Eski sevgili sendromu.. Ya bana büyü mü yaptılar?

Tam 2 yıl oldu ayrılalı. O şimdi evli 1 buçuk yıllık. Ailem istemedi bitti ve onu çok özlüyorum. Unutamadım. Bu süreçte milyonlarca sevgilim oldu. (Peşimde çok kişi var unuturum diye..)
Lanet olsunki o öküzü unutamadım. Onu deli gibi özledim.. (Sanki oda beni özlüyo gibi gece içime bişe çöküyo)
Neyse evlendiği kız sadece zengin ve akrabası. Kız acayip çirkin değişik bir yüzü var.
Ben bu süreçte çok ilerledim yani zaten çok kişi olan güzel alımlı bir bayanım daha da arttı. (Mutlu değilim !)
Allaha yalvardım al onu kalbimden diye olmuyo işte..
Saklandı gizlendi haberim yok sanıyor.
Aylar sonda eski whatsabına giriyo 3 günde bir biz hep ordan konuşurduk. (Eşiyle resmini kotmuş)
Onca yaşadıklarımızı bana karımsın benimsin seni bana vermezseler mahfolurum diyen Ada'm deli gibi
kıskanan, inşallahı yok seni alıcam diyen Nasıl unutur onca şeyi.. İlk kez sevdim diyen.
Aklım almıyor..
Ben kimseyle yapamazken o Nasıl ölüyodu yapıyo. Hiç mi aklına gelmiyorum bilmiyorum.. Tek bildiğim kalbim yanıyo.
( Çok beddua ettim) tövbe mi etsem.. Ne yapmalıyım? Sanki çıkıp gelicek gibi hissediyorum..
Ya beni hiç sevmedi ya da babam annem gururunu çok kırdı bilmiyorum..

Peki ayrıldıktan sonra hemen nişan ve düğün ve bu şehri terk etmek Neyin nesi?
Sadece sustum arkadaşlar.. Benim Hakkı'mı kim vericek?
Ben artık kimseyi sevemiyorum güvenemiyorum unutamıyorum.
Güzelliğim solup gidicek..
İçi yansın diye facede hep Mutlu pozlar veriyorum. Belki bakar diye.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben direndim o istemedi. ( çok çok gururu kırıldı galiba..)
Ailem ne Dedi ne söyledi bilmiyorum. Sürekli benim bir suçum yok diyip durdu.
Güncellemeler
+1 yıl
Tek duam yüzü gülmesin inşAllah bana yaşattıklarının cezası kat kat çıksın Hakkı'm helal değil ona.
Eski sevgili sendromu.. Ya bana büyü mü yaptılar?