Sızde bu soruyu kendınıze sorarmısınız ben cok sorarım kendı kendıme neden duzgun bırı cıkmıyor karsıma benı sevıpde deger verecek bırı yoksa ALLAH kımseyı yazmamış bana ya da sevılmeyı hak etmıyormuyum afedersınız ama 5 para etmez dedıgımız ınsalar vardır cevremızde onları seven deger veren eslerı sevgılılerı vardır cok var arkadaşlarımdanda var sevgılısıyle bırlıkde başkalarınıda ıdare eden en ufak seyde sevgılısıne bagıran sevgılısını ya da nısanlısını aldatan cok gordum cevremde boyle ınsanları. Teklıf edenler oluyordu cevremden tanımak ıcın 1 cay ıcdıklerım oldu onlarada 1-2 gunde postayı koydum cunku sapık cıkdılar bıde benı cok sevdıgını soyleyen bırı vardı onceden calışdıgım ıs yerındeydı bırlıkde calışırdık sans vereyım dedım tanımak amaclı normal arkadaş gıbı konusurdum kendıyle oda benı dolandırdı borcum var odeyemıyorum derdı bende borclarını kapattım calışdıgım sırada borcları bıttı bana senle artık gorusmek ıstemıyorum baskasıyla evlenecem dedı başka calışdıgım ıs yerınde usta vardı bana kızım demeye başlamıdı ben memleketımden başka sehırde okuyorum bana sureklı kızım dıyıp duruyordu faceden yazıyordu mesajları geldınmı goruselım dıyordu bende 1 sene bır arada calışdıgım ustamdır buyugumdur bır cayını ıceyım dedım bende ogluyla arada facede hal hatı ederdım dedımkı baban benle gorusmek ıstıyormus dedım ustanın ogluda bana ben senden hoşlanıyordum calışdıgımız zaman ıs yerındeyken bunu dıyememışdım dedı bana sonrada senı ıstemeye gelsek baban senı verırmı demısdı babamda bu konuyu konusacak demısdı bende ne ıstemesı yuz yuze konusalım sonra dedım sonradan adamlar benle dalga gecmısler dalgasına oyle demısler baba ogul bırınden ogrendım tek bır sevgılım oldu 2.5 ay cıkdım benım ıcın olup bıten adam ben senı sevemedım ayrılmak ıstıyorum dedı bahanler uretı ve ayrıldı hep durust oldum yalan soylemedım sadık oldum deger verdım sevdım neden kaderım kotu boyle sevılmeyı hak etmıyormuyum
Güncellemeler
+1 yıl
Sagolun yorumlar ıcın ama artık bu konuda ınancım yok mezarda bırı çıkar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar