Sevgilimin yanında bir çocuk benimle öpüşmek istediğini söyledi? Sevgilim gıkını çıkarmadı?

Arkadaşlar bu olay sonrası sevgilimden ayrıldım tabiki. Trol diycek olanlar yazmasın çünkü Allah'a andım olsun ki gerçek.
Sevgilimle kimsenin göremeyeceği bir yerde öpüşürken yanımıza 19-20 yaşlarında bir erkek geldi ve sevgilime kızmaya başladı
"Kızı öptüğünü gördüm insan sevdiğini öper mi dokunmaya kıyamaz benim 4 yıldır sevgilim vardı dokunmaya kıyamıyordum bile" dedi kızdı bağırdı.
Sonra bu çocuk sevgilimi aldı böyle yanımdan azıcık uzağa gidip bişey konuştu sonra geldiler.
Çocuk yanıma oturdu sevgilimde yanıma oturdu ortalarında kaldım çocuk bana benimle öpüşmek istediğini söyledi. Ben kızdım bağırdım çağırdım hakaretler ettim. Çocuk hapisten çıkmış biri tokat atmaya korktum beni döver diye.
Sonra öpüşmedim tabiki. sevgilim yanımda gıkını çıkarmadı. sonra sevgilim "Hadi gidelim" dedi tuttu beni götürürken bu çocuk popoma eliyle vurdu ben "şerefsiz" diye bağırdım.
Sevgilim "Buün yaşananları unut" dedi.
Sevgilim beni korumadı bile. Bende ayrıldım.
Sevgilim dediğim piç nasıl karaktersiz ya? Nasıl erkek bu? Napıcam?
Sevgilimin yanında bir çocuk benimle öpüşmek istediğini söyledi? Sevgilim gıkını çıkarmadı?