Sevgilimle sürekli kavga ediyoruz hata kendisinde oluyor ama kabullenmiyor. Kendiside bu kavgalardan sıkıldı ve ayrılmayı karara aldı.. bakın kavga nedeni ne oluyor mesela bana diyorki sadece bundan böyle 2 saat konuşcaz , çok kız 30 dk bile yetiniyor sevgilisiyle konuşunca. Ama bu adam çalışmıyor etmiyor daha bendr diyorumki iş adamı olsaydın o başka anlayışlı olurdum ama sen boş boş dolaşan birisin olmaz.. 2) bide 7/24 senle konuşamam diyor ne
demekmiş bu diyorum eskide akşamdan sabaha kadar konuşurduk senle , öğlede sabahda bile kendin arıyordun beni nerdeydin diye,. 3) artık hiç bir sözünü tutmuyor yapmam diyor ben bilirim diyor vs vs vs çok şeylerden dolayı kavga oluyor her gün ama kendi hatalarını görmüyor bu adam her seferinde beni suçluyor,. Ama ben bu adamı çok seviyorumm onla tekrardan bir araya gelmek istiyorum eskisi gibi olmamızı çok istiyorum.. dün mesajda söylediki ben her gün kavga etmekten sıkıldım bu yüzden ayrılalım dedim.. şimdi ben bu adama ne cevab atmalıyımki ttekrardan bir araya gelelim barışmak istiyorum onunla onla nasıl davranmalıyım nolur yardım edin bu konuda
demekmiş bu diyorum eskide akşamdan sabaha kadar konuşurduk senle , öğlede sabahda bile kendin arıyordun beni nerdeydin diye,. 3) artık hiç bir sözünü tutmuyor yapmam diyor ben bilirim diyor vs vs vs çok şeylerden dolayı kavga oluyor her gün ama kendi hatalarını görmüyor bu adam her seferinde beni suçluyor,. Ama ben bu adamı çok seviyorumm onla tekrardan bir araya gelmek istiyorum eskisi gibi olmamızı çok istiyorum.. dün mesajda söylediki ben her gün kavga etmekten sıkıldım bu yüzden ayrılalım dedim.. şimdi ben bu adama ne cevab atmalıyımki ttekrardan bir araya gelelim barışmak istiyorum onunla onla nasıl davranmalıyım nolur yardım edin bu konuda
napıyım
yardımcı olun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Nasıl boş vereyim 1 yıllık aşkımdı.
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi ben ona nasıl bir mesaj yazıb atsamki.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer