaksa olsun gına geldi
- +1 yıl
Aynen Kardeşim öyle yap. bu şekilde bir yere varamazsın. Ben reddedildim 3 sene peşinden koştum her gün ağladım. Bilmesine rağmen beni sevmedi. Sonra gerçekten bitti dedim. Şimdi başkasını seviyorum. merak etme mutlaka seni mutlu edecek birisi çıkar karşına. İNŞALLAH teklifini kabul eder.
Soran+1 yılİnşallah kardeşim
+1 yılZaman demek istemiyorum sana sadece söylemek istediklerim şu ortalama 70 yil yaşıyoruz ve sen bu zman diliminde seni ezmeye çalışan hice sayan biri için laf ediyorsun hatta yasmaiyorusn ne varsa at ona dair yaz sonra aklına ne geliyorsa yaz ve yurt att
21 YorumlaAlışırsin zamanla kısaca fotoğraflarını başta sil numarasi falan sil
Unutmak isteyip fotoğraf larina bakarsan unutamazsin22 Yorumla
Soran+1 yılUnutamıyorum hergün görüyorum fotoğraflarını silsem dahi
+1 yılZaman her şeyin ilacı kardeşim. Zamana bırak. Boşver. Demekki hiç sevmemiş seni. Seni sevmeyen biri için boşuna çabalama. Değmez. Daha yaşın kaç bilmiyorum ama daha karşına neler neler çıkar. Bakarsın bebek gibi çok güzel başka kızı sevmişsin. Ne gerek var o gözyaşlarına. Bir erkeği ağlaması beni hep üzmüştür. Demekki çok sevmişsin. Ama değmez kardeşim Üzülme olur mu. demesi kolay ama değmez kardeşim. Arkadaşlarınla gez dolaş. Takıl. Daha neler neler gelir gider. Takma kafana olur mu.
00 Yorumla
+1 yılOnun mutlu olmasıyla yetinip mutlu olmaya çalışarak. Ne kadar güzel mutlu diye düşün, o bunu hakediyor diye düşün. İyi tarafından bak. Ben acı çekmiyorum çünkü o şu an mutlu ve önemli olan da bu diye düşün. Kendini buna ikna et. VE SAKIN AMA SAKIN AŞK ŞARKISI DİNLEME.
00 Yorumla
+1 yılunutulmuyor kolay kolay yani zamanla alışıyorsun böyle yaşamaya ilk zamanlarda dinlediğin bazı şarkılar çok acı verirken daha sonraları o acıya alışıyorsun sadece e zamanla başka biri olunca ya da bir sabah kalktığında aklına gelmiyorsa unutmuş oluyorsun yani bunun bir taktiği tekniği yok
00 Yorumla
+1 yılDostum her seyi siliceksin hanı aynı sınıftayiz deme bende sevdiğim kızla aynı sınıftaydim , gozumun önünde sevgilisine sarıldığını bilirim bunu her tenefus hatta bazen derslerde bile yaşadığını düşün. Dediğim kız benim onu sevdiğimi biliyordu o sarıldığı çocuk yanı sevgilisi ise benim kardeşim dediğim çocuklardan bir tanesiydi. yanı ne dersen de oluyor ama önce kafadan silmeye başlaman gerek kalpten elbet gidiyor.
00 Yorumla
+1 yılSil hayatından öncelikle onsuz olduğun zamanlarda da yaşayabiliyordun bundan sonra da yaşarsın o olduysa başkaları da olur asla sevgilisi olmayan bir insan değilsin asıl seven seni üzmez buna dayanamaz üzüyorsa asıl seven değildir sen asıl seveni ara : )
00 Yorumla
+1 yılSen onun fotoğraflarına bakar ağlarsın elin oğlu bakar masturbasyon yapar.
11 Yorumla
Soran+1 yılO elin oğlunu tövbe tövbe
Unutamassin dostum sadece zamanla alisirsin ama sana tavsiyem o bakis acini degistir oluyorum bitiyorumdan ziyade duz mantikla bak kendi karakterinden ödün vermeden izle onu goruceksinki o o kadarda masum o kadarda kusursuz bir aski haketmiyor ya da o kadar mukemmel degil olan biten herseyi iyimser karsila bunlar hayatin bir parcasi inan ki zamani geldiginde guleceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşim yapma böyle ya :( daha kötü olursun biliyorum hemen silemezsin elin gitmez fotolarınızı silmeye veya onu silmeye ama bir süre dayan bakma silersin.
110 Yorumla
Soran+1 yılSilsemde aynı sınıftayız
Cevap sahibi+1 yıloff off :( kardeşim ozaman zor değil imkansız ki unutman. Onun sınıfta aşka erkekler ile gülüşmesi konuşması seni umursamaz tavırları hep seni üzecektir sende aynılarını yapmaya çalış diğer kızlar ile takılmaya çalış az zaman geçsin başka bir kız bulursan aynı sınıfta olsanız bile koymaz artık sana. şu an için hemen yapma ama bir süre sonra başka bir kız arkadaş bul onunla ilgilen eskisini umursamaz hale gelirsin çabucak.
Soran+1 yılKardeşim çok saçma durumdayız ben başkalarıyla ilgi gösterdiğim kızlarla ilgilendiğim Zaman sınıfta duramıyor kaçıyor. Bendede aynı şekil derslerde bakışıyoruz gözgöze gelip utanıyoruz ne yaptığı belli değil
Cevap sahibi+1 yılSiz halen seviyorsunuz birbirinizi. Az süre daha bekle 1 2 gün daha eğer halen böyle devam ederse hiç zaman kaybetme ben seni unutamadım felan de yanına gidip. Eğer oda öyle yapıyorsa oda aynısını diyecektir. Geri barışın bukadar sevgi varken arada bu acı neden? Uzatma sen yinede uğra yanına bir kaç sözle böyle devam etmez bu kardeşim.
Soran+1 yılKardeşim resmen ikimizde birbirimizi sevip acı çekiyoruz
Cevap sahibi+1 yılValla yazık ya kardeşim hiç düşünme ozaman ara hemen buluşun biyerde açıklamanı yap. Bitsin bu acı. Hiç bekleme şimdi ara hemen. ama yüzyüze yap olmuyorsa yarın yoksa pazartesi okulu bekle.
Soran+1 yılAbi ilk başta sevmiyordum ama o ilgi gösteriyordu bakışıyorduk omzuma kafasını koyuyordu sohbet ediyorduk ama bir anda başkalarıyla gülmeyi tercih etti
Cevap sahibi+1 yılSen olsun kardeşim bak git konuş en azından içinde kalmasın. Sonra kendine deme şunlar içimde kaldı diyemedim diye. Git konuş ara en azından halini hatrını sor o anlar zaten.
Soran+1 yılNumarası yok kardeşim ya
Cevap sahibi+1 yılo nasıl iş ya :S Siz sevgili değilmiydiniz. O zaman bekle pazartesi günü git konuş hemen. Zaman kaybetme zaman kayberdersen onuda kaybedersin.
+1 yılNasıl mı unutursun?
Tam olarak bu acılara alıştığında...
Kız milletini takmayacaksın hiç bir zaman. Kim olursa olsun, her zaman para ve eğlence ararlar, bir gün gelince seninle eğlenemediklerine inanıp seni ortada bırakırlar... Bu gün tüm kızlar için geçerli bu söylediğim..
Unutma; sen herşeyden, herkesten daha değerlisin. Bir kız için kendine eziyet etmene gerek yok.00 Yorumla
+1 yılEn büyük hatan kendini unutmaya zorlaman bence yanlış bir yol o varken Nasıl yaşadıysan o yanında değilken bile yaşayabilirsin hiç bir şey yapma resimleri silip atmak çare değil resim paylaşma imkanı olsa hayatımdakı tek olan sevdiğim kızın patiklerini saklıyorum Çekmece'mde gösterirdim ama gel gör bağzen bakıyorum ama hiç bir şey hissetmiyorum kolay değildi uzuuun bir ilişkiydi çünkü kendimi unutmaya zorlamadım herşey senin beyninde biter.
02 Yorumla- +1 yıl
@evcimenn hayır hislerini ona karşı kaybettığin Zaman evlenmeyi düşün.. Yoksa işin içinden çıkamaz bir hal alırsın..
eğer onu unutmak istersen şayet; onu hatırlatan her şeyi etrafından kaldır. Bu işe yaramazsa yeni uğraşlar bul, arkadaşlarınla daha fazla vakit geçir derslerine odaklan. Ve bu akşam bir gün biriyle daima mutlu olacağını düşünerek uyu. Çünkü mutlaka ileride biriyle daima mutlu olacaksın...
00 Yorumla
+1 yıl2 ay önce bende öyle diyordum kardeşim ama her şeyin bir sonu vardır. Bolca ağla ama bir süre soran ağlamayı kes
120 Yorumla
Soran+1 yılUnutamıyorum uykularım kaçıyor
- +1 yıl
Bir süre sonra bitecek emin ol
Soran+1 yılUmarım
- +1 yıl
Bende de ona dair resim vs şeyler vardı yaktım hepsini, güçlü ol
- +1 yıl
Başkalarıyla sevgli ol en azından arkadaş
Soran+1 yılArkadaşım çok
- +1 yıl
O zaman onu unutturacak kızlarla takıl
Soran+1 yılBulursam takılırım umarım
- +1 yıl
takılmazsan unutamazsın
Soran+1 yılHayat anlamını yitirdi be bilader şu an o durumdayım keşke okadar kolay olsa
- +1 yıl
Kolay kardeşim çok kolay sadece şu an o moddasın oda geçecek
Soran+1 yılNekadar sürer sence
- +1 yıl
2 ay :)
Soran+1 yılÇok uzun be kardeşim
- +1 yıl
2 ay ağlayacaksın demedim, eğer en yakın zamanda sevgili bulursan sadece arada üzülürsün
- +1 yıl
Sevgili dediysem sözde sevgili yani gönül eğlendirme
Soran+1 yılKardeşim resmen acını unutmak için başkalarını kullan diyorsun niye umut veriyim başkasına
- +1 yıl
Tekrar başkasına bağlanacak cesaretin var mı?
Soran+1 yılYok ama başkalarınında kalbini kıramam be kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerçekten seviyorsan unutamazsın... yokluğuna alışabilirsin zamanla ama unutamazsın...
12 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yılüzgünüm unutmak mümkün değil...
Valla kardesim hic sallama takma bile harbi diyorum bak umursama biraz agir ol erkek adama yakisiyomu aglamak sallama bosver baskalarina bak bende ayni dutumdan cok yasadim ama zamanla unutuluyo harbiden kendi hayatina bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTakma. Canini yakiyor gulup eglenerek. Sen uzulurken icten ice mutlu oluyor. Sevdigin kiz diye bakmayi birak bu yonden bak. Sana biri bunu yapsa karsiligini nasil alirdi bunu dusun aglarmiydin sende onu gicik edermiydin. Daha yasinizda ufak bak insanin karsisina neler cikiyo. Aglayinca geri gelmicek dostum.
00 YorumlaDünyada bir tek onu var sanki eminm guzl bir kizsndr bırak kendi haline eğlenmeye bak hatasını anlar nasıl olsa öküz emin ol kimse için uzlmeye bile değmez sakin avlamada kötü olduğunu da bilmesin sadece sen mutlu olmaya bak o zaten geri döner sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSil fotograflari yasak koy kenine onun adini gulusunu hicbirseyini dusunme
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHic tanismamis gibi davran
Soran+1 yılKalbim laf dinlemiyor
+1 yılAyni seyleri yasadim fotograflarina bakma desemde yapamiyorsun biliyorum aylar sonra yavas yavas geciyor sadece sabret ve dua et zorlu bir sure ama geciyor arkadasim Allah sabir versin
00 Yorumla
+1 yılRenk körü müyüm acaba ben. renk mi körüyüm ki. mavi mi baslik
20 YorumlaO kişiyi düşünmemeye çalış çünkü ne kadar unutmayı denesende asla unutamazsın. Hep biyerde kalır o hatırlarsın hep ama acın soğur en azından kanamaz...
00 Yorumla
+1 yılBende unutamıyorumm.. Her neyi atarsan at kalbn ve aklın untmadığı sürece sende unutamazsn ama bazı aşklar sevgiler hiç unutulmammayı hak edyo
00 Yorumla
+1 yılbirinin yarasını anca baska bırı hafıfletır bence kendınne gel sırkelen ve yasadıgın için sukret ve hayatına bak
00 YorumlaOna dair elinde evnde ne varsa at yırt yak istediğin kdr da ağla bu sni rahatlatr ama emin ol zaman snra şuanda düşündüğündn daha az düşünecksn bnde aynı durumdydm ama şu an unuttm hatırladkça iyki bitmş diorm
00 Yorumladünyaya bir defa gelmişsin elinden gelmeyen şeyleri bırak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnüne 10 hafta koy.
10 hafta boyunca onsuz yaşamaya çalış.
Bütün herşeyini yak.
10 hafta sonra bombasın.00 Yorumla Durumu kabullenmelisin
Tamam sevdin ama bırak tatlı anılar kalsın geriye
Yoluna devam etmelisin00 YorumlaFotoğraflarını at onunla ilgili hiçbir şey bırakma düşünme arkadaşlarınla takıl sevebileceğin uğraşılar bul ve zaman gerekir tabii hemen olmaz.
00 Yorumla
+1 yılkafanın dağılması için bişeyler uğraşman lazım. gerçi sana şimdi tavsiye falan verilse takmıcaksın, o yüzden çok uzatmaya gerek yok. sen yine bildiğini okucan sonucta
00 Yorumla
+1 yılişin zor başka birine evlilik teklifinde bulun
gelip sana küfretsin egomu beş paralık ettin diye00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHergün görüyorsan unutman çok zor. hatta imkansıza yakın. kalpler yalnız Allahı anmakla tatmin olur ya baki entel baki de bol bol. onun sevgisini kalbinden çıkarması için dua et Allaha
10 Yorumla
+1 yılResimleri sil rehberden sil hayatına bak daha önce o mu vardı hayatında? Böyle seveni sevmezler işte takmayacaksın kimseyi dersini aldığınla kalırsın.
00 Yorumla
+1 yılUnutma sende, kalbinde taşı. Artık acımayana kadar.
00 YorumlaUnatamazsin aşkın hayla devam ediyor demektir işte aşkın bilinmiyen çekici tarafidir herkesin ki farklıdır oda unutamamiştir öyle unutacagini sanıyor kandini avutuyor ama yanlış kaldığında oda senin gibi üzülüp agliyabiliyor
00 YorumlaOnu düşünme çık dışarıya arkadaşlarınla takıl zamanlaunutursın sosyalleş
00 Yorumlaçok şey söylerim aslında da boşa gider diye korkuyorum ya:d o hayatına bakıyosa sen niye kendine işkence çektiriyosun eziklik genetik mi?
00 Yorumla
+1 yılçivi çiviyi söker, kesinlikle yeni birileriyle takılıp aşkın yalan olduğunu 35'ten önce boyle birsey olamayacagını anlamalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUnutmak öyle bir çırpıda olacak şey değil, zamana ve yaşanmışlığa ihtiyacın var. Tek tavsiyem zamanını farklı şeylerle değerlendirmen.
00 Yorumla
+1 yılBunun bir iksiri yok ki :) takip etme ne yaparsa yapsın
00 Yorumla
+1 yılUnutulmaz. Bağlanmak çok kolay, unutmak kendiliğinden olur.
00 YorumlaReis gozden uzak gonulden iraj derler ama burnun dibinde
Isin zir00 Yorumla
+1 yılkıyamam sana ya o senin aşkına layık biri değil demekki üzülme geçer umarım acını paylaşıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende öyle oluyorum bazen öyle hissettiğin zamanlarda dini şeyler oku namaz kıl inan geçiyor silkeleniyorsun seni haketmeyecek insanlara çok zamanını harcama ağlayarak
00 Yorumla
+1 yılsakın bunu unutma o gülerken sen ağladın sana dönsede kabul etme
zamanla acın hafifleyecek00 Yorumla
+1 yılUnutamazsin dostum çok zor mazallah daha başaranı görmedik 😯😯😯
00 Yorumla
+1 yılşirin mi şirin tatlı mı tatlı bir patates sev mesela :D
00 Yorumlabu kız milleti hep aynı kardeşim... Üzmek için varlar.
00 YorumlaKendi işine bak... Seni düşünmeyeni düşünme... Kendi hayatına, başarılarına odaklan..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenide terk ettiler. çok acı bir durum. bilmiyorum ne yapıcaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl00 Yorumla
+1 yılCok zor unutmak gördükce anınların gözünün önüne gelir canın yanar cok zor cok
00 YorumlaAh be kardeşim Allah yardımcın olsun çoook ağır bir durum
00 YorumlaBu hayatta unutulmayacak bir şey yok
Yeri geliyor en ağır olayları unutuyoruz00 Yorumla
+1 yılKendini dinlersen asla unutamazsın çıkıp gez arkadaş ortamına gir kalabalığa karış o zaman sende gülüp eğlenirsin
00 YorumlaDüşünme, takip etmeyi bırak. Zamanla hayali karakter gibi gelicek sonrasında rahatlayacaksın.
00 Yorumla
+1 yılHer şeyin ilacı zaman demişler inşallah düzelir sin
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler