AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
asıl soru, sen neden gurursuzsun?
eminim ki babana rest ceken bir tipsindir. cocugun kuklasısın ama.
kendine gel.
bak bence seni seviyor ama cananda da gözü var gibi ve seninle olmayı seviyor ama en ufak şeyde gözü dışarıya kayıyor onun peşinden gitme kaçan kovalanır
Sevgilisi yokmus
Çocuk oyuncağı gibi resmen uzak dur öyle insanlardan
Bence seni kıskandırmak için de olabilir ama yine de güvenme.
Sevfilisi olduğu için engelliyordur. Hem siz ayrılmışsınız yani niye zorluyon.
Sevgilisi yokmus
Bana kalırsa bu anlatan kız ruh hastası böyle hikaye mi olur la bir halt anlamadım kim nerde belli değil cümleler düşük ve birbirinden alakasız
Kızım sen kendini ezdirmekten ne anlıyorsun. Seni elinin altında olduğunu biliyor ve sana acı çektiriyor bilerek
Artık seninde sevgilin varmış gibi davran bakalım ne olcak sevgilinde bir sorun var bir psikolog anca çözer
Utandigin birseyi gulerek anlatman ar damarinin catlamasindan mi?
Alışkanlıktan hep koyarım gülücügü ama asla gülmem soruyu cevaplarsan sevinirim
Kardeşim ben eski sevgilimi seve seve terk ettim ve ne zaman arasa tersledim bunu ona duyurabilecek herkese sevgilim var dedim ve ondan sonra hiç sevgilim olmadı amacım benden soğutmaktı
Pardon ilgimi çekti bunları yaparken amacın neydi peki ne için yaptın
Uzun hikaye ileride daha çok üzülmemek için daha çok üzmemek için
@ohamz yorumu okuyamadın sanırım
Arkadaşım dünyada başka insan mı yok anlamıyorum senin gibileri de adam istemiyor işte isteyene git
Seni istemiyor ama yokluktan seni ümitlendirmiş bir aralar, düş şu çocuğun peşinden.
Hala devam mı etmek istiyorsun gercekten ciddi ciddi?
bence sevgilin karaktersiz düzenbazın teki değmez canım
bence sevgilin kafayı yemiş ya da çift kişilikli resmen çocuksu tavırlar sergiliyor seninle dalga geçiyor gibi.
unut demiyırum tamam ama kendine yazık etme bırak bu çocuğu
ne destan gibi ya kısa yazda bıkmadan okusun millet... sen kendine başka bul o iş yürümez kızzz
İşte o yüzden iki bin xper harcadımya daha fazla gözüksün diye çünkü diğer türlü pek tercih edilecek bir soru değildi :D
seni sevmiyo canı sıkılınca sana dönüyo sonra geri istemiyo bence ruh hastası bakırköy e götürsen iyi olur
bu adam tam bir manyak dostum sana unut bile demek istemiyorum sanki hiç yokmuş olmamış gibi hayatına devam etmeye çalış
Kaç yasında bilmiyorum ama o henüz olgunlaşmamış ve seni de çok yipratiyor. Gerçekten iyiliğin için ondan kurtulmalisinm
Sevmiyor öncelikle bunu kabul et ve iletisimini kesmeye bak bu şekilde çocukça tavırlarla ömür gecmez vaktini bosa harcamış olursun
anlık ruh hali dengesizliğine bürünmüş olmalı bu ne böyle. kavgadan sonra söylenilen biraz gerçek olur seninle devam edesi yok demek ki böyle başka kızları katıyo ilişkinize
kısaca çocuk mal , hödük ve öküz bence bu öküzden artık uzaklaş derim hem o da kıymetini anlayabilir bu şekilde
Pskolojik sorunları var arkadaşin oyle bir insanla evlilik olmaz, unutmaya caliş.
Ergenlik hastalıkları, azalarak biter zamanla merak etme.
Hasta şizofreni olabilir böyle insanlar evlilikleri bile ilerlemiyor
Sıktır et sende benle sevgili ol o yazinca sen dersin sevgilim var diye
Ya tavrını ortaya koy bir daha konuşma. Adam ruh hastası sanırım bunun başka bir açıklaması olamaz.
* et bence soyunu diktiğimin adamı seni üzmeye hakkı yok
kııııız merveeeeeeeeeeeeeeee... yakışmıyor sana küfür... bende s**tiret diyorumda zaten... şerefsizi unut s**tiret
Her kavganızda ona döneceğini bildiği için olabilir. Yani böyle düşünüyor olabilir.
