Sıkıldım bunaldım dedi ve ayrıldı..

8 Aylık bir ilişkim vardı. Ben 22 o 19 yaşındaydı. Arkadaşlar nasıl oldu neden oldu bilmiyorum. Allah kimseye bu acıyı yaştmasın nasıl birşey nasıl anlatılır bilmiyorum. Ben ilk defa aşık olmuştum. O ise 2. defa ünv hazırlanıyordu. Peşinden koştum ve ilişkimiz başladı hiç kavga etmemişltik ciddi ciddi. Ben onu sahiplenmiştim esen rüzgardan bile kıskanırdım. Ama 2gün önce bana ben üniversiteyi dışarda okuycam evden sıkıldım dedi ( babasıyla annesi çok kavga ederdi ) bende ona oralar uzak bensiz nasıl yapıcaksın ben sensiz yapamam hem bu hayat ya bi hata yaparsan orda ? Ya gönlün başkasına kayarsa dedim. Bilmiyorum gidicem dedi. İçime attım peki dedim kapandı konu. Dün akşamda yine atıştık bana saydırdı ve '' Çok sıkıldım olmuyor işte, yok etek giyme yok şort giyme 9 aydır tutsak ettin beni. Ben gezmek tozmak istiyorum bu yaşımda giymiyceksem ne zaman giyicem ne zaman gezicem '' dedi ve ayrıldı. Oysa ki ben yemez yedirir giymez giydirirdim. İt gibi çalışırdım 2 gün tatilimi eve gitmez ona ayırırdım. Nasıl olur böyle ya ? Ben onun için ne fedakarlıklar yaparken şimdi bıraktı gitti. Deli gibi sarılan ağlayan beni bu hayatta hiç bırakma diyen bir kız nasıl olurda böyle basit hayallere kanarda terkeder ? Allah kimseye yaşatmasın o günleri.. Neden yazdım niye anlattım bilmiyorum ama şu yaşımda şu kalıpta ağlamaktan yoruldum artık utanıyorum. Paylaşmak istedim galiba.
Sıkıldım bunaldım dedi ve ayrıldı..