Ailem ne Dedi ne söyledi bilmiyorum. Sürekli benim bir suçum yok diyip durdu.
Eski sevgili sendromu.. Ya bana büyü mü yaptılar?
Ailem ne Dedi ne söyledi bilmiyorum. Sürekli benim bir suçum yok diyip durdu.
Cok seviyorum ölüyorum bitiyorum diyenler
Sevmiyor gibi görünenlerden dha cabuk unutuyor
O sevmiyor gibi görünenlerde önce ayriliği umursamadan yiyip içip yatip kalkip gezip dolaşip hayatina bakarken bikaç gün içinde yillarca geçmeyecek bir aşk acısıyla yüzleşiyorlar
O seni unuttu emin ol, birgün arar mesaj atar karisiyla ilgli dertler anlatirsa inanma bir tanesni bile dinleme çnkü mutsuz olan şartlar ne olursa olsun durmuyor 30 yillik evli olsa çoluğu cocucğuda olsa mutsuz insan o evliliği bitiriyor aklı sende olansa o nikahı kıymıyor bile
Karşinda nikah masasindan kalkmiş bir tecrübe var şu an
O seni unuttu sende unut
Gerçekten mi? bir mesaj atar Mısın bana :(
belkide mutluluk pozu çizmeyi bırakmalı acını kabullenmelisin kabullenirsen atlatmayı başarırsın senin peşinde olanları sevemiyosan sen seveceğin birini bul ve istediğini al mutlu olmak için neyi bekliyosun sana gerei gelmeyecek gelsede eskisi gibi olmayacak birmiş eski bir sayfayımı dediğin gibi ailen adamın gurunu kırmız ağır bir şeyler söylemiş olmalı ki adam artık sana istese bile dönemez zaten kaçmış ordan seni hayatından çıkarmış
Ne yapıcam bilmiyorum tek duam yüzü gülmesin inşallah
onun acı çekmesi seni mutlu etmez zaten acı çeksede senin çektiğin acıları anlayamaz beynin sana bunu düşündürerek asıl yapman gereken şeyleri görmeni engelliyor ama iç dünyamız böyledir çektiğimiz acıyı anlaması için onunda çekmesini ister basit insan doğamız bu ama sen bir adım öteye geçmeyi seçer ve onunla iç hesaplaşmayı bırakırsan yukardada anlattığım gibi güçlü bir şekilde ayaklarının üzerinde durur hayatını yaşamaya devam edersen her gün yeniden aynı hırsla hayata tutunursan kalbini aşka sevgiye açık tutuarsan herşeyin çok daha güzel olma ihtimalin var kolay değil ama tek yok bu
Bir yıldan fazladır evli ayrilmissiniz milyonlarca sevgilin olmuş yemiş icmisisn bol bol onumu istyrsun bu saatten. sonra unut yoksa acı çek. ama yuva yıkma
Ne Yuva yıkması saçma sapan konuşma
Cevap
6Cevap
Sevse ayrılmazdı hadi gururu kırıldı ayrıldı akabinde gidip başka bir kadın ile evlenmezdi inanma bence
Peki..
Gılgamış destanı gıbı kım okuyacak la bunu.
Oku lütfen..
Cok uzundu okuyamadim ama bikfiginden sasma sen
Oku lütfen.
Simdi oncelikle zor bir durum ailenin karsi cikmasi onun icin bir engel olmus gururunuda kirmis olabilirler ama insallahi yok alicam diyorsa aileni neden olarak one suremez
Evlendiği kızı görmen Laxım..
Gururla gidio boyle bieey yaptiysa buyuk aptallik
Mesaj atar mısın?
İlişkiye sebep olan annenle baban gibi.
Çocuğa niye beddua ediyorsun ki?
Ben onu seviyorum o ne olursa olsun seni alıcam diyodu bana.
Oldu!
Sen madem o kadar seviyordun aileni ikna etseydin.
Ettim dayak yedim onunla her şeye vardım.. Daha ne yapabilirim.
Mesaj atar mısın
Kimseye çirkin suratlı demeye hakkın yok!
Boşver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar