En uygun ayrılma yöntemi hangisidir ve nedendir?
Nedenini açıklayarak lütfen.
Nedenini açıklayarak lütfen.
Şimdi şöyle ki durup dururken karşındakine nedenini söylemeden ayrılmak pek doğru olmaz. Diyaloglarla örnek göstereyim
👨Veya 👩: ayrılmak istiyorum bitsin.
👩veya👨: neden?
👨veya👩: nedensiz olmuyor yani ondan..
bu çeşit ayrılık şüphe uyandırır ve karşı tarafın herşeyi düşünmesine neden olur. Kafasında ' bni sevmedi mi, acaba neden böyle olmaması gerekti ' der durur. Oysaki ;
👨veya 👩: düşündüm de senin davranışların sıkmaya başladı bni
👩veya👨: neden sıkıyor?
👨veya👩: sevmemiş olduğumu düşünme ama yürümüyor sonumuz belirsiz bitse daha iyi olur ikimiz için.
Bu dha iyidir çünkü açıklıyosun açıklama nedeni başkada olabilir. Karşınızdakilere güven vererek karşınızdakinin kafasında kötü düşünce kötü izlenim bırakmadan ayrılmak her zaman iyidir :) inşallah hiç kimse sevdiğinden ayrılmak zorunda kalmaz 😇
Bence konuşmak. En azından sebebini bilmek ve açıklama yapmak karsimdaki insanın hakkı diye düşünüyorum.
Konuşarak ve doğruları söyleyerek ayrılmaktır. Onunla iyisiyle, kötüsüyle bir şeyler yaşıyorsun ve sanki bunarı hiçbir anlamı yokmuş ve onu hiç sevmemiş, ona hiç değer vermemiş gibi hiçbir şey söylemeyip de bitirmek oldukça saygısız bir davranış olur.
Konuşmayı bırak yüz yüze görüşerek ayrılmalı insan, zamanında seviyorum dediğin insanı çöpe atar gibi ayrılmamak gerekir en azından ortada gerçekten bir sevgi olmuşsa.
Cevap
29Cevap
bence konuşarak kardeşim nedenmi ben hiç beklemediğimden yedim darbeyi nasılmı hiçbir şey söylemeden sesizce uçması :/ bir şey yokken hemde... deseydki ya ben seni sevmiyorum hayatımdan çık deseydi koyardı ama o istedği için bunuda yapardım benim durumumdanda anlayacağın gibi konuşarak ayrılmak uygun her yönden..
Konuşarak ayrılmalı;
1- her ilişkide var olan yanlış ve doğrular konuşulur
2- kişilerin aklında "acaba?" İçinde "uhde" oluşmaz
3- konuşmak ayrılığın verdiği gerginliği yumuşatır dolayısıyla mutlu bir anı olma ihtimali artar.
4- hatta bazen bitecek ilişkiyi canlandırır.
bence bir vedayı hak eder ayrılık
En azından.. bir vedaa
basit iki cümle olabilir
net olmak gerekir..
sessizce gidince insanin kafasında binlerce soru birikiyordur..
Ailenden, isinden en onemlisi zamanindan feragat ederek biseyler paylastigin kisiden birkac kelimeyi eksik etmek haksizlik... kimse ayrilmak istemez ama herkes neden bitti diye bilmek ister..
kesinlikle konuşarak ayrılmak diğeri çok acımasızca ama tabi karşında ki kişiye de bağlı konuşunca kızıp seni rehin alacak biriyle bir daha yüzyüze gelmemek daha iyidir.
"Ne halin varsa gör" en etkili ayrılık cümlesi bence.. Kendine iyi mi bakarsın, Allah belanı mı verir beni bağlamaz artık anlamında.
Bence karşındaki ne yapmış olursa olsun sonuçta insan birden Konuşmayı kesmek Yaşadığınız onca şeye yani seni mutlu ettiği en küçük ana bile Saygısızlık bu Yüzden konuşup insan gibi ayrılmalı.
Ayrılıklara yöntem, ayrılıklara söylem, ayrılıklara susmak fayda etmez..
*Kişi ne yaparsa yapsın yolun bittiği yerdedir esasen.. Kendi cevaplarını verir o an..
Ya susar ya da konuşur.. Ama hiç biri neticeyi etkilemez..
Konuşarak ayrılmak...
en azından ona o hakkı vermek...
son kez görmek...
son kez içini dökmesi için...
ona onu şans'ı vermek
hiç bişey söylemeden konuşmayı kesmek de tabi bittiğini de bir haber vermek lazım o kadar da eşekliğin lüzumu yok :O
Konuşunca olmuyor be, bir yolunu bulup konu kapaniyor veya daha kotu sonuclaniyor. En iysii konusmayi kes
konuşarak ayrılmak önemli çünkü karşıdaki kişinin hala sana karşı umut beslemesini önlemiş olursun izli kullanıcı
Ayrılığın her tarafı ACIYLA doludur.
İster konuş ister konuşama.
İki insan birbirinden sogumadigi surece tam bir ayrilik zaten olmaz..
Konuşursun ayrılmak istemezsin konuşmazsın için rahat etmez. En iyisi karşı tarafın hareketlerine göre yön çizmek.
Konuşarak bence, sonuçta o kişiyle vakit geçirdin birden kesmek hem ilişkiye hemde karşıdakine saygısızlık olur😕
Konuşarak ayrılmak bence sonuçta yaşanmışlığınız var sevgilin o senin birden pat diye ayrılınmaz diye düşünüyorum
Konuşarak ayrılmak. Ne olursa olsun bir elvedayı hak etmiştir o insan
Konuşarak ayrılmak tabikidi. Zamanında bişeyler yaşadığın insandan konuşarak akıldaki tüm soru işaretlerini bitirerek yolları ayırırsın
En delikanlısı en hanfendisi oturup konuşarak ayrılmaktır... Yüzleşmedir...
Ama o afedesiniz g. t yok kimsede kaçamak ayrılma peşinde millet :@
Tabiki de konuşarak ayrılmak. Konuşmayı kesmek çok kötüü
bisey söylemeden konusmayi kesmek kadar sacma bisey yok. karsi taraf hala bekliyo olucak. ümitlenmeye devam edicek. adil degil bu.
sessiz gitmek çok kötü öyle ki insan kendini avutacak senaryolar bulup kendini kandırabiliyor en iyisi konuşmak
Konuşarak ve kırmadan ayrılmak. Çünkü o kırdığın kişiye mutlaka ki bir gün yolun yine düşecektir :)
Konuşarak medeni bir şekilde ayrılmak en mantıklısı ve doğrusu.
ayrılık her nasıl olursa olsun karşılıklı konuşmak gerek
O ne oyle bisey demeden konusmami kesilir al karsina soyle iste
Ben hiçbir şey söylemeden konuşmayı kesiyorum.
Böyle daha iyi oluyor.
Konuşarak ayrılmak karşımdaki hayvan degil sonuçta diger türlüsü bana yakışmaz
Konuşarak ayrılmak daha iyi çünkü mantıklı olan da bu zaten
hiçbirşey konuşmadan gitmek iyidir konuşarak zaman kaybı yaşamak istemem şahsen
Hiç bir şiy söylemeden konusmayı kesenlerdenim:) daha az dramatik okuyor
Konuşarak ve karşı tarafın gönlünü alaraktan ayrılmalıdır insan...
Konuşarak ayrılmak en doğrusu
Sen benden daha iyisine layıksın deyip gitmeli😁
hiçbişey söylemeden ayrılmak
Açıklama hak edene yapılır.
En güzeli * git diyip bitirmek
Medeni olun l*n biraz adam gibi konus
Medeniyete davet edenin üslubunu gör. Zeka önemli şey hakikaten.
Konusarak tabii ki, o kadar yasanmislik var.
Konuşmayı direk keserim
Tabiki konusarak yahu.
Ben normalde kaçarım konuşmadan :/
Konuşarak adam gibi ayrılmak...
Arkandan laf cikarmamasi icin konusarak
marstan ayrılma mesajı atmak
konuşarak ayrılmak isterimm
aramamak sormamak
Konuşarak ayrılmak
konuşarak ayrılmak.
Konuşarak ayrılmak
ayrılmamak