Bunları diyen biri nasıl olur da bırakıp gider ( Fotolu ) ?

Biraz uzun ama okur ve cevaplarsanız sevinirim..

35 gün sürmüştü ilişkimiz. Ayrı şehirlerdeydik. Bu kadar kısa sürede nile alışmıştım ona. Günde 3 5 kez arardı sesini özledim derdi. Uyuya kaldığımda arayıp uyandırırdı. Çevresinde çok kız olan biri. Baya cinsel ilişkileri de olmuş. Ama ben çevresindeki kızlara göre fazla kapalıydım tabii ki. Açık olsaydın seninle ciddi düşünmezdim derdi.

1 hafta önce ayrılmak istediğini söyledi. Ayrılık msjını atmadan 1 saat önce de telde konuşmuştuk. Teli kapatmadan önce beni sevdiğini söylemişti. Ayrılık msjı attığı dk eski sevgilisi ( 2 yıl çıkmışlardı ) inatagramdan bana hala çıkıyor musunuz diye mesaj attı. Sonraki gün cevap verdim neden soruyorsun diye. Neyse sonra öğrendim ki bunlar bizim ayrıldığımız dk barışmışlar. Sevgilim o yüzden bırakmış beni. Ondan sonra sanki hiç beni sevmemiş gibi " seni g*t gibi ortada bırakıp engelleseydim daha mı iyiydi, ben seni üzmek istemedim, iyilik yaramıyor " dedi. Ayrılmadan birkaç gün önceki konuşmalarımız ; Sürekli sevdiğini söyler yeminler ederdi. Sevdiğini hissederdim. Nasıl oldu da bıraktı beni :( O kız sürekli yalan söylediği için bitmişti ilişkileri. Onu sevmiyorum sevgim bitti derdi bana.

Bunları diyen biri nasıl olur da bırakıp gider ( Fotolu )  ?

Bunları diyen biri nasıl olur da bırakıp gider ( Fotolu ) ?