Umursamaz sevgiliye nasıl davranmalı?(Bi'akıl verin ya)

Arkadaşlar yaklaşık 3.aydır bir ilişkim var.3 haftadır surekli tartışığımız yüzünden kız arkadaşım benden soğumuş.Aşık değilmiş.İşte ben kaç gündür kendimi hırpalıyorum kaç gündür uykusuzum yok anam olmuyo.Kaç gündür özür mesajları cekiyorum keşke önceden dusunseydın fılan diyo.Güzel sözler yazıyorum bir şey demiyor.Cıkarken optm askm bb diyorum.Önceden o da öyle derdi şimdi sadece bb.Normal konuşuyoruz napıyosun ii sen filan.Biraz önce yine dedim bir şey yapmamız lazım dedim böyle olmuyor dedim her gün ölüyorum dedim böyle yürümez dedim.Bilmiyorum diyor burda ne güzel yağmur yağıyor diyo(!)Banane beee!Ben ne diyorum sen ne diyorsun?Dedim artk senin bu umursamaz tavrından bıktım diye.Ne yapacağımı bilmiyorum anlasana diyor.Ben dışarıya gezmeye cıkcam dedi gıttı eve gelınce mesaj atarm dedı.Bn de bir şey yazmadım.

Ya artık gerçekten sıkıldım.Şuan bu kızı halen sevmesem hiç düşünmeden ayrılırdım ama seviyorum işte.Böyle giderse ayrılırım da kaç gündür ne çekiyorum hey anam heyyyy.Ne diyorsunuz nasıl davranmalıyım?Artk bıktım.Ayrıl demeyin lütfen son çare olarak onu kullanacağım.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ormdısn diye mesaj attı bn de cevap vermedim.Şimdi o da mesaj atmıyor acaba bn atsam mı ki ya?Offf desem konuşssam boyle olmuyor fılan die...
Umursamaz sevgiliye nasıl davranmalı?(Bi'akıl verin ya)