Eski sevgilisine veya başka birine büyü , muska , vefk gibi şeyler yaptırıp faydasını gördünüz mü yani böyle şeyler gerçekten ise yarar mi
Evet canım işe cidden yarıyor , o da bunları yaptırdığın uyuza , çünki baya da bir paranı yolar. Sen laylaylom işim görüldü diye tek tek basarak yürürken o da günün vergisiz hasılatını yeniden saymaya başlar ve senin gibi kağıttan üflemelerden mırmır ( dua olmadığı kesin ) lardan medet peşinde olan sonraki kafasızı içeri alır.
Baya da kazanırlar söz aramızda .. Ha faydası mı ? Olasılık hesaplarını biliyorsan öyle birşey olmadığını mantıken de olmayacağını 2013 yılında yaşadığını düşünürsek , bu kadar ilim bilim irfan akıl fikir kanıt ortamında en azından tahmin etmen gerekirdi.
Büyü sadece yaptıranın kötüniyetidir , bu yüzden karakteri yüzünden uzak durulması gereken canlılar sınıfndandır.30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılvalla muska işe yarıyo bikaç tanıdığmdan sahıt olmustum hastalanmıstı bişeyler olmustu yani sonra sağlam nı hoca okudu muska yazdı ıyı geldı he burda muska bahane araç tabi iyi eden Allah o muskanın ıcındekı dualar yanı muska işe yaıryo sağlam hoca olcak ama sarlatan değil bu işide parasız yapıcak
12 Yorumla
Soran+1 yılTaniginin gittigi hoca kimmis biliyorsan soyleyebilir misin
- +1 yıl
ta kaç sene önceydi bide köydeydi
+1 yılİşe yarar ama bunun hesabını nasıl vericeksin öbür tarafta senin için hayırlıysa olur hayırlı değilse olmaz zaten herşeyi Allah'tan iste bunlar acizlik ve günah.
12 Yorumla- +1 yıl
Zeten vefki yaptırdıktan sonra her gece bir duası var onu okuyosun allahtan isteyerek her gece o duayı ediyosun. Vefk büyü değildir duadır ve allahtan iatenir. Allaha dua ederek niyet edilerek istenir.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Ya vefk ve büyü ayrı şeyler büyünün dinde yeri yoktur asla yaptırmayın büyü insanın kaderini değiştirme olarak kabul edilip günah oluyor tövbesi bile olmuyor sakın yapmayın. Vefk tılsım da farklı havas ilmi ile oluyor bunların niyeti önemli haram bişey için istediğinizde de günaha girersiniz. şimdi bunları iyi niyetli kullanan yok hüddam hocaları da cinci zaten oluyor para vererek yaptırdıklarınızdan bi fayda göremezsiniz musallata uğrarsınız dikkat edin ben arapça biliyorum kendim yapabilirim ama hocaya yaptırdıktan sonra olabilicek her şeye hazır olun
00 Yorumla
+1 yıldoğru kişiyi bulursan işe yarıyor ama öncelikle ince eleyip sık dokuyup araştırman lazım o kadar çok dolandırıcı varki bu alanda para önemli değil ama umudunu çalıyorlar insanların. ben arkadaş tavsiyesiyle ve sonrasında da internette araştırdıktan sonra medyum ali hoca ile vefk çalışması yaptırdım bağlılık sıcaklık konusunda. verdiği sürede gönderdi vefki ve verdiği sürede de sonuç aldım uzun uzun yazmayacağım şimdi burada ama kendisi güvenilir birisi zaten ses tonundan bile anlamıştım ilk aradığımda. halk tvde güneş gazetesinde röportajları var facebookta binlerce beğenisi var araştırınca sizde görürsünüz zaten intiharı düşünürken bu sayede tekrar hayata bağlandım
13 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bende bugün başladım ali hoca ile calismaya. Senin ki tuttümü çok merak ediyorum yardım lutfen
- +1 yıl
@esin248292 lütfen cevap yazarmisin çok caresizimmm
+1 yılBen Azerbaycan’da yaşıyorum burada yaşayanlar demek istediğimi anlar bir sürü dolandırıcı dolu piyasada üstelik Türkiye’de olan dolandırıcılar bile buradaymış gibi mesaj atıp vefk ve büyü yapıyoruz diye geçiniyorlar. Dikkat etmezseniz kesin tuzaklarına düşünüyorsunuz çok büyük numaralar çekiyorlar.
