İlk defa bir erkekle buluşacağım için heyecanlıyım, ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar benim sanal alemde sürekli konuştuğum birisi var. Her konuştuğumda mutlu oluyorum ve çok güveniyorum birbirimizi uzun zamandır tanıyorum 1 yıldır internetten görüşüyoruz.Birbirimize kamera açtık sesimizi duyduk falan.Önceden bunun sevgilisi vardı o zamanlar benimde vardı ama o zamanlar sadece çok yakın arkadaşım olarak görüyordum.Ben 2-3 ay önce sevgilimden ayrıldım bu da 1-2 ay önce sevgilisinden ayrıldı.Sonra ben buna nasıl olduysa çok yakınlaşmaya başladım konuşmadan duramıyorum.Onunla konuşurken kendimi çok huzurlu hissediyorum. Sizce ondan hoşlanıyormuyum yoksa daha önceden konuşma alışkanlığım var diye ona kendimi çökmü yakın hissediyorum ? Tabi buluşmadan da sevgili olmak istemiyorum.Aramızda 5 yaş fark var ve aramızda da boy farkı var biraz :) açıkçası o yüzden utanıyorum buluşmaya ve benim ailem biraz şıkıdır öyle izin vermez heryere gitmeme ama o konuştuğum çocuk onun yanına gelmemi istiyor.Sonuçta ben bi kızım ve eve erkek getirmem pek hoş olmaz o yüzden benim onlara gitmemi istiyor :) Yani doğal olarak bunu nasıl çözücez bilmiyorum çok buluşmak istiyorum ama aşırı derecede utanıyorum.Daha önce sanaldan tanıştıklarımla çok buluştum ama hepsi kızdı.İlk defa erkekle buluşacağım için heycanlıyım biraz ne yapmalıyım?
İlk defa bir erkekle buluşacağım için heyecanlıyım, ne yapmalıyım?