Eger biraz gururun varsa birakirsin her kavgada baska sevgili arayan erkekden ne hayir gelir
+1 de yalniz o bunu bir anlasa :D
Kızım sen bunla uğraşma.. ya da sende aynısını yap. yani onun yaptığını.. bence kendine baş birini bul
Demek ki neymiş
Mesafeler aşk'a engel olurmuş arkadaşım
Evet oluyor sorumu cevaplarsan sevinirim
Yani işte ben tek kalmam demeye çalışıyo bence tabi
Uğraşmak yerine bu Sixofrenle vazgecmek daha mantıklı deilmi?
Bence sen onu birşeyet anladın sen onu! Telefonunu falan engelle whatsapp, face falan filan unut gitsin yani ondan sana hayır gelmez. Daha fazla kendini küçük düşüme, resmen seninle dalga geçiyor.
arkadaşım ne delikanlılar var onları sevmiyorsunda bu lavukların peşinden niye koşuyorsunuz?
Manyağın teki ya kişilik bozukluğu ne işin var senin onunla
Bence sorun sende de var.
İpi elinde olsun fazla sıkma ama fazla gevsekte birakma.
Ancak bir ergen bunu yapabilir 😊 tatlım yaşınız kaç sizin?
Onun sadece yaşının arttığına eminim 20 küsür yaştan bahsediyorum
kendine eziyet etme osana kıymıyosasevmiodur zatenn
ya böyle aptallarla uğraşanları hiççççç anlamıyorum
Yoluna bak kimse için üzülmeye değmez başkası çıkar karşına.
çünkü kavga anlarında senden soğuyor. bir de kararsız anladığım kadarıyla. ne hissettiğini bilmiyor.
Sende her kavgada benim sevgilim varde saba ne yapiyorsa aynisini ona yap
Bubun senin cani yaktigini anlamis ve bir silah olarak kullaniyor yapman gereken sende bir sevgilin varmis gibi yapa bilirsin
Sen bir çekil aradan artık seni sevmiyen birinn arkasından ne diye koşarsanız
cocuk cocuk hareketler bunlar çok yakında kanal D de ahahahah :D
sen bu zamana kadar nasıl soğumadın ondan bildiğin kahpeee
Çocuk çocuk şeyler büyüyün artık ya sevgilin beyincigineeeeeeeeeeeeeeeeeee
ahahaha kavga etmiş. bir de sen kendine kızım diyorsun deme? seni gidi ahlaksız kahpe!
O kız film, sen reklam arasısın:))
Nasıl yani ama ben reklam arası olsam benimle ilgili sozler paylasmazdi ki facede yani mesafe sozleri paylasti hep o kiz demez miydi bu sozler ne ben burdayim gibisine
Seni gerçekten isteyen birinin başka kızlarla işi olmaz. S. ktir et takma kafana umursana..
Ama bak cidden lafına cok takildim madem ben reklam arasiyim niye ayrildigimiz gunden beri beni arayip mesaj atip her Allahın gunu konusuyorduk bilgisayardan goruntulu bile konustuk sabahtan aksama kadar
Kime mesaj atayim
Bana.
Sevgilisi yokmus yalandan yapmis
Ayrıldığınız günden itibaren , ayrılmış olmanıza rağmen) her mesajına cevap verip , hatta bir de onunla Goruntulu konuştuğun için , reklam arasısın
seni istemiyor kirmakta istemiyor. anla dus adamin pesinden aaaa disarda epeyi yanliz erkek var bul birini
inan ki erkekleri anlamak çok zor
Ynı kelimeyi... tıpatıp... aynısı.. nokta virgül aynı... bende bayanlar için derim... SİZLER BİRGÜN ANLAŞILIRSANIZ DÜNYAYI KEŞFETMİŞ OLURUZ yeniden
harika varlıkları anlamak zor
@sahinhatay ne diyon?
Adam her görüşe bir yorum yapmış nerdeyse kendi yorumu gibi boşkoy :D
Kendi sorusu gibi pardon :D
sen ceptesin o olmazsa sen varsın. anladın mı?
Sevgilisi yokmus
oha ya annemle tanştırdım diodun de. ağzına vur bitane sende birisi varmış gibi davran gün ay tarih falan yaz :D
adam çok net ruh hastasının önde gideni
Oyle bir cocukla bir daha neden konusiyodun ki?
Cidden severek ayrılmıştık inanması güç ama ayrıldığımızın ertesi gününden itibaren her gün mesaj attı :D
bu nedir ya :D yaşınız kaç ki.
akıl yaşı büyümemiş ergenin.
Bence sana karsi bir kasti var
Bence ağır şizofren kendisi. Uzak dur derim ben.