Kadınlar ayrıldıktan sonra bir kuaför ziyareti yaparlar. Bugün bir erkek arkadaşım bir keresinde bir kızdan ayrıldıktan sonra sakal uzattığını anlattı.
Siz ayrıldıktan sonra neler yaparsınız?
Siz ayrıldıktan sonra neler yaparsınız?
Ya unutur hayata doneriz. Hayatımız geçiyor çivi çiviyi söker mantığında kalırız.
unutur gibi yaparız. Geri donme imkanı yoktur, donse de aynı sorunlar olusacaktir. Hayata adapte olabilmek icin icimiz kan ağlasa da yokmuş unutmuş numarasi yaparız.
Yada unutamayız. Bir ömür boyu bekler dururuz. Daha guzel fırsatlar eline geçse de bekler durur, anılari hatırlamak yapılabilecek en guzel, en zevkli uğraş haline gelir.
hayata başka bir kızla döneriz. o kızı bulana kadar yani bu süreç içerisinde saçı sakalı dağıtırız ve arkadaşlarımız arasında az kelime kullanarak anlaşmaya çalışırız. kabalaşırız ve kısa süre sonra şu şekle gireriz link
bunun üzerine söylenecek fazla bir söz yok +1
bu arada eski fotona dönmüşsün saint yakışmış :)
Zamane erkeklerinde sadakat yok :)
Kız daha yeni ayrıldım aldatmak olur bu düşüncesiyle bi süre ilişkiden uzak tutar kendini ama erkek hemen arayışa geçer. Çok çirkin bi durum..
Benim sevgilim oyleseni sakal birakiyor peki bu nedemek olUyor?
Hahah evet 1.5 senedir ayrilma plani yapiyor, ben zaten sakasina sordum arkadasim salak degilim
Cevap
13Cevap
bunlar geçici aşklar için yazılmış diye düşünüyorum... Hangi erkek deli gibi aşık olduğu sevgilisinden ayrılınca hemen arayışa girer ki? Onlarda bizim gibi bunalıma girer üzülür hatta ağlarlar
Ağlamasa bile çok ağır çöker muhakkak kısa süreli bile olsa. Ama çok derin değilse sallar gider genelde.
çok derin izler bıraktıysaaa ağlar dedimmm ve şahit oldum bunaaaa resmen yıkılır sevdiğini kaybedince
Sakal uzatmak güzel fikir ki şuan ki ilişkim biticek olsa İNSANLIKTAN CIKARCASINA uzatıcam sakallarımı : (
Hayatımda çok büyük bir yer ettiyse , kendimi işime veririm ama yeni tanımaya başladığım birisi ise hiçbir şey olmamış gibi hayatımı yaşarım .
bunalımdaysam ya da kafam çok meşgulse sakal bırakabilirim. Ama kendimi iyi hissetmek için de tıraş olurum genelde:)
alışveriş yapıyorum ya da yeni birisiyle tanışmaya çalışıyorum 450 milyona bir derimont ,400-450 civarıda bir eletro gitar patlattım offf soğudum walla :)
2-3 gün rakı - bol sigara
sonra yeni aday arayışları :)
Ayrıldıktan sonra arkamızı dönüyoruz ayrıldığımız kişiye, hayat orada devam ediyor zaten bizim için.
Bol bol şarkı dinlerim en acılı olanlarından :D tabi her erkek farklıdır sonuçta bir duygu meselesi bu olay
yok abi yaa unuttum onu mu düşünücem derler sonrada geceleri ağlarlar
vala içimden çok ps küfür ederim 1ayda arkasından konusrum ve unuturum:)
ayrıldıktan sonra yeni arayışlara koyulurum
tepki sadece yeni bir kızdır.
pes mısır cipsleri bence iş görür.
+ sağ el (en azından yeni bir kız bulana kadar)
Kötü değil, gerçekçi.
Orası gerçekliği yaşayan arkadaşın tercihi, bize laf düşmez. :D
bunalıma gircek ne var yafw hayatın sonumu :D
ps3
Hiç birşey yapmam.
sakal uzatırm
akşama maça giderler
Evde de oturuyoruz, Lig TV falan var nasıl olsa. Veya internetten korsan yayın da bulabiliriz.
Kahvehane var, barlar var, sosyal ağlarda veya telefonda ulaşabileceğimiz en yakın ve müsait kızlara ulaşıp gezmeye tozmaya falan çağırdığımız çok olur bak mesela.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar