Sevgilim bana denmiyicek bir şey dedi ve onu afedemiyorum... ?

Her kavgamızda ne kadar şidetli olursa olsun en son cümle seni çok seviyorum biliyosun diyimi olurdu ben ona derdim aslında hep dün gine kavga ediyoduk saçma sapan bir sebep yüzünden kavga başlatı beni çocukuk arkadaşım kardeşim dediğim biriyle yanaktan öpüşürken görmüş ama yani ben 3 yaşındayken onla arkadaştım yani bir birimizi çıplak bile gördük önümde soyunsa tepki bile vermem çünki gerçekten öz lmasa bile kardeşim o benim neynse onla yanaktan öpüşürken görmüş beni bana bağrıyor sen kim olursunda başka bir kızı öpersin diye ben durumu anlatım falan filan ikna olmadı en son senin küçük bamyana kalmadım kendimi siktiriceğim bir sürü aygır var dedi bir an yüzümdeki ifade deyişti dona kaldım şok oldum ne diyiceğimi bilemedim onunda yüz ifadesi deyişti sinirliydi hala ama sanki pişman olmuş gibiydi neyse o anki şokla kafamı saladım hafiçe birazda ağlamaklı oldum gözümden yaşlar aktı gördü sanırsam benim ağladığımı ama neyse işte lafın kısası çıktım gitim dünden beri çok kötüyüm ne yapıcağımı bilmiyorum bana böyle diyen biriyle yeniden olmak ki küçükte deyil şeyim yani ne yapıcağımı bilmiyorum... ;(
Sevgilim bana denmiyicek bir şey dedi ve onu afedemiyorum... ?