Malesef 5 senelik evliligimin ardindan ayrildik bosandik ve bir kiz cocugum var ben bu saatten sonra ne dusunmeliyim sasirdim benim bir evladim var deyip butun omrumu onami adamaliyim yoksa evlilik dusunmek dogru olurmu kiz cocugu an bir anne icin bu dogrumudur? Sonucta babasi olmayan bir erkekle aynı evde yetistirmek cok aklim karisik
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 5 yaşındayken boşandı annem babam. 19 yaşındayım. Bu yaşına kadar hem anne hem baba oldu annem, öyle cevval bir kadındır. Güçlü, güzel, başarılı, zeki, akıllı, cesur.
Ama yanlızdı. Kız çocuğuyum ben, yarın bir gün evlenicem, kendi evimde oturucam, kendi ailemi kurucam... Onun her dakika yanında olamam. O hayatını bana vakfettigi halde ben onunla ilgilenemem hak ettiği kadar asla.
Ben gitmek zorunda kaldıgımda o yapayanlız kalır.
Bu korkulara sahipken, birisiyle tanıştı. Yalvarırdım anneme eskiden anne nolur birisiyle birlikte ol, mutlu ol artık sende diye ama istemezdi.
Benim annem bütün mutluluklara layık bir anne, o bir aile. O yuva, o melek. O benim herşeyim. Dayanamam mutsuzluguna...
Neyse en sonunda birisiyle tanıştı, şimdi 3 senedir birlikteler, nişanlandılar bu yaz.
Ne kendine ne kızına bunu yapma, ben çok mutluyum annemi mutlu gördükçe.
Sende kızını öyle mutlu et.34 Yorumla
Soran+1 yılMsjini okuyunca gozlerim doldu inanki kendimi hayal ettim iste benim trk isteğim bu kizim buyudugunde vay be benim annem ne güçlü kadindi hem anne hem baba oldu diyebilmeli tek istegim bu şu an güçluyum anneyim insana nasil guc veriyorsa bu duygu ben cok dedim babasina gel gor nolur kizini diye ama yok öldü bilsin diyo baska bisey bilmiyor ben simdi nasil baban gelcek diye kandircamki kizimu mutlaka gercegi anlatmam gerekicek birgün inşallah kizimda sen gibi anlayışlı olur ama yok senin yüzünden babasiz kaldim ben ayrilmasaydin derse diye icim gidiyor Allahim yardım etsin annen gibi güçlü olabilmeyi diliyorum kizimjnda beni anlamasini teşekkür ederim msjin için
Cevap sahibi+1 yılHer kız anlar annesini, benim annem gibi en yakın arkadaşı olmaya bak... Kimse annesini mutsuz görmeye dayanamaz. Üzülme de babaaı yüzünden. Pek de gerekli bişey değil ;) sakın üzülme korkma. Ne zaman umutsuzluğa kapılsan beni hatırla. Mutsuz bir evde çocuğun da mutsuz yetişirdi bunu unutma... Üzülme dayanamam :)
Soran+1 yıl:)) canimm sağolasın destekli msjin unutmayacağım bunu ben dedigin gibi moral bozukluğu yla kizima zaten guzel bakamaz hale gelmistim valla o yok artık simdi kizima daha cok bağlandı m sanki stresden kendimi verememism hicbiseye
Cevap sahibi+1 yılSiz bir elmanın iki yarısısınız ben öyle dermişim anneme küçükken :) asla yapma onu, hep yakın ol kızınla. Korkma, üzülme asla. Neden korkasınki, önünde meleğinle upuzun tertemiz bir sayfa, hayat var... İyi düşün, iyi için uğraş :) asla korkma hiç birşeyden ! Güçlü olmanın hayalini kurarken güçlü olma fırsatlarını kaçırma sakın ! Siz birbirinizin herşeyisiniz, annemden biliyorum... Üzülme asla korkma :) Maşallah size ❤️
En İyi Cevaplar
Evlilik düşüneyim mi dusunmeyim mi diye kafanizi mesgul ederken çocuğunuzun psikolojisinide göz ardi etmeyin.
