+1 yılvalla bu zamanda hakkıyla bakire kalan kız varsa helal olsun. yok bir halt yedim evlenene kadar saklayayım ondan önce de diktiririm nasılsa diye böyle bir şey yapılıyorsa Allah ıslah etsin derim.
sözüm genellemedir sana yazmadım arkadaşım bu arada kişisel algılama lütfen daha önce buna benzer bir durum yaşadım ama kızın masum olduğunu hiç sanmıyordum çünkü kız daha ilk buluşmamızdan itibaren ilişkiye girmek hariç her haltı yemişti benimle... şimdi benden sonra gidip de başkasına ben bakireyim derse gülerim... ruhun fahişeyse bedenin bakire olmuş ne yazar10 Yorumla
En İyi Cevaplar
çok doğru bir karar verdin daha yeni bir kız vardı 22 yaşında ilişki yaşamadan önce sevgilisi hiç bırakmıyacağını onu sevdiğini demiş ama ilişki yalıyolar kızın bakireliği gidiyo erkek de bu kızın yüzüne bakmıyo aynı şey senin başına gelebilirdi ve senin gibi kızlar bitti diyodum ama herhalde daha kendilerini kocalarına saklayan kızlar varmış helal kız sana
00 Yorumla
Okurken kendimi gördüm. Net. Bence en iyisini yapmissin. Benim en zor anlarimda yanimda degildi. 2 yil beraberdik ve aramizda mesafeler vardi. Baska kizla cikti. Mutlu olamadi. Beljide istedigini oda vermedi bilemem. 6 ay boyunca konusmadik. Ve 6 ay sonunda bana yine yazdi. Kendini dusurme sakin. Seviyorsa zaten doner.
04 Yorumla
Süpersin. Gerçekten seviyorsa bu Mesajı okuyunca senin nasıl temiz biri OLDUĞUNU daha iyi anlayacak ve ayrılmak istemeyecek kararına SAYGI duyacaktır. Tabi gerçekten seviyorsa.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılSaçma bir mesaj olmuş. Seviyorum falan demicektin. Adam daha çok peşinden koşar böyle. İlişki istiyorsa böyle yol verecek arkana bakmayacaksın. Sakın çizgini değiştirme. Laflarına kanma ayrıl kurtul öyle insandan hayır gelmez. Senin zayıf anını yakalar ve korktugun şeyi yaparsın sonsuza kadar pişman yaşarsın.
02 Yorumla- +1 yıl
Seni kullanır taviz verdikçe o yuzden kararın doğru. Yoluna bakıcaksın başka birini illaki bulursun.
+1 yılEn iyisini yapmışsın doğru olanı yapıyosun onu onsuzda sevebilirsin tek sorun şurda sen doğrusun o yanlış keşke ilk gece yapmak isteyen birisi olsaymış bende hep evleneceğim kişiyle ilk gece yapmak istiyorum bu yüzden ciddi düşündüğüm kıza o şekilde kesinlikle yaklaşmam çünkü evleneceğimiz kesin değil aşkta sabretmesini beklemesini bileceksin eğer gerçekten ciddi düşünüyorsa elini çabuk tutsun evlenmek için
00 Yorumlaya anlamıyorum bir erkek seks muhabbeti acmaya calıstıgı an yolu vermeniz gerekir belliki niyet bozuk. ama sen gidip özür dilemişsin bide ilginc. böyle bir insanı nasıl sevmeye devam ediyosun bunuda bir ara tartısalım 😒
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi kızlar işte bu Batuhan gibi p*çleri seviyor bizim gibilerine gerçekten sevenlere yürekten bağlanalara burun kıvırıyorsunuz senin gibi kız kaldımı be seni alnından öpmek istiyorum vur tekmeyi bekleme
08 Yorumla- +1 yıl
Ben kaldım sana hiç yürüyeceğin yolun sonuna kadar olan elektrik direklerine not kağıdı asan oldumu sabah dershanede sıranın altına biraz papatya ve çikolata veya sana hiç mektup yazan oldumu ya da dur onuda geçtim en güzel fotoğrafının üzerine akrostiş yapan ya da yiyeceğin pamuk şekerin içinden notlar çıkan ya da evinin önünde odanın camının altından Dilek feneri uçuran oldumu ya da babası vefat ettiği için yanında bir kere baba demeyip babam aradığında bin bir panikle Meşgule atan biri oldumu hayatında ben bunların hepsini yaptım ve cinsel olarak sadece öpmüştün ki onuda ben bişey yapmadım istekli davranan ben değildim sence ben bunları yapmışım gerçekten sevmişmiyim ben
- +1 yıl
O zaman sende h buluşmadan ayrıl bululursan kandırır eminim sende kanarsın sonra 1-2 haftaya bu isteğini tekrarlar eğer benim gibi seveni arıyorsan zaman kaybetme ayrıl ve tamamen unuttuktan sonra yeni bir ilişkiye başla
- +1 yıl
Böyle adamların hiçbir şeyi sevilmez bugün sana bunu teklif eden yarın bir başkasına eder
- +1 yıl
1 aya kalmaz emin olabilirsin hazırda tuttuğu biri mutlaka vardır
En guzelini yapmissin. Olan olsaydi ve bir seyden dolayi ayrilsaydiniz ve ilerde birine daha asik olsan ve hatta evlenmek istesen bakire olmadigini o kisiye nasil soyleyecektin. Olan sana olacakti cinsel iliskiye olumlu baksaydin
00 Yorumla
+1 yılen doğrusu görüşüne saygı göstermeyecekse bir zahmet sevmeyiversin... sende bağrına taş bastığınla kalacaksın
00 YorumlaÖzür niye diliyorsun?
Onun kız kardeşimden cinsel ilişki isteseler özür mü dileyecekti o acaba? Ne kadar safsınız ya28 Yorumla
+1 yıleğer öyle bişey istiyosa çıkma siz geleceğin annelerisiniz yapmayın seni böyle kabul edicekse etsin sakın bu tuzağa düşme
10 Yorumla
+1 yılTevrikler 👏👏👏👏 ne kadar dogru bir karar verdigini bir bilsen ayrica ozur dilemene dw gerek yok onun senden ozur dilemesi lazim sana bunlari yadattigi icin ne olur kararindan donem keske her kiz senin gibi dusunse
00 Yorumla
+1 yılhaklısın canım gerçekten sevse sen hazır olana kadar beklerdi
00 Yorumla
+1 yılCanım, aferin sana tebrik ederim. Hiç özür dahi dilemene değmezdi ama insanlık yapmışsın tek bir mesajına cevap verme.
00 YorumlaO ne düşünür bilmem de bn şunu düşündüm o seni kaybettiği icin aptalın teki
Ve sen en güzelini yapmışsın kimse icin kendinden taviz vermemekle00 Yorumla
+1 yılSeni sadece cinsel obje olarak gören ve kullanmak isteyen birisi için fazla bile yazmışsın.
Züktürü çek gitsin be.00 Yorumlamesaj çok uzun yaaa. okumaya üşendim bence batuda üşenmiştir ve ayrılmamışınızdır belki bir şans daha olabilir lir ler lar.
00 YorumlaHelal kız. Gerçekten seviyosa zaten sana ulaşır ve unutur o isteğini. Bidaha aklını karıştırcak adamlar çıkmaz inşallah karşına
01 YorumlaYÜRÜ KIZIM BEE ZATEN SEVEN EVLENMEDEN DOKUNAMAZ ÇOK DOĞRU Bİ KARAR SENİ SENKEN KABULLENSİN SEN NİYE ONU KABULLENESİN
00 YorumlaAz önce. Bekaratini yitirip terkedilen kızın mesajı. Vardı oku da haklı olduğunu gör
030 Yorumla- +1 yıl
Bekaretimi aldı yüzüme bakmadı perişanım?
Gizli Kullanıcı
Gizli Kullanıcı
(18-24)
Şikayet
29dak
Cinsel Yaşam
Sevgili sandığım adamla beraber olduk. Beraber olmadan önce beni hiç bir şekilde bırakmayacağını söyledi. Bekaretimi aldı yüzüme bile bakmıyor. Üstüne üstlük kızlarla mesajlaşıyor. Yaşım 22
Güncellemeler: - +1 yıl
Geçen gün buluşmak istedi buluştuk. Bana çok iyi davrandı. Kirpiklerine kurban olurum dedi. Saçlarımı okşadı. Çok özlemişim dedi. Ama evlere dönünce bitti hiç yazmadı. Whatsappta sürekli açık. Sordum erkeklerle konuşuyorum dedi. Ama sürekli erkek arkadaşlarıyla konuşabilirmi. bir kız var galiba. Ama bir kız varsa bana neden öyle davrandı.
- +1 yıl
uzak dursan ayrılsan daha iyi olur. hatta ona mesaj yazıp (güzel yazabiliyorsun) biliyorum sen hayatında eğlenecek kızlar arayıp anı en güzel şekilde yaşamak istiyorsun. bu yaşantın için kızmıyorum. fakat bu durumda benimle devam etmek istemyeceğini biliyorsun. lutfen bu ilişkiyi bitirelim. gibi bir şeyler yazabilirsin
Kapiyi baya acik birakmissin ama. Yani cocuk biraz cinsellikten uzaklassa barisacaksin. Ama dogru olani yapmissin.
00 Yorumla
+1 yılÖzür dilencek hiç bir durumun yok zaten normal olanı evlendikten sonra olanıdır. bir erkek zaten seviyorsa o zamanı bekler öyle ortada ot yok saman yok direk cinsellik başka bir isteği var mı?
00 Yorumlabak aynısını bende yaşadım 2 sene önceydi oldu da ne oldu istediğini alınca kendi gitti tekrar bir süre sonra tekrar kebul etmeyince iğrenç bir ilişkiniz olacak zirvede bırakmak iyidir dinle beni adın çıkar valla
00 Yorumla
+1 yılHaklısın. Kesinlikle onun gönlü olsun diye ilişkiye felan girme
00 YorumlaCinsellik konusunu bilemem konuşup halledilmeli de , benden severek ayrılan kıza küfür ederim dürüstçe.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan bekleyeceksin diye yazsan daha iyi olurdu. Bu tuhaf kacmis
04 Yorumla- +1 yıl
O zaman baska taktikler uygula ya da fantaziler. Aşkta herşey mubahmiş 😊 illaki o iş derse yolla gitsin
- +1 yıl
Ben sana seviyorsan dedim git illa yap demedimki. Sevmiyorsan o başka tabi
+1 yılKoca yürekli karakterli kadın. Kararının arkasında dur.
00 Yorumla
+1 yılÖzür niye diliyorsun? Çok doğru bir karar vermişsin. Helal olsun
00 Yorumlasonuna kadar haklisin kesinlikle ve kesinlikle evlenecegin insani bekle zaten batuhan da seni seviyorsa o gune kadar beklemeyi sececektir
00 Yorumlahic bir kız arkadaşımdan cinsel yönde bisey istemedim şu yaşıma kadar. Mk insanda utanma denen bisey olur. En iyisini yapmışsın.
00 YorumlaHaklısın dibine kadar oda yanlış anlama senle sadece sevişmek içinmi sevgili oluyo seviyorsa evlendiginiz günü beklerr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni ayakta alkişlıyorum 👍 Helal olsun Türk kızı 😙
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyni sorunu ben de yasiyorum. Ben de bitiricem ne de olsa bulur 1 ay sonra birini.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla helal olsun. Ondada azcik yurek adamlik ve sana karsi sevgi varsa birakmaz seni!
00 Yorumla
+1 yılSadece o istiyor diye böyle bir şey yapmamalısın zaten doğru bir karar almışsın gerisi ona kalmış.
00 YorumlaHaklisin hemde çok
Senden aşk yerine bedenini istiyen birinden ayrilmak en dogal hakkin00 Yorumla
+1 yılBu kadar uzun mesaj yazman bile saçmalık sıktır git p. zevenk yeterdi helal olsun sana
00 YorumlaHaklısın ve helal olsun lütfen senden bitane daha varsa bana gönder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburada ''sevgilimden ilişki istemem'' diyenlere inandıysan Allah başka alıklık vermesin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun amacı ihtiyacını giderip 2 gün sonra sana el saklamaktı. Onun amacına ulaşmasına izin vermedin helal sana
00 Yorumla
+1 yılarkadan bagri ver bir erkek bir kızla niye çıkar sanıyorsun düşük çenesi için mi:))
01 Yorumla- +1 yıl
sorbakalım o sevgiline annesi babasıyla evlenmeden önce vermiş mi diye aynen böyle söyle
Mesajdaki yazdığın gibi biriyse zaten muhtemelen ayrılırsınız
00 YorumlaHaklısın evlenmeden yapmayın şu cinsellik denen boku
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAçık kapı birakmadan ayrıl gitsin.
Dönüş yapmasina izin verme.
Hersey sikis sokus degil ya.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılaferin sana en doğrusunu yaptın zaten öyle düşünen biriyle hemen ayrılmalıydın
00 Yorumla En iyisini yapmisinn erkek cinselik isterse emin ol cidii degildir en azindan yuzde 90 oyle
00 Yorumla
+1 yılSeni alnından öpüyorum :*
00 YorumlaSakın yapma en doğrusunu yapmışsın
10 Yorumla
+1 yılEn iyisini yapmışsın iradene hayran kaldım
10 Yorumla
+1 yılHarikasın aferin sana
00 YorumlaSenden ilişki istiyorsa defolsun gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılTamamen haklısın. Sakin fikrinden dönme.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. neden özür dılıyorsun , kafayı m ıyedın sen?
00 YorumlaEğer böyle isteği varsa doğru olanı yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılDoğru olanı yapmışsın kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılkullanmak istiyo seni ağzına s... sktret onu ç
00 YorumlaAnladıgım kadarıyla adam seni cikemiycek..:)
00 Yorumla
+1 yılhelal olsun yürekten kutluyorum seni kardeş
00 Yorumla
+1 yıltebrik ediyorum sonunda düzgün bir kız daha
00 Yorumla
+1 yılBence ilşki istiyorsa hiç yanaşma
00 YorumlaŞu mesaj bana atılsa kalpten giderdim heralde.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. boşver unut. unut unut
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. ıste kız dedınmı böyle olur
10 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat