Eski sevgilim hakkında aklımda kalan son sorular?

Merhaba arkadaşlar. Acım hafifledi artık unutmaya çalışıyorum. Bir umudumda yok zaten. Ama dışardayken eski birlikte el ele yürüdüğümüz yerlerden geçerken gözlerim onu arıyor içim değişik oluyor biz burada el ele yürüdük bitanemle diyorum onun söylediği şarkı kulağımda çalıyor seside çok güzeldir. Ama bütün fotoğraflarını herşeyini ona ait olan herşeyi sildim. Facebookada engel çünnkü görüyordum hatırlıyordum. Numarası var ihtiyacımız olursa ararız diye. Yaşadıklarım aklıma geliyor. Ailesi ayrıl dediği için ayrıldı benden. Tartışıyorduk sürekli ama o çok alıngandı ben özür diliyordum o hemen ağlıyordu ve gidiyordu gelmiyordu 1 2 saat sonra geliyor ve soğuk davranıyordu. En ufak tartışmalar çığ gibi büyüyordu. Dayanamıyorum dedi seni seviyorum ama ailemde kızdı dedi. Sizce bu beni gerçekten sevmiş mi? Onada dedim bunlar kavga değil sadece yanlşını söylüyorum dedim. Olmadı hep büyüdü onlar. Mesajlarıma geç cevap vermeye başladı oyun oynuyordu... Ayrıldık ama beni sevdiğini söyledi bende onu sevdiğimi söyledim bitanem dedi gene. Tamam artık hiç konuşmuyoruz ama şu sorular kaldı aklımda. O beni gerçekten sevmiş mi? Aşık olmuş mu? Ben ona aşığım dünyayı karşıma alırdım. Aldatsa dahi bir şans daha verirdim ki başka erkeklere bakmasına bile dayanamıyordum... Ve bir soru daha. Beynimin içinde hala bana söylediği şarkı çalıyor ve işte buralardan geçmiştik falan diyoruz ama kalp acım geçti sadece biraz sıkıldım yani alışmıştım onunla konuşmaya gezmeye yardımcı olursanız sevinirim... Kıza hala çok aşığım hayaller kurduk evlenme falan omzumda uyumak istiyordu.. onlar aklıma geliyor bir ah çekiyorum
Kız seni gerçekten sevmiş ama kavgalardan dolayı bırakmış ve onu unutabilirsin
Kız seni gerçekten sevmiş ama kavgalardan dolayı bırakmış ve onu unutamazsın
Kız seni gerçekten sevmemiş ve kavgalardan dolayı bırakmış ve onu unutabilirsin
Kız seni gerçekten sevmemiş ve kavgalardan dolayı bırakmış ve onu unutamazsın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Kız beni gerçekten sevmiş mi? Kavgalardan dolayı mı bırakmış? Ya kardeşim bende onu deli gibi seviyorum bütün dünyayı karşıma alırım onun kılına zarar verenin kafasını kopartırım her zor zamanında yanında oldum ulan bir kere işim var meşgulüm sonra teselli ederim sonra konuşuruz demedim ulan o her seferinde geç cevap verdi l*n bana ilişkimizi bitirende oydu melek gibiydi iyi kızdı hoş kızdı ama çok alıngandı be ben ona güzelsin fiziğin çok güzel çok seksisin diyorum devamı altta
Güncellemeler
+1 yıl
... ama o hep başkalarının dediğini önemsedi sanki kendini beğendirme çabası vardı. Ve çok alıngandı hassastı. Her dediğini isteğini yaptım onun. Ama ona bana geç cevap yazma oyun oynicana benimle ilgilen dedim. Tamam dedi gene girdi oyununa oynadı bana bakmadı. Sonra söz verdi alkol içmicem dedi içti gene hatırlatmadım sözünü. Erkeklerle muhabbet etme isteğide ayrı bişey anlamadım ben bu kızı gerçekten anlamadım.
Eski sevgilim hakkında aklımda kalan son sorular?