35 gün sürmüştü ilişkimiz. Ayrı şehirlerdeydik. Bu kadar kısa sürede nile alışmıştım ona. Günde 3 5 kez arardı sesini özledim derdi. Uyuya kaldığımda arayıp uyandırırdı. Çevresinde çok kız olan biri. Baya cinsel ilişkileri de olmuş. Ama ben çevresindeki kızlara göre fazla kapalıydım tabii ki. Açık olsaydın seninle ciddi düşünmezdim derdi.
1 hafta önce ayrılmak istediğini söyledi. Ayrılık msjını atmadan 1 saat önce de telde konuşmuştuk. Teli kapatmadan önce beni sevdiğini söylemişti. Ayrılık msjı attığı dk eski sevgilisi ( 2 yıl çıkmışlardı ) inatagramdan bana hala çıkıyor musunuz diye mesaj attı. Sonraki gün cevap verdim neden soruyorsun diye. Neyse sonra öğrendim ki bunlar bizim ayrıldığımız dk barışmışlar. Sevgilim o yüzden bırakmış beni. Ondan sonra sanki hiç beni sevmemiş gibi " seni g*t gibi ortada bırakıp engelleseydim daha mı iyiydi, ben seni üzmek istemedim, iyilik yaramıyor " dedi. Ayrılmadan birkaç gün önceki konuşmalarımız ; Sürekli sevdiğini söyler yeminler ederdi. Sevdiğini hissederdim. Nasıl oldu da bıraktı beni :( O kız sürekli yalan söylediği için bitmişti ilişkileri. Onu sevmiyorum sevgim bitti derdi bana.
Bunları diyen biri nasıl olur da bırakıp gider ( Fotolu ) ?
Amaan afedersinde yapmacıklık fışkırıyor. Benim ilk çıktığım kızla (bende onun ilkiydim) 19 ay ilişkimiz sürdü. Çocuklarımıza isim dahi buldu. Beni bırakma diye söz aldı. O söz için çoğu yanlışını görmezden geldim. Sen benim ilkimsin, senle yaşadıklarımı başkasıyla yaşayamam. Bir başkasının elini tutamam dedi. Sonra ne mi oldu? 1 mayısta ayrıldık ve o 4 mayısta başka birisinin elini tuttu. Ben bunu öğrendikten sonra 5 günde 6 kilo birden verdim. Yahu evlilikler bitiyor. Ötesi var mı? 35 gün diyorsun. Üzülmeye değmez. Önüne bak. Konuşmak istersende her daim dinlerim.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende üzülünce zayıflıyorum. İster 1 aylık ilişki olsun ister 3 5 yıllık. İnsan üzülüyo işte.
bir kere senin hatan başkalarıyla bu kadar çok ilişkisi olan birine inanıp güvenmek sevgili olmak hadi sevgili oldun geçtim neden güveniyorsun kandırmaktan arkandan soylenmekten başka bişi yapmaz kendini üzme her işte hayır vardır daha iyisini bulursun inşallah kafana takma öyle biri için gerçekten hiç değmez
işte onu anla ne kadar karaktersiz olduğunu ondan ayrılınca gene sana geri dönmek isteyecek emin ol o kız sadece onu köpek yaptı bir kaç güne ayrılırlar ve hata yaptım der yüzsüzlükle akıllı ol o iş kapandı hem şerefsizmiş
ağırmı bence yavşakın teki öyle biri olmasa senle sevgiliyken başkasına gidermi madem eskisinin geri döneceği var ihtimal beklerdi neyse kuzu salla o adam değil
Böyle adilerde var işte merak etme uçkuru için gitmiştir o kıza işi bitip sıkılınca belki sana tekrar dönmek ister duygu sömürüsü yapar ama sen dimdik dur ve yolu göster sakin affetme ve şu an mutlu ol ki böyle bir pislikten kurtuldun mutlu olmasanda öyle gözük düşman çok seni mutlu gördükçe zaten icten ice delirir
Aynen öyle yapıyorum. Onu beklediğimi bilmesi için kuzenim mesaj attı ona. Sırf bir gün dönmek isterse dönsün diye. Dönerse tekmeyi basıcam. İnstagramdan hala takip ediyoruz birbirimizi. Paylaşımlarımdan mutlu olduğumu görüyodur
Anca bu şekilde dönme ihtimali olabilir diye düşündüm. Xxx seni hala seviyo, döneceğin günü bekliyo falan dedi kuzenim. Gerçi sonra tartıştılar kuzenim yüzünden ama neyse :) Kuzenim çok ters konuştu ona karşı :( keşke biraz daha düzgün konuşsaydı
Ben ona karşı bişey hissetmiyorum artık. Tek istediğim pişmanlığını görmek. Geçen gün onu fake bir hesaptan işlettim. Hemen numara istedi :) vermeyince konuşmayı kesmek için sevgilim var dedi
Hic bisey hissetmiyosun cok belli :)) isletme bırak pismanliginida gorme bir cizgin olsun hayatta gidiyo mu birak yerin dibine kadar yolu var seni sevse yaninda olurdu oyle degil mi onune bak guzel yillar var
En İyi Cevaplar