Erkeklerin bu durum hakkinda düsünceleri ne?
Ayrildikdan sonra güzellesen eski sevgili hakkinda düsündükleri?
Ayrildikdan sonra güzellesen eski sevgili hakkinda düsündükleri?
senin düşüncenle aynı sebepten zaten. benzerleri bana da oldu. hep onu ön plana alıyorsun kendine pek bakmıyorsun. bir de "sen her halinle güzelsin" lafı çok hileli aslında. giyinip süslenme de millet bakmasın sana demek gibi bişey. ama o nasılsa beğeniyor diyip saçına fön çekmemekle makyajı az yapmakla başlayıp kendin için her şeyi azaltarak devam ediyorsun. Ayrılınca da nirvana yüksekliğinde bir farkındalık baş gösteriyor tabi :) ben niye bakmıyorum kendime, ne biçim olmuşum diyip başlıyorsun spora sağlıklı beslenmeye düzgün uyumaya... doğal döngü gibi oldu artık bu. herkes yaşıyor :D
Ona harcadığım parayı kendime harcamaya başlarım. Stres biter, uykumu alırım ve şiş gözler olmaz. Kıyafetime karışacak kimse olmayınca daha iyi giyinirim. Geç kalırım korkusu olmaz ve daha iyi hazırlanırım. Ona bir şeyler yapmak için uğraşacağım vakitte bakım yaparım. Kendimize ayırdığımız zaman artınca güzelleşmemek elde olmuyor.
güzelleştikleri falan yok aslında. şöle özetliyim: kız sevgili bulana kadar süslü ve bakımlı sonra birisini bulıo ve yavaş yavaş nasılsa var die bakımını süsüni azaltıo. bulduu kişiyi terkedince de tekrar eski moda geri dönüyor bakımlı oluo erkek de birden öyle görünce güzelleşti sanıo halbuki ilk çıktığı zamanlardaki gbi olıo kız benim görüşüm böle. yani kızlar sevgilimi terkediim de güzelleşirim demeyin boşına öyle bişi yok
La valla harbiden bir kız vardı kız arkadaşımın arkadaşı yaw bir ayrılık yaşadı ondan bir süre aonra onu gördüm evrim geçirmiş gibiydi :)
Cevap
20Cevap
vla bu ddiğin doğru bnde ayrıldığımzda 12 kilo verdim. okula gittim hergün makyaj falan son stildi. ama bn yapmak istemiodum bir arkim vardı o çok ısrar ediodu yap diye. sonra teklif falan aldım ama kabul etmedim :) buda sevgilimn kulağına gtti tabi şekilde :D orada ayrı mevzu :D
Güzel olup kendilerine moral vermek istiyorlar o yıkımın etkisinden bir nebze kurtulabilmek icin. Terkedilmiş kadının özgüveni yıkılmıştır tekrar guzellesmeye çalışarak başka erkeklerin kendisini begenebilecegini düşünerek moral bulmaya çalışır.
Hormonlar daha fazla çalışır sürekli ağladığınızdan yani beyininiz size kıyamaz mutlu etmek için kıyak geçer😀
Her terkediliş bir enkazdır ve o enkazdan sağlam çıkmak yeniden doğuşa sebep olur ondan
Herkes beceremez bunu kimi enkazda yaşamaya devam eder
Aslına bakarsan aşiri derece kendilerine dikkat ediyorlar birazcik abartiyor fakat kaporta ayni kaporta. Demek ki kari güzelleşmiyor. bakiş açisi değişiyor :)
Hırstan anam. Kimisi de degiscem der usenir aynı kalır
Güzel soru cok oluyo bu sonra it gibi geri dönenler var bide 😁
Valla onu bunu bilmem ama kim terkedilse kısmeti açılıyor orası kesin!
Gercekten mutsuz edilmisse surekli stress yasamissa ohh uyku duzenini bile saglaniyor yuzun gozun yerine geliyor artik daha cok kendinle ilgilenebiliyorsun mutlu olursun.. kadin mutluysa guzellesir :)
bırakan sevgiliye ne kaybettiğini göstermek için güzelleşmek için çabalar kızlar ya
Tam aksine çirkinleştiğini düşünüyorum. Deliler gibi sevdiğim ilk aşkımı görünce gerçekten aşkın gözü körmüş galiba dedim.
Bence pişman etmek için ve hırs yaptıkları için çokta iyi yapıyolar bence. Şimdi ise sıra bende💪💪
Hırsını çıkarmak icin para harcayan kuaföre giden bir tur olduğumuz içindir :))
bu felsefe bir bende mi tutmadı yani terk edildim hala cocugun peşinden koşuyorum ne kendıme bakması kendımı unuttum resmen :D
Bu sorunun cevabi da bir soru aslinda :) bir kiz sevgilisi olunca neden çirkinleşir?
Züperdi 😁😁😁😁😷
Coğu anlamadi ama :)
kızlar ayrıldıktan sonra kendıne cekı duzen verırı kuafore gıder kendıne vakıt ayırır sana harcıcagı vaktı de ondan :D
Çünkü ayrıldıktan sonra aynaya bakıp o öküze kalmadık peh diyebiliyoruz.
https://i.capsspot.com/s/2/10/39502.gif bu gibi :)
ozguven yerine geliyor da ondan, baski yok algida secicilik yok maskulenlik yok, derin mevzu bunlar
Yasadiklarindan ders alip olgunlasiyorlar ozguvende eklenince is degisir
Işi inada bindiriyorlar
Terkrar terk edilmek istemedikleri icin
Hırs yapmışlardır güzelleşenler :d
Güzelleşmez değeri anlaşılır..
Yeni denizlere yelken açmayı kolaylaştırmak için
Kendine bakıcak zamanları kalıyor
kıskndırmak pişman etmek için
güzel hr zmn guzeldr ayrılkla alakası yok bunun
Bence öyle bir sey yok
Gözlerine öyle görünüyor
:) terk etmedm hiç bilmiyorm
hırs yapıyolarr
Ben kendi adima konusim onla birlikdeyken haliyle onun yüzünden stress eksik olmuyordu sagligimida etkiliyordu yüzümde renk yokdu kilo da vermisdim bir deri bir kemik yani. E zaten artik kendimden cok onu düsündügümden kazancimi onun icin harciyordum , zamanla cöktügümü fark etmiodum tabi.
E terk edincede bir ilk hafta icime kapandim sonrasi iste yavas yavas kilo alarak ve iyi olmaya calisarak oldu.
Ayrilik yaramis diyenler oldu hep
olabilirrr
Hicbise.
aynen
Ne alaka ya
İlgisi yok bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar