Benden face sifremi istedi yollamadim diye bunlari yazdi
Bide bu cocuk benden once 6 kizla cikmis ben ilk kez bu hayvanla ciktim ve bana dediklerine bir bakin son mesajdan sonra da engellemis beni ben napiyim simdi buna 😠😠😠😠

Ayy o cocuk şu an elimde olsa bir guzel doverdim. sende de hata var boyle bir insanla neden cikiyosunki! ben okurken sinirlendim ne bicim insanlar var ya sil onu engelle her yerden bir daha ulasamasin sana orman ayisi kro of kusucam simdi. bide" tm sen bilirsin ayrilalm o zmn by demis" haha :D boyle kani bozuk eziklerle daha gorusme cevrende kaliteli insanlar olsun. bu ne simdi dag maymunu oggg
Boyle bir insan icin ne canini * ne de zamanini harca. İnsanliktan nasibini almamis adam. Sen en iyisini yapmisain. İlk tecrube icin guzel seyler yasamamisin ama bunlardan daha cok var. En azindan erken gordun
Ya nasıl oluyor da senden önce 6 kişiyle çıkmış ayrılmış birine hemen güvenip özel bir duygu besleyebiliyorsunuz? Siz kendi kendinize edip, buluyorsunuz mantığınız duygularınızı kontrol edemiyor sonra bunu gibi şerefsizlerle beraber olunca böyle rezilliklerle karşılaşıyorsunuz. Ne yapabilirsin sen ona yapman gereken tek şey özünün önüne adam seçmek pazardan karpuz seçmeye benzemiyor
Haklisin ama bunu sonradan ogrendim
Gözünün önüne bak tabi. nasıl bir ülkede yaşıyoruz haberlerde, çevrende görüyrsun kadınlara karşı neler yapıyorlar. Aşk, sevgi bu kadar basit duygular değil hoşlanmış olabilirsin yakışıklıdır falan filan ama hoşlanma çok farklı sevmek aşık olmak çok farklı. Lütfen beni yanlış anlama ama hergün haberlerde kadınlara yapılan o kadar bebat şeyler görünce insan olarak canım aacıyor bari sn uzak dur bu tür şerefsiz ve karaktersizlerden. Oku ya kendini geliştir bir hedefn amacın olsun aşk, sevgi, heyecan zaten haytta istemesende karşına çıkacaktır. Sana hayatında başarılar dilerim..
Tesekkurler ama bundan sonra aska inanabilecegimi ya da erkeklere guvenecegimi sanmiyorum
Güvenirsin neçe delikanlı adamlar var. Allah onlarla karşılaştırsın. Adam gibi seven, sevdiğine sahip çıkan delikanlılarda var bu ülkede, sen yeter ki karşındaki kişi hakkında çözümlemen sağlam yap. İnsanlar hal ve hareketleriyle, tavırlarıyla, konuşma biçimleriyle zaten kişiliklerini istemedende olsa eleverirler. Kendini geliştir demem burdan öğrenirsen, kendini geliştirirsen kimin ne mal olduğunu anlaman, analiz etmen daha kolay olur. Bu şerefsize gelince boşver senden uzak Allah'a yakın olsun. Kimsenin yaptığı kimsenin yanına kar kalmaz elbet.
Haklisin
ah be kızım bundan sonra bir erkekle çıkacak olursan al bir çayıra getir. Biraz oturalım de baktın çimenlere yumuluyo aha bu öküz anlarsın yol verirsin. Hayata bu kadar hızlı dalmayın. bu tip dallamalardan etrafınızda çok var dikkat edin kendinze kırdırmayın kendinizi
Saol
Cevap
52Cevap
Bence senin ysrgılanman lazım öküzlere aşkım deyip toplums saldığın vr saldığınız için. 10 dk önce aşkım diye konuştuğu kıza küfür edip kaşar demek hangi kitapta yazıyor. ya da hangi hayvan cinsinde var bu muamele
bence..
hiç bişi yapma
face şifren sana özel ne işi var onda
defolsun gitsin
Aynen bu yuzden vermedim zaten
neden mal mal insanları hayatınıza sokuyorsunuz anlamıs degılım bundan sana ne hayır gelır nede yuva kurabılırsın ayrıldıgın iyi olmus neresınden donersen kardır hesabı :D
Aynen şu an ne mutsuzum ne de uzgunu kufur edip haksizlik ettigi icin kizginim sevmiyodum zaten 😀
Kesinlikle 😊
hahahahhaha ya var ya bir çocuk bana 3 kere çıkma teklifi etmişti de reddetmiştim 3. ünün sonunda aynı bu tepkiyi vermişti o* falan demişti sonra engellemişti daha neler neleeeer o yüzden yanlış insanmış işte hiç uğraşma değmezzz
tamam onun gerizekalı bir karaktersiz olduğunu geçtim de, sen niye daha birkaç günlük takıldığın birine ''aşkım'' diyebiliyosun? ona sen yüz vermişsin astarını istemiş.
Bildiğin ergen beyinli birisi, boş ver senin için iyi olmuş.
Böyle bir dallamayla ne yapıcaksın zaten.
Aynen saol
Şifre istiyor ve vermiyorsun üzerine çok ağır küfürler etmiş. İyiki de ayrılmışsın boşver gerçek yüzünü görmüş oldun
Aynen
Dertleşmek istersen buradayım ❤️
Saol 😊
Kurtulmuşsun şükret kızlar böyle piiçlerde ne bulurlar anlamıyorum
Ben de ne buldum bilmiyorum
Aklı başında olan birisi senden özel şifreni zaten istemez
Ben de oyle dusunmustum saol
rica ederim
hiç inandırıcı gelmedi ama eğer gerçekse ben böyle mal bir çocuk daha görmedim
Ben de gormedim hasta ya
neyse en azından karaktersiz olduğunu çabuk farkettin
Oha be böyle ilişki mi olur rezillik.. İşte sırf böyle erkekler yüzünden iğrendim sevgiden aşktan
Sen buna ilişki mi diyorsun? Bunlar daha çocuk iğreneceğine bence daha güzellerini örnek alabilirsin
@pilavayran :/ :/
Anlayamadım
Bu kadar duygularini yansitman bile hata o kim ki? :)
Ne kadar basit ve gereksiz birsey, biz sevgiyide askida boyle hiç yasamadik arkadas. size sizin yasadiginiz yeter.
Daha ilk günden face şifresi falan istenmez. Ne sanıyo bu erkekler kendilerini anlamıyorum. Salla gitsin.
Emanet yerlerine bir tekme vur hadım olsun pezemenk
Benimle mesajlasmis gibi capsler yolla ona da kudursun
Bisey yapma o alismis baskasini bulmustur yoksa bu kadar minet siz olamaz
Pisman olup yalvarirsa sen onu engelersin o zaman
Gay sayfalarina yaz numarasini atesimi sondurun kocam olun de :) matraga bak ;)
Küfür etti bana de dövdür birine:) yapılacak en güzel şey
Her gordugunuz p*cle cikarsaniz boyle uzulursunuz kizlar
Bence sen ona birsey yapma artik kendin icin iyi birşeyler yap.
Sen ona 4-5 cümle yazmakla en büyük hatayı yapmışsn
Sana deger verseydi boyle ayrilmazdi zaten salla bisey yapma
Ne guzel bir konusma.. okurken tiksindim askim dan ona ne kaar hizli geciliyor bu yuzden korkuyorum ya evlilikten
Şimdi bunun gibiler adam görünümlü adamcıklar onun için kaile alma kullandığı kelimelere bak lale heryerde oluyo. Üzülme
Uzatmışsın olayı. Ayrılalım mı dedi? Cevap bile vermicektin g*vata.
Karsındakinin eğitimsiz biri olduğu belli. O yuzden takma 😉😉
Abbooo hiç üzülme bak bu iiibne sana mesaj atar barisalim diye sakin yumuşayıp barışma
yol ver gitsin.. böyle bir mahlukatla her zaman ziyanda olursun
Paratoner gibi piç çekiyorsunuz ondandır, neyse geçmiş olsun
Kurtulmuşsun işte daha ne yapacaksın nerden bulursunuz bu öküzleri anlamıyorum ki
Iyyy ergen ya. takılma kızım bunlarla. çocuk hala resmen. * et gerizekalıyı
İlişkiler dallara ayrılır bu dallardan hangisindesin emin ol ona göre seçimlerini yap
endoplazmik redtikulum artığı tuvalet kağıdı gırık boşgeç aga insan artığı bunlar
boşuna sinir oluyorsun söz gümüş ise suküt altındır
Siz 18 yaşından küçük müsünüz?
Adam haklı oldukça
Böyle öküzleri nasıl sevebiliyorsunuz.
Sevmiyodum zaten daha bir gunluk sevgiliydik
sen facede diğer erkeklerle fingirdeş ooohhh iyi yapmış sana kezocuk
Senin engellemen gerekirdi. Nerden nettenmi taniştiniz.
Ayrıca birgundur gorustugun insana ne aşkımı ya
Yaşla ilgili sorulara kasti cevap vermiyorsn diimi.
Face sifresi istemekde neyin nesi guvenmiyorsan cikmican o kadar !
Ahh ahhh fakir ama gururlu bir aşkın azin sonu 😃😃😃
sen bu çoçuğu özlemezsen gelin bana istediğinizi yapın
Ozlerim belki ama zamani gelir bunlar da gecer
Ynerden buldun şu ergeni
O beni buldu
Bisey yapma yat kalk dua et kurtulduguna.
Nerden bulduysan geri kargoylan gonder
kurtulmuşsun bence sinirlenmek yerine şükret
Onun anasını avradını skym
Saol
Numarası olsa da küfretsem
neden vermedin şifreniki. bukadar büttün durumu.
Daha dogru duzgun tanimiyoduk bile birbirimizi
Yalayacan mı demiş yok demişsin. Ne var bunda?
Yollayacan mi yazicakmis yanlis oldu sifremi istiyodu
Yav o yolla demiş sen yala anla işte ne zorluyorsun
Iliskiye bak be. Titanic gibi ilk seferinde batmış
Çok nezih bir sohbet olmuş
Hic bir sey engellemis :))
engellemeyeni engellerler
Facende erkek kankanla samimi foto koy hemen
yüz verirsen olacağı bu :)
bir bardak soğuk su iç
Bu ne saçma bir muhabbet :D
yaş kaç ya 13 felan mı?
Ben 13 yaşımda sevgilimle opusuyordum be :D