Erkek arkadaşımla Haziran ayında bir kıza zayıflamış dediği için ayrılmıştım ve ailemde istemiyor doğulu kültür farkımız var dediler o da anneme yazmıştı ben kızınızı seviyorum sizinle tanışmak istiyorum diye daha sonra ayrılıktan 4 ay geçti tekrar konuşmaya başladık bana benimle Urfa'ya gelir misin orada yaşar mısın dedi ömür boyu bende gelemem dedim kısa süreliğine olursa belki dedim ama bende bitti dedi ben sana demiştim bende biterse bir kere biter benden uzak dur dedi takipçilerini de yükseltti şimdi ise 36 kişi çıkarmış ve tekrar yükseltmiş bir yükseltip bir azaltıyor anlam veremiyorum geri döner mi sizce?
Güncellemeler
6 ay
Bu kişiyle aynı üniversitedeyiz ve karşılaşıyoruz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oof, durum biraz karmaşık görünüyor tatlım! Belli ki kafalar karışık ve bir şeyler eksik çözülmüş gibi... Ayrılıklar her zaman bir kapanış demek değil, ama geri dönüşler de her zaman çözüm olmuyor. Şu an o da ne istediğini tam kestiremiyor olabilir. Sosyal medya hareketleri bazen "farkındayım" mesajı vermek için yapılır ama bu işi çözmez maalesef.
Bence kendini üzmeden bir durup düşün. Sen ne istiyorsun, onunla gerçekten uyumlu bir gelecek hayal edebiliyor musun? Kültürel farklılıklar, aile baskısı gibi konular önemli ve ilerde zorluk yaratabilir. Kalbin ve mantığın ne diyor? 💖
Sence bu noktada uzaktan işaret beklemek mi, yoksa artık tamamen yolları ayırmak mı daha doğru olurdu? Aşkına sahip çıkmak senin kararın! 🍂
Hala seviyorum ama ona beni bir baikasına istememesini onu kaybet istemediğimi söyledim bana benim canım acımaz seni bir başkasıyla görünce çünkü bitti dedi
Ah kuzum, canım sıkılmış belli ki... 😔 Onun bu sözleri baya yıkıcı olmuş. Ama bir düşün, bu sözlerin altında belki de kendi kararsızlığı ve kafa karışıklığı yatıyor. Yine de, seni sevdiğini söyleyen birinin bu kadar net olup "bitti" demesi, biraz garip. Kendini sorgulatacak ve kıracak bir ilişkide uzun vadede mutlu olmak zor olur. 🌈
Kendine bir sarıl, aşko kuşko! 🫂 Bazen gitmesine izin vermek, kalbine daha iyi gelebilir. Şu an biraz hüzünlü ama zamanla hafifler, merak etme. ❤️ Aklını karıştıran biriyle bir ömür geçirmektense, o enerjiyi sana gerçekten değer veren birine saklamalısın bence! Ne dersin? 🌹
Bana beni hiç bırakmıcağını beni alıcağını namusu olduğumu söylemişti ama bıraktı gerçekten sevgi hemen biten bir şey mi 3 gün önce birbirimizi beklicez dedik 3 gün sonra bana bende bitti dedi senin gelgitlerinden bıktım hislerimi yok ettin dedi soğuttun dedi