+1 yılİşaret dilini kendi kendime öğrenmeye çalışıyorum. yanlış anlama senin gururunu kırmak amaçlı yorum yapmıyorum. ama işitme engelli olduğun için bırakmış olabilirç oysa ki engelli arkadaşlarımızı kardeşlerimizi anlayabilmek onları onların diliyle anlayabilmek çok güzel bir duygu. işaret dili konusunda sürekli çalışıyorum kendi kendiöe çıktılar kelimeler videolar ve insan bunun meyvesini alınca karşısındakıyle aynı dildi bedende anlabilince çok mutlu oluyor gerçekten. üzülme boşver o kaybetsın sen değil.
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
O seni kaybetti sen onu değil. Başka birini bulmuştur mutlaka.
23 Yorumla
+1 yılHayatın ne kadar acımasız olduğunu başına gelmeden anlayamaz böyleleri.. Seni sen olduğun için sevemediyse bırak gitsin. Gittiği bütün yollar onun olsun. Oysaki seven görmeyen gözü olur sevdiğinin, duymayan kulağı tutmayacan bacağı.. Sevmek öyle kolay iş değil! Her yiğidin harcı değil!
01 Yorumla
bunu işitme engelli olmana bağlamaman lazım insanlar elindeki güzel şeylerin değerini bilmiyor. senin o gülen yüzün hiç bir zaman solmasın ve bu tip şeyler yaşadğın zaman hayata hiç bir zaman küsme bunu hastalığın ile bağdaştırma. Sen herkesten güçlü durmalısın bu hayatta canım.
05 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
daha 32 gunlukmus uzme kendını senı gercekten kaybetmıs. ne olursa olsun ben hep ılıskılerımde sahıp cıkdım benımde kız arkımın psıkolojık sorunları vardı bırgun benı bırakıp gıtceksın derdı ama yapmadım o bırakdı benı bugun cıcek gonderdım bıton kufr hakaret. öyle işde :)
03 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbende bedensel engelliyimm engelin icin seni terkettiyse takma öyle insan görünümlü yaratiklar cokk masselef sana tavsiyem kendin gibi birini bul engelsiz biri senin halinden anlamaz hor hakir görürr ha gezmeye dolasmaya gelince evyallah derler ama evlilige varinca kacip giderler ben kendim gibi biriyle birlikteyim cokta mutluyum
01 Yorumlaişitme engelim var diyorsun hem duyuyorm diyorsun bu nasıl oluyor kulagnda cihazmı takılı? buyuk olasılık senı istememiştir ve o insandan hayır gelmez her sekilde sevmesı gerek
06 Yorumla- +1 yıl
bn 22 yaşındayım. 16yaşında birini sevdm tam dört yıl kımseyi istemıyrm onu unutamıyrm diye tutturdum :) lise bitti üniversiteye geldm ortam arkadaşlar derken çevren fazlalaşıyor birde sanal ortama ilgi artıyor çevrem cok genişledi hem gercek hem sanalda. dört yıl sevdgmı yere göğe sığdıramazdım sevgimden, onun gbi yakısıklı tatlı bana değer veren biri cıkmaz diyordm. sonra birinle tanıstım ve iyiki 4yıl beklemişim sabırla dedm. şuanki sevdgm bu zaman kdr tanıdıklrmn enustunu hem karakter hem tip hem okul :) bekleyen derviş misali :)
+1 yılya neden adami kotuluyosunuz? siz cok mu olurdunuz engelli biriyle. ? kimse burada duygu bekciligi yapmasin. En azindan adam Allah yardimci olsun demis. Isteyip istememesi sizi ilgilendirmez
11 YorumlaSanırım özürlüsün diye istemedi. Ama emin ol, sana ondan değer verecek birisi çıkacak karşına. onu düşünme ve kendini toparla.
05 YorumlaYa sen böyle bir sığır için mi üzülüyorsun güzelim ya bırak Allah sana işite engeli vermiş ama onu bildiğin sığır olarak yaratmış
01 YorumlaSeni sen olarak kabul etmedikçe ayrılsa da kimse için üzülme ben de görme engelliyim engeller aşka engel değildir
01 YorumlaSen işitme engellisin ama o da düşünme engelliymiş yani hiç işitme engelli diye sevgilisinden ayrılır mı insan çok takma kafana
02 Yorumla
+1 yılSeni istemiyorsa bence birak gitsin kopeklik yapmis
01 Yorumlaeger durust biriysen ben seninle evlenemyi dusunurum. bana bir sans verirsen tansabiliriz. kotu biri degilim
04 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke senin gibiler benim karşıma çıksaydı çalışmaktan fırsatım yokki o erkek olan kişi senin gibi eş dost vb birini bulmuş en azından hemen söylemişin seni terketmiş en azından yavaştan almalıdı diye düşünüyorum.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende onu diyorum evlenmeyi düşünen bir kere her şeyi göze almalı malesef benim karşıma düzgün insan çıkmadı yoksa yaşta geldi evlenirdim kırmadan dökmeden ayrılmalı bir erkek o bunu becerememiş bence.
Cevap sahibi+1 yılhaklısın uğraşmaya değmez 1 senedir özgür yaşıyorum
+1 yılSeni istemedi kardesim bazı insanlar böyledir kendilerinin engelli adayı olduğunu bilmezler durust ve sadık bir kızsan seni tanımak isterim Rabbimin izni ile
04 Yorumla- +1 yıl
Ben tesekkur ederim arkadaş olabilirmiyiz seninle
- +1 yıl
Peki çok tesekkur ederim olsa çok mutlu olurdum hanimefendi
+1 yılEvet istemedi. Sevmiyormuş demekki. Alışmalısın bunlara. Kimse kusursuz değildir seni olduğun gibi sevecek kızlar vardır elbet. Zamana bırak
01 YorumlaBende dilsiz bir kızdan hoslanmistim. Dünyalar güzeliydi.. ama işaret dilini bilmediğim den. Şansımı kaybettim. O indi otobüsten alamadim numarasini :/ püf 😀😀
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞeyy nasıl desem bilmiyorum. Utanıyor ve çok garip hissediyorum kendimi... Benimle evlenmek için tanışır mısın? Bir ömür mutlu edebilirim seni buna emin olabilirsin ve gerçekten çok ciddiyim
00 Yorumla
+1 yılSeni istemeyeni neden hala düşünüyorsun ki. Unutma illaki seni olduğun gibi sevecek ve kabul edecek birileri çıkacaktır karşına...
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim ama gerçek bu diye düşünüyorum...
Kendi terbiyesizligi bu senim icin belki. bir engel. ama ask. icin engel degil
01 Yorumla
+1 yılO Kaybetti Siz Değil. Hayırlısını ALLAH (C. C.)'dan İsteyin.
04 Yorumla- +1 yıl
Rica Ederim Umudunu Yitirme Bir Daha O Ahlaksıza Yazma..
- +1 yıl
Aferin :) Umudunu Yitirme.
işitme engelliyken nası duyuyabiliyosun. konusmanda bir problem var mı?
08 Yorumla
+1 yılBoş ver unut gitsin daha iyisi çıkar karşına inşallah seni olduğun gibi sevmeyen adamdan hayır gelmez
01 Yorumla
+1 yıldeğmez boşver... dünyanın bin türlü hali var... o öküzün bir süre sonra engelli olmayacağı ne öalum? seni haketmemiş üzülme olur mu?
04 Yorumla- +1 yıl
Ben teşekkür ederim. Hayat böyle küçük şeylerle üzülmeyecek kadar kısa... Üzülme
- +1 yıl
aynen dediğin gibi :) kaybeden belli
- Aşk İlişkileri konusunda 490 cevap paylaştı.
+1 yılHem konuşup hem duyabiliyorsan işitme engelin nerede? O da sevme engelliymiş gitmiş.
01 Yorumla bence o kendinden utansın kardeşim sen iyi bir kızsın seni hak etmemiş o
12 YorumlaSen onu bosver o senin yuregine kurban olsun takma o gitmis zor gelmissin ona kacmis
02 YorumlaÜzülme, Allah senin iyiliğin için, hayattından insanları çıkarabilir, daha iyisini bulman için.
02 YorumlaBende işitme engelliyim ama çevremde kimse sorun yapmıyor o çocukta yapmamıştır
01 Yorumla
+1 yılİşitme engelli eğitimi bende aldım çok zevkli ama bir yandan keşke kimse işitme engelli olmasaydı diyorum.
00 Yorumlahıyar herifin tekiymiş salla gitsin senin için daha iyi olmuş kardeşim
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşver hiç üzülme kafana da takma. o kaybetti. engelli olmak sevgiye aşka engel değildir. hayatı doyasıya yaşamaya devam et
01 Yorumlabende gorme engellıyım sevgılım olcak kişi bunu başlamadan hep bilir tavsiyem soyle hep
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhem işitme engelliyim diyon? Hemde duyabiliyon nasıl oluyor
03 Yorumla- +1 yıl
Cihaz diye bişey var
Bak ben de bedensel engelliyim yüruyemiyorum istersen eğer seninle yeni bir sayfa açmak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşitme engelliyim diyorsun konuşabiliyorum ve duyabiliyorum diyorsun nasıl oluyor bu
01 Yorumla
+1 yılSanırım sizi sevmiyor olabilir..
02 Yorumla- +1 yıl
Anladım
Senin kulağın işitmiyor, onun yüreği.
12 Yorumla
+1 yılSevgilin senın duyamadığını bilmiyomuymuş
01 Yorumla
+1 yılayrılmışsınız işte zaten :S istememiş demek ki :S
01 Yorumlao kafadan engelliymiş boş ver takılma
02 Yorumlademekki istemedi yazık ya takma boşşver
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi sevgilim olsun gece gündüz şükrederim
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkonuşmak istermisin
seni haketmeyen biriymiş, o kaybetti
03 YorumlaAtabilme ihtimali % 55
00 Yorumla
+1 yılGünaydın yenimi anladın evet seni istemiyor
00 Yorumlaistememiş galiba ibine
00 YorumlaGüzel kızsın takma kafana..
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayrılmadan öncemi söylemiştn canım
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılüzülme. o hayvan bu yüzden gitmiş. inş o daha beter olur
Cevap sahibi+1 yılsakın sakın
Gizli Üye(36-45)+1 yılo kaybeder canını sıkma ;)
01 YorumlaMerhaba peri kız bende işitme engelliyim
00 Yorumlabende isitme kaybıyım
00 Yorumla
+1 yılBitirmiş bence
02 Yorumla- +1 yıl
Kimler gelicek kimler geçicek takma kafana
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. boşver unut.
01 Yorumla
+1 yılAptalmis cocuk
04 Yorumla- +1 yıl
Bence çok tatli olur bu yuzden birakmak çok sacma
- +1 yıl
En iyisi
+1 yılTaktığına Değmez
00 Yorumla
+1 yılÇok üzüldüm ya :(
00 Yorumla
+1 yılYani oyle gozukuyo
00 Yorumla