Tabi ki hayatinizi biriyle devam ettirmeniz en dogal hakkiniz. Ama bunu mecburi bir seymis gbi dusunuyorsunuz bence şu an siz.
Once onunuzdeki bir kac yilin planını yapin. Birakin evlilik hayatinizda olacaksa olsun olmicaksa olmasin.
Zaten olabilecek birseye dur diyemiyor insan asla.
Sizin dusunmeniz gereken bu surecte kizinizin ne hissedecegi olmali. O vakit geldiginde de bir profesyonel yardim alip kolaylikla ustesinden gelebilirsiniz bence.
Yani demem o ki. Birakin bu evlensem mi evlenmesem mi dusuncesini.
Kendinizi zamana birakin o getirsin size yeni ve guzel seyleri.
Sevgiyle kalin 😊00 Yorumla
Ne olursa olsun , yalnız mı kalayım düşüncesine kimse sizi itmesin. Kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsanız bunun içinde acele etmeyin. O DUL olmak zor diyen mantığa itilmek te bir bunalımdır. Olabilir anlaşamayıp medeni çerçevede bitmiş bir ilişki çocuğa rağmen bitmiş ise gerekliymiş demektir. Tekrar evlilik için kendinize çok zaman verin, çok verin ki Mantığa değil, yeniden SEVMEDEN asla evlenmeyin, çünkü temelde sevgi olmazsa, mantık evliliğinde de bir yere kadar kendinizi yabancı hissedersiniz ve asla adapte olmazsınız. Bırakın geri düşünceli geri kafalıları, Bir meleğiniz var, onun içinde en hayırlı olanı arkasında olan siz yaparsınız, çok ince düşününün ki, Ömür boyu aynı hatadan iki kez düşmektense , kendi ayaklarınız üzerinde durmak en doğrusudur.
05 Yorumla
Soran+1 yılCokk tesekkur ederim bu msjiniz icin hani oyle gecistirmemis siniz dolu dolu yazmissiniz kendi derdiniz gibi görüp Teşekkürler hatalar yaptim tanimadan sevmeden belkide dediginiz gibi aetik hayatimda hata yapmak istemiyorum ve benim prensesim var hersey ama herseyden onemli olan o suanda ne benim evlenmem nede ayriligim onu uzmemeli yipratmamali istiyorum ama mumkun değil biliyorum hayirlisi olur inşallah ben ve kizim icin
- +1 yıl
Rica ederim; Dualarınız için Amin inşallah hayırlısı olacak tabi, siz sabırlı davranın. Ben de ayrıldım o sebeple sizi anlıyorum, giden kötüdür ya da değildir kavramları Sadece aranızda kalsın. Gelen bile, hayatınıza girmek isteyen bile bunu zaaf olarak görmesin sizin değerleriniz özelinizdir. Oldu ki hayırlı gördüğünüz bir kimse bile, ima ile dahi gemişle - geleceği bağlar ise, Yol verin o eziğe.. Kimse keyfinden kendini üzmedi bu hayatta.
Allah o meleğe de hayırlı bir gelecek nasip etsin inşallah.
Soran+1 yılGerçekten beni icten anladiginiza eminim simdi insanlarin davranislari aaa bak cocuk var neden ayrikdin katlanamadinmi bak biz nelere katlanıyoruz nolmus yani insanlae nwler çekiyor gibi bir suru laflar ayrilmisim esimden suslenmis kesin kendine es arıyor neler neler duyulcak eminim ama kim biliyor ki icimizi nelere katlanıp sona dayandigimizi herseye dayanmakta zorunda miyiz ki güçsüz muyum o kisi olmadan yasayamayacakmiyim evladim varsa ona gul gibi bakamayacakmiyim en azindan huzurlu olurum ama diger turlu tartışma üzüntü ozaman çocuğun psikolojisi daha kotu olmayacak mi ama iste saniyoki insanlae biz dusuncesiz onlar bilir sadece oysa ben neler geciriyorum aklimdan
Soran+1 yılAminnn inşallah
+1 yılKız evladı olan bir anne için ilk önce baba seçimi çok önemlidir. Çünkü yazarken miğdem bulansada üvey kız evlatlar nadirde olsa tecavüze uğramakta. 2. olarak kızının onu kabullenmesi ve sevmesi çok önemli. Aksi takdirde psikolojik sorunlar sonucu depresyon ve bunalım ortaya çıkabilir. Bu da onu sizden daha da uzaklaştırır. Kafasındaki baba profilini evleneceğiniz kişi tamamlamazsa herşey daha da kötüye gider ve ne yazık ki bu durumdaki kız çocukları kendilerini arkadaş ortamına kaptırıp gençlik yıllarını mahvederler..
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
34Cevap
+1 yılOncelikle gecmis olsun umarim bundan sonra hersey sizin icin daha guzel olur..
Sorunuza gelecek olursam cocugunuz daha cok kucuk ve kiz cocugu. Evlilik yapacakken bekar kizlarimiza gore belki bir 10 kat daha fazla dusunup adim atmalisiniz. Ekonomik ozgurlugunuz ne durumda bilmiyorum ayaklariniz yere saglam basiyor ise size evlilik dayatanlara rest cekin cunku erken daha yeni bir travmadan cikmissiniz. Cocugunuz en azindan bir kac yil da olsa sizinle iki kisilik olarak yasasin cunku onun icinde yeni ebeveynlik durumu zor olacaktir. birini cok sevdiginizi dusundugunuzde tabiki evlenin ama cocugunuz icin cok ama cok fazla dusunun bir esten once annesiniz. Kimse sizin omur boyuda yalnizliga mecbur kilamaz tamamen cocugunuza bakin diyemez sadece dogru insani bulana kadar beklemenizde fayda var derim. Hakkinizda hayirlisi olur insallah10 Yorumladoğru kişiyi bulursan evlen. benim annemde babamda farklı kişilerle evli ve evlendikleri insanlar mükemmel. çünkü kız çocuğu baba omuzu arıyor. arkasında bir kuvvet olsun istiyor diğer türlü cok katı bir anne değilsen kızını kontrol etmen zor olur büyüdükçe. sen işteyken dışarı çıkar, bilemezsin. ne biliyim başka başka şeyler. elinde tek başına tutman zorlaşır. 10-12 sene sonra erkek arkadaşı olur, bişey olur biri musallat olur senin kadın başına bunları yapman zor olur. ablam var yaşadık bir çok şeyi oradan biliyorum. hiç çocuğu olmamış çocuk duygusu nedir bilmeyen ve çocugunu çocugu gibi benimseyecek bir eş bulman lazım. bunun tek yolu ise sana aşık olmasıdır.
10 Yorumla
+1 yılEvlen tabii ki, hayat kısa. Belirli nedenlerden dolayı ayrılmış olabilirsiniz fakat hatalar tekrarlanmamalı, evlenmeyip, yalnız kalıp hatanı tekrarlama. Sen bir kadınsın, ilgiye, aşka, sevgiye, güce ihtiyacın var. Bu yüzden mutlaka ve mutlaka ilerleyen zamanlarda bir evlilik düşüncen olucak ve kendini kasma. Evlen. Gönül isterdi ki anlaşamamak gibi bir durum söz konusu olmasın, çocuklar, insanlar hayatlarını ayırmasın. Malesef hayatın kuralı bu ve bundan bir ders al. Kız çocuğunun gözlerinden öperim, umarım gönlünce olur her şey.
10 Yorumla
+1 yılÖnce kendi ayaklarının üzerinde dur zorda kaldigin zaman kimseye muhtaç olmadan yasaya bilecegini gözün kestiği zaman evlilik düşün derim bide çocuğun varmış onun geleceği önemli şimdiden ona bir zemin hazirlaman gerekli öncelikle çocuğunu ve kendini düşün yasin genç evlilik için acele etme
10 Yorumlaöncegeçmiş olsun. ne yazıkki bu boşanmalarda yükün en agırını çocuklarçekiyorlar. yarı analı yarı babalı büyümek çok zor olmalı. senin yaşın ve kızının yaşı önemli. en önemliside evlenecegin erkek senin kızını kendi kızı gibi görebilecekmi. ilk etapta görse bile evlenecegin erkekten yeni çocukların olursa kızın babalık tarafından ikinci sınıfa düşer. tabi burada ekonomik durum ve cinsel arzularda öne çıkıyor. boşandıgın eşinle yeniden evlenmek durumun varsa önce onu dene
10 Yorumla
+1 yılBence düşünebilirsin ama her ne kadar 25 yaşında olsanda artık bir annesin ve sorumluluğun çok fazla. O yüzden çocuğunun durumuna göre hareket etmelisin. Nasıl bir tepki vereceğini belirlemeden harekete geçme. Hatta bir pedagoga bile danışabilirsiniz.
00 YorumlaÇok küçükse hiç acele etme. Sende biraz hayatını yaşa. Kızım ve kendin için idealler edin, hayaller hedefler belirle ve öncelikle onları gerçekleştirmek için çabala. Duygusal anlamda bir boşluk yaşayacaksın elbet ama illa evlilik değil bu. Flört et iyi tanı, sev sevil.
00 Yorumla
+1 yılBence evlenebilirsin daha yaşın 25 kızın daha büyüyünce anlayışla karşılar durumu, sadece kızından ona baba demesini isteme, sahiplensin ama babalık yapmasına izin verme. Hem kızın da kendini yalnız hissetmez eğer babasız büyürse yani yanında biri olmadan büyüdüğünde başka erkeklere muhtaç hisseder. Tabii eveleneceğin kişinin de senin kızını kendi kızı gibi görmesi lazım sahiplenmesi sevmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılEvlenmelisin çünkü o kız başında bir erkek olmadan büyürse ilerde sana zorluklar çıkaracaktır ben kuzenimden biliyorum ilerde evlenirim diyorsan bu daha kötü olur kızınin ruh sagligi icin hem evlenmek senin için de iyi gelir kafan surekli sorularla dolu olacağına biraz hayatı yaşamaya çalışırsın
10 YorumlaGeçmişler olsun, Allah sabırlıklar versin.
Bence çalışmalı ve güçlü olmalısınız. Hemen duygusal bır arayısa gırmek sızı daha cok yoracaktır. Tehlıkelı zamanlar.
Çalışıp bellı bır rahatlamadan sonra cocugunuz da bıraz buyuyunce baska bır kısıyle yasamınızı tekrar bırlestırmenız daha uygun sankı.
Hakkınızda herseyın hayırlısı olsun.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bir durum illaki. Fakat yaşınız kaç bilmiyorum genç olmalısınız. Bu sizin için daha zor olur. Çocugunuzun geleceği için hem de sizi daraltmaz kimse. Ailenizin onayı ile uygun birini bulun zor olsada. Çünkü ne yapsanız batacak dışarıdakilere. Yaptıgınız her şeye kulp bulunacak. Ne bayanlar var aslında çocuguyla bir yaşıyor evlenmeden ama arkanızda babanız varsa sahip çıkan zor olmayabilir o kadar da.
00 Yorumla
+1 yılKendin gibi kızı olan dul bir beyefendiyle evlenmelisin.
Oğlu olursa sıkıntı. Bakarsa şüpheler seni bitirit.
Kızı olursa hem senin kızına hem kendi kızına ilgi gösterir ve ayırmaz. Tabi vicdanlı olmalı bunun içinde.02 Yorumla
Soran+1 yılBenimde aklima hep bu geldi ayni düşünüyoruz sizinle kizi olursa en azindqn o duyguyu bilir diye düşündüm hep
- +1 yıl
Aklın yolu bir :)
ileride şu var sonuçta bebeğin hep bebek kalmayacak ileride büyüyecek evlenip yuva kuracak o zaman yalnız kalacaksın bence evlenmelisin ama bebeğini de düşün tabi özellikle kız çocuk ona iyi bir baba olacak adam arama sonuçta babası var sen sadece kendin için iyi dürüst bir koca ara ;)
00 Yorumla
+1 yılKız çocuğu için baba önemli bir etken. Hem kız daha küçük anladığım kadarıyla. Böyle şeylere tam olarak aklı ermeden planladığınız biri varsa evlenin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende senınle aynı durumdayım kafalar karısık bende de
16 Yorumla
Soran+1 yılCok zor ya demi herseyden once dusunmemiz gereken evlat hadi tekbasimiza olsak aci ttatli kendimiz çekeriz ama cocuklarimiza kendi hatalarimizdan oturu uzuntu yasatirsam hissi cok kötü
Cevap sahibi+1 yılaynen oyle kendın olsan tek sen ama sımdı dusunuyorum yarın bı gun babası evlense ben cocugumu uvey annenın yanında bırakmam ben evlensem o uvey babada kalmalarını ıstemez kı ben daha 20 yasındayım ben ne yapacagımı bılmıyorum mahkeme velayetı vermıyo senın cocugunun velayetı sendedır umarım
Soran+1 yılEvettt cok sukurki bende zaten babasi hic görmeme taraftari oda nasil bir düşünceyse
Cevap sahibi+1 yılbenımkı bana vermemek ıcın elınden gelenı yapıyor. o nasıl babaymıs ya adam mı o
Soran+1 yılSorma bende şok oldum bu istegiyle ayrılırken gordum asıl yüzünü
Cevap sahibi+1 yılbenım kı sılah cektı ayrılırken gorecek yuzu bıle yokmus
Babası olmayan erkek dediğiniz kişi sizin eşiniz, ve kızınızın babası olacak. Evlenmediğiniz taktirde mükemmel yeriştireceğinizden eminseniz evlenmeyin. Ama kadın erkeğe, erkek kadına muhtaç bu dünyada.
10 Yorumlaneden evlenmeyesinki ama doğru insaanı seçmen lazım evlenmeden önce o insanı kızınla yanyana getirki senden önce onlar anlaşsınlar.
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz en onemlisi artık bundan sonra benden once kizimin sevip kaynasabilmesi iyi biri olarak benimseyebilmesi ama baktimki kizim mutsuZ ozaman kizim icin cogu seyden vazgeçmek gerek onun mutluluğu olmadiktan sonra ben mutlu olamamki zaten ama tek bir hayalim vardi hep bir cocugum olduğunda onu bir aile sicakliginda buyutmek oldu cok şükür ama babasi ayrildiktan sonra beni öldü bilsin dedi ne merhametli baba degilmi iste insan neler görüyo ben bes yilimi geçirdiği m adami ayrilirken tanidim ne acı evlat sevgisi bile olmayan
- +1 yıl
ınsanlar boyle degısıyorlar kımın ne olacagı ne yapabılcegı bellı olmuyor 50 senelik esını bıle degıstıgını goren o kadar cok varkı. kızının kararları evet daha onemlı once onlar anlasınlar kızın severse zaten dogru ınsandır cocuk yapmakla baba olunmuyor onemlı olan baba duygusunu verebılmek cocuk ondan olmus olabılır ama bak nerde duygu nerde baba olmak onu dıyen ınsana zaten baba bıle demesın dıcemde kalbıne soz geceremıyor ınsan dunden berı berı boyle bır olaya sahıt oldum arkadasımın babası arkadasımı ıstemıyordu babalık etmedı ama babası dungece bıcaklandı arkadasım kalıyor yanında bızde sabahdan aksama kadar durduk yarın yıne gıdıcem destek olmak ıcın hayat ısde neyın neyı getırcegı bellı olmuyor bıcaklayanda oz amcası. bıde olay nişanda oldu arkadaşımızın nişanını yapıyorduk gecesinde babası bıçaklandı. mutlu gününde mutsuzluk işde.
Soran+1 yılNeler var su hayatta ya akil almasi mümkün degil :/ insan yasadigina pişman ediyolar boyle seyleri gordukce Allah herkesin yardimcisi olsun ya teşekkürler yorumun cvbin icin
ben esımden ayrılalı ıkı yıl oldu bır kızım ve kızım ıcn asla evlılık dusunmuyorum en azundan bellı bır olgunluga gelene kadar dıyelım velayetı annesınde ve yurt dısında yasıyolar tek sartım evlendıgın gun kızımı alırım asla bır kız cocugu uvey baba elınde buyumez bunu sakın unutma ben kızım ıcın kendımden coktan vazgectım artık benım hayatımda ondan onemlı vce degerlı bıse yok sende bunu yapmalısın bır kız cocugu sonucta herseyın o olmalı hayatta
00 Yorumlasen doğru kişiyi seçtikten sonra pek önemi yok. evlen sorun olmaz.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle yürümeyen evliliğinde ki sebepleri bir irdele... Ne kadarı senden ne kadarı eşinden kaynaklıydı. Gerekli dersleri çıkarıp yeni aşk yeni eş seçimini ona göre yaparsan neden tekrar evlenmeyesin ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılMesela ozaman evlendigimde bilemedigim cok sey oldu gördüğüm bildiğim olumsuzlujlara ragmen evlenince düzelir diye dusundum hep birbirimize alistikca duzelir dedim ama simdi anliyorumki bir insan basta nasilsa hep ayni yani degisen bir durum yok degisir umuduyla degilde gercekten sevip sayacak her anlamda gozlerinin icine bakip mutlu etmek icin elinden gelenei yapmaya calisiyormu artık bunlara dikkat ederim hi ama diyelim omur boyu cikmadi boylesi evlenmem olur biter kaderimde ne var bakalim
- +1 yıl
Doğru yazmışsın. Birini değişir ümidiyle evlenmek çocuk yapmak hatadır. Artık hatalar konusunda tecrübelisin. İnşallah mutlu olursun artık
- +1 yıl
Mental olarak hazırsan yeni bir ilişkiye yolun açık olsun.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl1 sene sonra EVLENEBİLİRSİN tabi şefim..
BAŞIN bağlansın yoksa biliyorsun bizim memleketimiz DULLARA kötü gözle bakıyor DENYOLAR..04 Yorumla
Soran+1 yılAynen zaten hep bundan cekmedikmi etraf ne derr diye
- +1 yıl
AYNEN öyle sabır acıdır meyvesi tatlıdır efenim :D
Soran+1 yılEvet ama inanirmisjniz artık okadar alistiki bunyem hani bigün biri çıksa beni mutku etse biseyler olsa ya derrim altında bisey var bunun kesin o kadar inancsizim sanki uzulmeye yaratılmış im yahu
- +1 yıl
aynen..
SÜTTEN dili yanan yoğurdu üfleyerek yermiş..
+1 yılkız küçüktür şimdi ergenliğe girmeden yeni babasını benimserse sıkıntı olmaz muhtemelen..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence evlen bu düşünceyle yasarsan olmaz hep.. Tek yapman gereken tebirlik olmak kızını iyi yetiştirmek senin elinde olan birşey sonucda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılElbet yavrun yuvadan ayrılıcak ve yalnız bir kadın olucaksın. O yüzden sana evlenme tabii ki diyemem fakat evleniceğin adamı arama karşına çıkmasını bekle ve kesinlikle aceleye getirme iyice tanı.
00 Yorumla
+1 yılboşanıp evlenen ne ilk kadın olacaksın ne de son illa bulursun birini.
10 YorumlaKizina iyi bir baba olucaksa evlen. Degilse kizini dusun hic evlenme
10 Yorumladüşün ama çok dikkatli seç kızın yüzünden iyi birisi bulman lazım
00 Yorumla
+1 yılHayırlısı Olsun. ALLAH (C. C.) Kader Defterinizde Yazmış İse Evlenirsiniz. Yazmamış İse Evlenemezsiniz.
00 Yorumlabir tanıdığım bar ikinci evliliğini yaptı ve sakın ikinci evlilik hayatında yapma çok kötü oluyo dedi ondanda ayrılcak şimdi hatta
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. evet doğru mutlu olmaya sevilmeye hakkın var seninde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende bekarım düşünürsen mesaj atarım eger beni sevmeyi bilirsen hayataki en mutlu kadın sen olursun düşün bence...
00 YorumlaAcele etme derim hayat şartları kotu ama biraz daha sabirli ol daha yeni ayrilmissn galiba
07 Yorumla
Soran+1 yılAcele etmiyorum hemen yarin evlenme meraklisi değilim ama kafamda sorular var ya bigun oyle bir durumla karsi karsiya kalsam naparim diye sadece bunu sormak istedim aslinda omur boyu evlenmeme taraftariyim ama buyuk konusmamak gerek
Soran+1 yılCokkk haklisin ; )
Soran+1 yılKatılıyorummmmm :)) siz evlat sevgisini tatmissinizki beni anliyosunuz amannn tum erkekler orda dursun evlat bir yana dunya bir araya gelse bir evlat kokusunun huzurunu verirmiki deilmi
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaddi olarak nasil gecinceksiniz peki? Oncelikle bunu dusunmeniz lazim bence?
05 Yorumla
Soran+1 yılÇalışicam ve guclu durmam gerek maddi acidanda kizim birsey istese alabilme gücüm olmali is bakıyorum zaten hayirlisi
Cevap sahibi+1 yılNerde yasiyosunuz?
Soran+1 yılIzmir'de
Cevap sahibi+1 yılİzmirin kadinlari guzel olur dul kalmassin bence :)
Soran+1 yılBak işte hemen laflar hazir
+1 yılkıçınızın üstüne neden oturmazsınız ki.
şimdi napıcam diye düşün dur.
yazık o çocuğa, sizin akılsızlığınızı o çekecek01 Yorumla
Soran+1 yılBoyle konusmayin bence hayatta insanlarin neler atlattigini bilemezsiniz buyuk konusmayin
Çocuğunu ihmal etmeyeceksen tekrar evlenebilirsin. Kötü bir şey yok bunda
00 Yorumlaçok zor bir durum olduğu gerçek... bende bilemiyorumm
00 Yorumla
+1 yılevleneceğin insanı doğru seçersen bir sorun olmaz Allah yar ve yardımcın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu zor bir soru gerçekten bu yüzden yardimci olamayacagim icin üzgünüm bence istihareye yatmalisin Allah dogru yolu gosterecektir sana.
00 YorumlaDigru kiaiyi bulursan neden olmasin maddi manevi yardimci olurum isterseniz
00 Yorumla
+1 yılyanlış değil en azından o kadarını söyleyebilirim.
10 YorumlaNe kadar oldu ayrilali
00 YorumlaEvlen yine yalnız kalma türkiyede dul olmakta zor
02 Yorumla
Soran+1 yılOna bakarsaniz turkiyede dul olmak zor evli olmak zor hele cocuk sahibi olup evli olmak karsi tarafın artik cocuk var nasilsa birakamaz demesi ayri bir tuhaf yani kadin olmak zor yemin ediyorum
+1 yılEvladını biraz büyütmelisin imkanların varsa tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhemen neden evlilik fikri buna haps olmuş gibi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHemen evlenmek niiyetinde oldgum icin yazmadimju sadece gelecekte boyle bir durum olsa naparim diye düşündüm sadece şu an oyle bir durum yok
Cevap sahibi+1 yılsen ne düşünüyorsun?
her şey kader..
neden ayrılık oldu desem özel değilse?
ayrılmaya götüren sebepler neydi?
+1 yılen azından bir süreliğine düşünme.
00 YorumlaDoğru kişiyi bulursan neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılevleneceğin kişiyi seç
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki :))
- +1 yıl
;) ;)
Kendin gibi uygun biriyle neden olmasin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. en doğal hakkındır gencsın
00 Yorumla
+1 yılŞimdiden ne evliliği düşünüyorsun ki?
00 YorumlaAcele etme sadece
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026