Ben burada bir işlem yaptırdım. Dürüst bir hoca buldum Türkiye’den. Ali Gürses adında bir hoca. Sorduğum sorulara diğerlerinden farklı cevap verdi. Diğerleri hep kaçamak şeyler söylerken Ali hoca açık açık yaptıklarını yapılacakları anlattı hep. Bu yüzden çalışmalarından sıkıntı çıkmayacağına inanarak bu hocaya vefk yaptırdım.
Kargosundan gelene kadar her zaman açık davrandı. Hiç sıkıntı çıkmadı. Bu yüzden arkadaşlarıma da önerdim bu hocayı. Size de öneririm etkili ve dürüst işlemler yapıyor. 05355906275 telefonu medyumali. com sayfası kendisinin.00 YorumlaÇok büyük günah, yapanlar yaptıranlar cezasını hem bu dünya da hem de diğerinde çekiyolar diye biliyorum.Ne istiyosan Allah'tan iste. Bol bol dua et.Uzak dur böle şeylerden.
00 Yorumlaİşe yaradığını duydum fakat kısa vadede isteğin yerine gelse de uzun vadede hem seni hem de büyünün etkisindeki kişileri yer bitirir.
10 Yorumla
+1 yılVefk yazdırmıştım büyü olmadığı için de içim rahattı, sonuç aldım.
230 Yorumla- +1 yıl
@Koltuk000000 takip edin ulaşırım her zaman giremiyorum
- +1 yıl
Kime yaptırdınız özelden yazar mısınız
- +1 yıl
@ipek17 takip edin iletişime geçeyim
- +1 yıl
mesaj yollayamıyorum, rica etsem bana bilgi verebilir misin?
- +1 yıl
Kime yaptirdin ben ali gursese yaptirdim bugün başladı siz sonuç aldınız mi
- +1 yıl
@ebru_84 haha sana da kırmızı kumaşa sar , 41 gün sonra yak dedi ise kervana hoş geldin diyeyim.
- +1 yıl
Ever öyle dedi
- +1 yıl
Seninki tuttu mu
- +1 yıl
@ebru_84 hayır hiç bir işe yaramıyor sonra bunu ona deyince büyü öneriyor, konuşma ekran kaydım var duruyor hala elimde
- +1 yıl
Sonuç aldım yazmissin
- +1 yıl
@ebru_84 başka birinden sonuç aldım ondan değil
- +1 yıl
İnstagramdan konusalimmi eklermisiniz ben çok caresizim gercektrn. a. özdemir 84 eklermisin
- +1 yıl
@onanesanane ıntagramdan eklermisin lütfen çok caresizim a. ozdemir84
- +1 yıl
Abla hangi hocadan sonuç aldınız
- +1 yıl
Özelden ulasabilir misiniz
- +1 yıl
merhaba bana ulaşabilir misiniz bende ali hocayla iletişime geçtim ama henüz birşey yaptırmadım güven verici biri olarak görmedim kendisini
- +1 yıl
@kırmızılıdeniz yaptır da kırmızı kumaşı al eline 😂😂 kendi açtığı sitelerde kendi hesaplarından kendilerini övüyorlar kanmayın suna artık.
- +1 yıl
Takıp isteği attım.
gopokemongo1453@gmail. com mail adresinden de ulaşabilirsiniz. Ulaşırsanız çok sevinirim. - +1 yıl
@onanesanane merhaba ben eski yorumunuza istinaden yazdım vefk konusunda kimden olumlu sonuc aldınız yardımcı olur musunuz rica etsem
- +1 yıl
Kime yaptırdınız yardımcı olabilir misiniz lütfen
- +1 yıl
@onanesanane bana yardımcı olabilir misin mailimi verebilirim
- +1 yıl
@nwmnd bana mail atabilir misiniz rica etsem size mesaj atamıyorum labgunlugum@gmail. com
- +1 yıl
Kime yaptırdın kardeşim?
- +1 yıl
onanesanane lütfen bana da yardımcı ol, lütfen
- +1 yıl
onanesanane lütfen bana da yardımcı ol
Gizli Üye(36-45)+1 yılböyle şeyler işe yarar. yapıldığını ve işe yaradığını biliyorum. çok sık tanık olduğum bir olay ama bilinmesi gereken şey, dinimizde kesinlikle bu tarz şeyler yasak..
025 Yorumla
Soran+1 yılYapan birini biliyor musunuz acaba yardim edebilecek bu konuda
Cevap sahibi+1 yılyakın çevremde yapan tanıdığım var ama açıkçası kötü bi muska için aracı olmak kesinlikle istemiyorum. neden yazdıracaksın o muskayı?
Soran+1 yılKesinlikle kotu bisey icin degil eski sevgilim bana dusman oldu birden aramiz duzelsin diye istiyorum
Cevap sahibi+1 yılya boşver bence uğraşma, gerçekten tehlikeli şeyler. sonuçta insanın iradesini, kaderini muskalar yoluyla değiştiriyorsun. ne kadar kötü bişey olduğunu araştırsan görürsün zaten.
- +1 yıl
Bana ulaş
- +1 yıl
Gizli kullanıcı bana ozelden mesaj atarmisiniz sizinle ozelden konuşmak istiyorum da.
- +1 yıl
Lütfen özelden bilgi verirmisiniz
- +1 yıl
@Koltuktakımı bana ozelden ulasirmisin lutfen melisdemir66@hotmail. com bende ariyorum
- +1 yıl
Hocam allah razı olsun sızden sayenızde huzur buldum herkese tavsıye ederım baglama büyüsü yapıyor tavsıye ederım 05318351786
- +1 yıl
Bende vefk yaptirdim bekliyorum ali hocaya. Ise Tatar mi
- +1 yıl
Bana mesaj atarmzn kim o
- +1 yıl
Ben buldum birini isteyene veririm dolandirilmayin sakin
- +1 yıl
@morbit ben yeni üye olduğum için mesaj atamıyorum benimde çok ihtiyacım var yardımcı olur musunuz lütfen
- +1 yıl
@morbit lütfen banada yazin
- +1 yıl
@Ebru8989 gecmiş olsun canım ali hocaya kim yaptırdıysa tutmadı... bende yaptırdım tutmadı.. inanamayın o adama bır sonuc alamıyorsunuz...
- +1 yıl
Bana yardımcı olrmsnz benı ıstemeyen cocuk noldu ıse benı istiyor artık zorla evlendırıolar benı onunla yardım et nolrsn bana
- +1 yıl
@Sevda1534861230 sevda yax bana
- +1 yıl
@Sibernity ixperim yok
- +1 yıl
@Sibernity siz bana ulaşırmsnz
- +1 yıl
Takıp edersenız attım smj brn sız
- +1 yıl
@Sibernity sız yaptırdınız mı... takipe aldım konuşabilirmiyız
- +1 yıl
@melisss66 olumlu sonuç aldınızmı
- +1 yıl
Gizli üye ve sibernity lütfen bana yardımcı olabilir misiniz?
+1 yılKardeşim ben cok istiyorum yaptrmak rica etsem bulursan birini banada ulaşır mısın
00 Yorumla
+1 yılişe yaramaz açık ve net..bilimin ışığında elle tutulur gözle görülür olmayan hiçbir şeye inanmam
01 Yorumla- +1 yıl
o zaman müslüman da değilsin bu dediklerimiz islam dininde olan şeylerdir dua şeklidir büyü günah diğerlerinin de niyeti önemli olanlar var
Aşk İlişkileri konusunda 719 cevap paylaştı. Yapanlar var.İşe yarıyor.Ama yapan da yaptıranda zarar görüyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Hocayo taniyor musun
bir arkadasimin annesi yapiyodu tesirinede şahit oldum kadin sadece muska yapmiyodu tarot bakiyodu kursun dokuyodu cok kiside memnun kaldi basta bende inanmazdim boyle seylere ama canli sahit olunca durum degisti
17 Yorumla- +1 yıl
mrbb
- +1 yıl
bergenc o kişiyi bulmam lazım, kardeşler arasındaki ciddi bir problem için yardım lazım hem de acil. Özelden bana arkadaşının annesine nasıl ulaşabileceğim konusunda yardımcı olur musun. Ben özelden yazamadım çünkü yeni kayıt yaptım.
- +1 yıl
@bilemedim-simdi hoca buldunmu
- +1 yıl
Km o yardımcı olırmsn?
- +1 yıl
Yardımcı olrmsn zorla evlendırıluyrm
- +1 yıl
Kim acaba yardımcı olabilir misiniz
- +1 yıl
Bana da yardımcı olabilir misin?
Hep yaparım.
Burdaki birine kızıp yaptım, ertesi gün üyeliği silindi.00 Yorumla
+1 yılBenim arkadaşım yaptırdı ben bizzat şahit oldum ve çok kısa sürede tuttu hatta bende bakım yaptırdım ve inanılmaz şeyleri bildi. Erkek arkadaşımla şu an ayrıyız bende yaptırmayı düşünüyorum ama çekiniyorum.
114 Yorumla- +1 yıl
Kime yaptırdınız bilgi verebilirmisiniz lütfenn kime yapıldığı onemli
Şimdiden tesekkür - +1 yıl
@Purple111 vefk. xyz diye sitesi var oradanda ulaşabilirsiniz ya da whatsapp numarası 533 695 53 65 bu numaradan da ulaşabilirsiniz
kesinlikle pişman olmazsınız tavsiye ediyorum ben dün ilk günden sonuç aldım ve şok oldum hala şaşkınım - +1 yıl
@Purple111 benim bugün işlemimin ikinci günü
- +1 yıl
Bende işlemleri baslattım salı gunu baslıyacagım ınş
- +1 yıl
Bende yaptırdım irtibata gecebilirmiyiz Purple111
- +1 yıl
@Hayal343434 sana nasıl ulaşabilirm
- +1 yıl
@Purple111 aynı kısıye yaptırdık galıba sonuc aldınız mı acaba
- +1 yıl
Kime yaptırmış özelden yazar mısınız
- +1 yıl
@ipek17 yalan ınanmayın ben ve bir kaç arkadas daha yaptırdık tutmadı... nihavente inanmayın.
- +1 yıl
@Hayal343434 o dediği numarayı arayıpta mı yaptırdınız
- +1 yıl
@ipek17 evet bıre bir dedıgı kısıye sakın yaptırma
- +1 yıl
İşe yaradimi
- +1 yıl
nihaventin yorumunu 4 kere falan eksiksiz görmüşümdür inanmayın
- +1 yıl
vefk yaptırdı değil mi benim az çok bilgim var ama yapıp da tuttu ise kendim yazıcam
Merhaba ben bir hocaya soğutma vefki yaptırdım kocamın hayatında bir kadın var ona karşı soğıtma vefki yaptırıp tutan varsa bana yazsın nolur
31 Yorumla- +1 yıl
Ise yaradimi
+1 yılkızım giden gitmiştir, döndürmenin ne faydası var ? gittiğine şükret vardır bundada bi hayır de otur sus !
00 Yorumlabunlar bence cok gunah seyler ıse yaradıgını duydum ama
13 Yorumla
Soran+1 yılNasil ise yaramis ne icin yaptirmislar yani
- +1 yıl
ayrılık baglılık ıs bozma delırtme aıle huzurunu bozma vs
- +1 yıl
Yusuf düzgün kibrisliyim bana ulasin bir sekilde Facebook veya instagrandan
Aşk İlişkileri konusunda 725 cevap paylaştı. bir sevgili için Allah a mı şirk koşacaksın salla gitsin derim
10 Yorumla
+1 yılöyle saçma işlere bulaşma.allahın yasakladığından ne hayır gelirki
00 Yorumlayahu bırakın bunları.bunları yapan yaptıran cennet yüzü görmicek.siz düz yolda yürümeye devam edin.
00 YorumlaBende yaptirdim ve gecelri bende yaktim degisik kagitlar lutfen bana yazarmisiniz sizden bilgii alamak istiyorum 7 gun oldu bugun benimde
05 Yorumla- +1 yıl
bende bugün başlıcam oldumu senin ki
- +1 yıl
Bana yazabilirmisiniz ozelden
- +1 yıl
@Turkmavisi banada ozelden ulaş
- +1 yıl
@Turkmavisi oldumu sizinki
- +1 yıl
Tuttumu
Ben yapturdım ama sen yapturma bulaşma böyle şeylere
01 Yorumla- +1 yıl
tuttu mu
Bağlama vefki yaptırıpta olumlu sonuç alan varsa ulaşabilir mi? 5417858043
03 Yorumla- +1 yıl
Var
- +1 yıl
@Ekınyelboga ulasabilirmisiniz bana acaba
- +1 yıl
Bana da ulaşırmısınız mesaj atamıyorum
Yaptırmak çok büyük günahlardandır ama günümüzde bunu yaptıran çok insan var
01 Yorumla- +1 yıl
Bana ozelden ulabilirmisiniz size mesaj atilmiyorda. Biraz konuslaim bu konu hakkında oyuzden istedim
girmeyin böyle konulara yaaa.. konuşmak bile günahhh
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılEvet oldu. Geri göndü.
125 Yorumla
Soran+1 yılSeni ekledim kabul eder misin bisey sormam gerekiyor
Soran+1 yılEklenmiyomussunda bisey sormam lazim sana lutfen ulas bana
- +1 yıl
@pembepanterrrrrr banada yardımcı olabilirmisin kime yaptirdin. Ozelden mesaj atabilir misin bana. Sana konuyuda anlatayım.
- +1 yıl
Ozelden mesaj atar misin mesaj atilmiyor size..
- +1 yıl
Banada yardımcı ol lütfen kime yaptırdın
- +1 yıl
bende yaptırdım geri döndü
- +1 yıl
Bana da ulaşır mısınız acil
- +1 yıl
Takip edersen yazabilirim gorzaflı
- +1 yıl
@gzm_oztrk kime yaptrfn mesaj atabilirmsn
- +1 yıl
canım takip etmen grkyr mesaj atablmm için
- +1 yıl
@gzm_oztrk bana da mesaj atabilir misiniz
- +1 yıl
@gzm_oztrk kime yaptirdin
- +1 yıl
@FtmSare sen islem yaptirdin mi sonucu ne oldu
- +1 yıl
Pembepanter ve gzm ozturk bende yaptirmak istiyorum yardimci olabilir misiniz
- +1 yıl
@gzm_oztrk bana da mesaj atar mısınız
- +1 yıl
@pembepanterrrrr bana da ulaşır mısınız konuşalım
- +1 yıl
- +1 yıl
@morbit banada atar mısınz
- +1 yıl
Kime yaptırdınız özelden yazar mısınız
- +1 yıl
mesaj yollayamıyorum, rica etsem bana da bilgi verebilir misin?
- +1 yıl
Acaba siz birini buldunuz mu yaptırdınız mı
- +1 yıl
Banada yardım edermisiniz alı hocaya yaptirdim
- +1 yıl
@pembepanterrrrrr kime yaptirdin yardımm lutfen
- +1 yıl
@gzm_oztrk lütfen bilgi verin bana da çok ihtiyacım var
- +1 yıl
Kime yaptırdınız para alıyor mu yaptıktan sonra mı alıyor lütfen yardımcı olun
Ben sonuç aldım. Doğru kişi olursa işini görür
121 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bende eşimin hayatında bir kadın var ikisine soğuma vefki yaptırdım işe yarar mı acaba? Siz ne yaptırmıştınız.
- +1 yıl
Kime yaptirdin
- +1 yıl
bende sonuç aldım doğru kişi olması gerek
- +1 yıl
@gzm_oztrk ali gursese yaptirdim 30., gun bekliyorum bir gelisme olmadi henuz siz kime yapturdiniZ
- +1 yıl
@gzm_oztrk gizem hanım kime yaptırdınız öğrenebilir miyiz lütfen
- +1 yıl
Arkadaslar yaptirdim yazmak yerine , su kisye yaptirdim sonuc aldim yazmak zor mu, her yaptirdim diyor gerisi yok
- +1 yıl
@gzm_oztrk kime yaptirdiniz yardimci olurmusuniz
- +1 yıl
@Benekliigul ankarada bir hocya yaptrdm takp isteği atrsn bilglerni verblrm
- +1 yıl
@Ebru8989 ali hocayla sonucun ne oldu bilgi verebilirmisin
- +1 yıl
Banada yardimci olur musunu
- +1 yıl
- +1 yıl
@gzm_oztrk gamze hanım yeni üye olduğum için mesaj atamıyorum bana yardımcı olur musunuz acaba
- +1 yıl
Kime yaptırdınız özelden yazar mısnız
- +1 yıl
Ne olur sunuz benimle de iletisime gecer misiniz. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
mesaj yollayamıyorum, rica etsem bilgi verir misin?
- +1 yıl
@morbit kime yaptırdınız
- +1 yıl
Bana mesaj atar mısınız
- +1 yıl
Kime yaptırdınız lütfen özelden bir yerden mesaj atin
- +1 yıl
Kim acaba yardımcı olabilir misiniz
- +1 yıl
ayca_27 bana yardımcı olabilir misin?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende bugün calismaya başladım ali hocaya sen sonuç aldinmi
00 YorumlaBana mesaj at kiz yazamiyorum sana
01 Yorumla- +1 yıl
Bana mesaj atar mısınız size yazamıyorum
+1 yılbunlari yapma ! iyi gormezsin !
00 Yorumlabu tür şeyler son derece yanlış ve günahtır ,
00 Yorumla
+1 yılvefk ne feyk gibi mi?
00 Yorumla
+1 yılçok boş işler bunlar ama ya :S
00 Yorumlaben muska taşıyodum cüzdanımda
05 Yorumla
Soran+1 yılNe icin tasiyordun
- +1 yıl
bende kalsın
Soran+1 yılİse yaradi mi peki
- +1 yıl
ben yaptırmamıştım 15 yıllık bir şey
- +1 yıl
Vefkmi yaptirdiniz peki ise yaradimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaptrdm işe yarıyor
03 Yorumla- +1 yıl
Kime yaptırdınız biraz daha bilgi verebilirmisiniz
- +1 yıl
Kime yaptırdınız özelden yazar mısjnız
- +1 yıl
Kime yaotırdınızutfen özelden mesaj atın
Gizli Üye(30-35)+1 yılsonuç alan birine ulaştın mı
00 Yorumla
+1 yılNe günah ne de işe yarayan bir şey. Yani boş iş.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnoldu yaptirdinmi? sonuc ala bildinmi?
00 YorumlaEvet vefk yaptirdim bekliyorum ne olacak bakalim
14 Yorumla- +1 yıl
Sonucu yazarmisiniz
- +1 yıl
Özelden yazar misiniz
- +1 yıl
@Crezla buldunuz mu güvenilir birini @crezla
- +1 yıl
Sonuç aldınız mı alanlar lütfen özelden cevap versin
saçmalama çok günah kızlarrrrr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben yaptırdım ve faydasını gördüm memnunum
128 Yorumla- +1 yıl
Kime yaptırdınız
Cevap sahibi+1 yılhüddam hoca ismi instagram adresi var
- +1 yıl
Merhaba ne zaman yaptirdiniz
- +1 yıl
Bende ona yaptırdım ama daha bekliyorum siz kaç günde oldu işleminiz acaba aynı kişimi
- +1 yıl
sana ulaşmak lazim
- +1 yıl
@mtixz sana ulaşmaya calisiyorum mesaj atar misi bana
Cevap sahibi+1 yıl@yildizyil_p07 kimsenin dolandırıcı oldu yok ben bizzat yaptrdm burya herzamn girmyrm isteyen adresinden yazblr huddam_vefk instası
- +1 yıl
@Aslımm2123 sonuç aldınız mı acaba bende yaptırsam mı diye düşünüyorum
- +1 yıl
Sonuc aldiniz mi
Cevap sahibi+1 yılEvt sonç aldm ben
- +1 yıl
Bana yazabilir misiniz
- +1 yıl
Bikac bisey sormam gerekiyorda
- +1 yıl
Instagramina ulasamadim
Cevap sahibi+1 yılKendmi göstrmk istemyrm hocanın instası havas_okulu
- +1 yıl
Gosterseniz ne olacak sanki bikac bisey soracam sadece
Cevap sahibi+1 yılBurdnda sorblrsnz
- +1 yıl
Kac liraya yaptirdiniz ne kadar surede sonuc aldiniz
Cevap sahibi+1 yıl600 verdm 15 gün sürdü
- +1 yıl
Vefk miydi buyu mu
Cevap sahibi+1 yılBüyü yptı
- +1 yıl
Bana da yardım edin lütfen.
- +1 yıl
Kaç günde oldu durum neydi daha ayrıntılı anlatsanız keşke
Cevap sahibi+1 yılBağlma büysü yaptrdm 15 günde sonç aldm çok şükr artk kafm rahat
- +1 yıl
Kaç günde sonuç aldın
- +1 yıl
Banada yardım
Cevap sahibi+1 yılTel nosu ve instası var istrsn
- +1 yıl
Olur ver numarasını
Cevap sahibi+1 yılWhatsptan yazrsan dönş yapar 5445531085
+1 yılöyle şeyler uğraşmayın
00 Yorumla
+1 yılBeeeen :)
03 Yorumla- +1 yıl
yaptırdınz mı gerçktn
- +1 yıl
Kime yaptırdınız eşim için ihtiyacım var
- +1 yıl
@Mervenur4423 takip attım özelden konuşmamız mümkün mü?
+1 yılbüyü dinimi<zce yasak ve günahtır.
00 YorumlaGünaha gırme ...
00 YorumlaHiçbir işe yaramaz.
01 Yorumla- +1 yıl
Eğer işin ehline yaptırılırsa yapanlar var ve büyük günahtır
İşe yarıyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır görmedim ben
01 Yorumla- +1 yıl
Büyü bağlamaktadır son derece dürüst bir hoca bende tavsıye ederım 05318351786
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Vefk, büyü, muska falan yaptırıp işe yaradığını gören var mı?
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne