• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Babana her şeyi anlatırım dedi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Sevgilimle ayrıldık ama cinsel Şeyler yaşadık beni tehdit etti babana her şeyi anlatırım diye acaba benim telefonumdan numarasını mı Aldı nasıl anlatacak ki?
Babana her şeyi anlatırım dedi?
Telefon Soruları Babalık Soruları Sevgili Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

valla bazı kani bozuk piclerr emin ol anlatiyor. beninde bir picc sevgilim vardi. universite zamanlarinda. ayrildim ondan. gururuna yediremedi. Benim telefonumdan babanin telini almis gizlice. babamı arayip kizin kaltakk surtukk koynumdaa yapti iste o benim namusum evlenmek istiyorum diyecek kadar orospuu cocuguydu. hem benim kaltakk kahpee oldugumu idda edip hemde babama evlenmek istiyorm demisti ve sonrasi hüsran. ailemin bana aradan yillar gecmesine rahmen guveni sifir ve beni o picinn yüzünden dul kadin gibi goruyorlar. bu serefszilerin kani bozukk oluyorr. once güven veriyorlar ama sonra gercekten öyle olmadıklarini ispatliyorlar. sana tavsiyem bidaha kimseye ozelini anlatma. bide o picc sevgilne karsi korkmadigini belli et ama fazlada gazz verip aramazsan erkek degilsin solesin bolesin yapma. ben korkmadm aramazsan şerefsizsin felan dedm. sen tepki verme. onu sevmediğini soğudunu hayatında biri olmadigini yalniz kalmak istedigini belirt kendinden sogut

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki senin de moralin bozuldu mu bu durumdan yani ya şöyle olursa ya böyle olursa diye korktun mu olmamış şeyleri bile olmuş gibi düşündün mü bazen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

yani ariyacagini düşündüğüm de aslında kendi içimde cok korkuyordum çünkü ailem bana bidaha guvenmeyecekti ve o kisi yüzünden üniversite hayatim bitti. Ailem okuldan aldi. aradan zaman geçti. ama hic bir sey duzelmedi. Simdi herseye karsi daha temkinliyim. 3 yildir sevgilim var. Ben ona okadar cok guveniyorumki annemden babamdan cok. Yani iyi sececeksin sevgilin olacak kisiyi. olcup tartacaksin. bu 3 yildir sevgilim olan kisiye neler neler yaptim ettim hayatya bir kez olsun tehdit yoluna basvurmadi hep alttan alip benim gonlumu aldı. Kalplerimiz bir oldu. umuyorum hayatina boyle duzgun bir adam çıkar. şu an ki durumdanda tez zamanda kurtulman dilegiyle. senin korkuların oluyordur kendini diken ustunde gibi hissediyorsundur. bende oyleydim. kendimi zor toparladim. o cocukla konus korktugunu anlamasn ama sogut kendinden. korktugun için de sürdürme sakin. dahada yokusa biner. bu sefer hic kurtulamazsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

bu arada ben o kisiden şikayetçi oldum. benim okudugum yere geldi bana saldirdi yani tecavüz girisiminde bulundu. bende o an onu etkisiz hale getirmek icin elime geceni sapladim. bu olay babami aramadan onceydi. ve mahkemede diyemedim tecavüz etmeye kalkisti diye. ailem duyacak diye. bakireydim ve sahip olmak istedi. anlayacağın sucsuzken birde para cezasi aldim. butun rezillikler bana kaldi. oysa ailem bilseydi bana tecavüz etmeye kalkistigini ona degil bana inanirlardi şu an beni boyle kotu görmezlerdi. Ama diyemedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle sürekli kendimi diken üstünde hissediyorum. her an bir şey olacakmış gibi. Herkes abartıyorsun takma diyor ama olmuyor. Bu kişi benim adımı çıkarttı her yerden sildim artık o olmazsa arkadaşları istek gönderiyor ya da kendisi rahatsız ediyor. Zaten yaptığı tek şey bu. Kendi kendime düşünüyorum ya bunu yaptıysa ya şunu yaptıysa artık olmamış şeyleri de kafama takıyorum bende kendimi iyi hissetmiyorum bu olaydan sonra... Annemin numarasını aldıysa ya diyorum ama öyle olsa şimdiye arardı diyorum felan. Senin de durumun çok zormuş iyi ki güzel bir sevgili bulmuşsun hiç ayrılmayın. Ben bu konularda çok şanssızım belki şimdi ben de birini bulsam daha iyi hissedecektim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

aynı seyler hep. benimkide oyleydi.. arkadaslari mesaj atiyordu tehdit bile ediyordu. beni rezil etmisti herkese. ilk 1 yil toparlanamadim. sevgilimde hemen olmadi. kimseyle gorusmedim. cunku guven sorunu yaşadım. bu olaylar yeniyse biraz sabret durulmasi icin. zaman geçince de zaten ortak arkdslarniz felan varsa herkesle kes bağını. seni mutsuz eden endişeye dusuren kisilerle ortam kurma. gerekirse yalniz kal hic olmasın arkdasin. ve bu olayini herkese anlatma. en yakinin bile senin açığından pay cikarip kendine kendi yakınina anlatip adini karalayabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

3 yıl oldu bu olay olalı etkisini üstümden atamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

3 yil baya zaman olmuş. hala seninle ugrasiyormu bu kisi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Geçen sene faceden instagramdan istek gönderdi kabul etmedim engelledim arkadaşları gönderiyor bir de bu var yani ama ben huzursuzum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

baya bir zaman gecmis oyuzden takma. yapacak olsa ilk biraktigin zaman yapardi. yabi şu an gönül rahatligiyla sevgilin olursa gez toz hic bsey yapamaz. ilk bas yapacak olsa yapardi demekki okadar Cesaretli degil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok Sağol canım içim rahatladı zaten öyle korkak bana gelince artistliği tutuyor

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Haticece
    Haticece Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Aynı yerde oturuyorsanız karşısına falan çıkabilir iş yerine gidebilir ama kendisi babana anlatmayı göze alabilir mi o da var cinsel şeyler derken tamamen ilişkiye mi girdiniz

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Cinsel ilişki dışında her şey

Yorumla
    • Haticece
      Haticece
      +1 yıl

Korkma ya babana nasıl anlatıcak adam onu orda gebertir

Yorumla
  • NetGeaR
    NetGeaR Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 76%
    +1 yıl

Hee , kalkacak ben senin kızınla yattım diyecek, Baban da direk kızını dövecek.. Havlayan "köpek " ısırmaz, bunun gibi itler yanındayken iyisin , ayrıldığında değersizsin işte, ne vefa, ne değer, ne insanlık.. Git söyle l*n -de ona, Yapamaz, yaptı diyelim, çıkmak istedi kabul etmedim uğraşıp duruyor dersin. Defolur gider, biraz daha ileri giderse git karakola ifade ver tehdit ediyor, rahatsız ediyor de. Bak kuyruğunu kıstırmış fare gibi nası kaçacak.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendi ailesinden bile korkan biri zaten

Yorumla
    • NetGeaR
      NetGeaR
      +1 yıl

Sen hiç korkma.! Dişini göster yani.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Adımı çıkarttı arkadaşlarına felan beni hep anlatmış göstermiş onlar da beni rahatsız ediyor.
      Kendimi çok kötü hissediyorum

Yorumla
    • NetGeaR
      NetGeaR
      +1 yıl

Git karakola, bu kimse benimle görüşmek sitedi, reddettim ve şu an bana bunları yapıyor, lütfen gerekli işlemi yapın, Tehdit var, iftira var, rencide var vs vs.. Merak etme, olay aileye taşınmaz ve mahkeme oluşmaz, uyarı alır, korktuğu andada pısar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun ailesi çok kavgacı bunu öğrenirlerse bana da zarar gelebilir

Yorumla
    • NetGeaR
      NetGeaR
      +1 yıl

Ya gelmez, karakol onu arar, 1 ay uzaklaştırma verir, seni arayamaz hakkında konuşamaz çünkü o uzaklaştırma emri ona verildiğinde okuduğu tebligatta şu var, bir daha rahatsız edilirsen herhangi bir şekilde bu kez İÇERİ ATILIR anladın? O korkusundan hiç bir şey yapamaz neden sen korkuyorsun ki bu kadar. Ötüp duruyor işte.!

Yorumla
  • melih6626
    melih6626 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 64%
    +1 yıl

Aklınız yok mu kızım sizin? Zorla yapmışmış eve de arabaya da zorla mı götürdü? Salak salak işler yapıp sonra burada zırlıyorsunuz. Ananız babanız okuyor diye biliyor siz sürtün elin piçiyle. Valla öyle güzel anlatır ki az biraz psikopatsa görürsün o zaman dünya kaç bucak.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

20

Cevap

46

Cevap

• ASİEH
    ASİEH Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44 , eic 54%
    +1 yıl

zorlamı yapmıs aglıyordum o sıra dıyosun ya bu nasıl bıseydır. sana zorlamı sahıp oldu ortada tecavuz var sen sıkayet edersen kac yıl yer sende onu bu sekılde korkut. ya ben kız arkımla defalarca aynı yataga gırdım bakıreydı sevıyelı bıseyler yasadık hıc bızaman zorlamdım yanlıs bısey yapmadım

0
    0 Yorumla
  • sahinhatay
    sahinhatay Takip Et
    Xper 7 Yaş: 55 , eic 53%
    +1 yıl

Hiç korkma anlatamaz... oda senin kadar suçlu... asıl seni kandırdığı için... senle cinsel durumlara girdiği için suçlu... belliki sende istemişin ama kandırmış oluyor budurum da seni... sanırım evlenmek üzere sevgili oldunuz... sadece zevk için değil sanırım... hatta adliyedede hakkını arayabilirsin... adliye kesinlikle seni haklı bulacaktır... örnekleri var... korkma derim sana...

0
    0 Yorumla
  • cankall
    cankall Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.

kızım seni tehdit edip nasılsa gebe olduğunu düşünüyor ona faydalanma çabalıyor bunun gibi o* çocuklarına pabuç bırakma bende tecavüz etti diye size söyleyemedim derim anneme seni mahkemelerde süründürürüm de şimdi hatta polise gidip şikayet dilekçesi verceğim bana birşey olursa sorumlusu bu arkadaştır. beni tehdit ediyor de bakayım kıçı yiyormu hala

0
    1 Yorumla
    • cankall
      cankall
      +1 yıl

ayrıca işte bir anlık zevklerin hatası bak başınıza ne çoraplar örüyor

Yorumla
  • WaitingForTheEnd
    WaitingForTheEnd Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 34%
    +1 yıl

Diyelim anlattı sende bana zorla sahip oldu baba ölümle tehdit etti korkudan şikayette edemedim de bakalım ozaman noluyo?
    yerini yurdunu biliyosan korkma..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onun biliyorum

Yorumla
    • WaitingForTheEnd
      WaitingForTheEnd
      +1 yıl

bir halt yapamaz, amacı seni tehdit edip yararlanmak sakın görüşme bence..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

şöyle söyliyim, annene birinin rahatsız ettiğini söyle istemiyorum diyorum tehdit ediyo falan diye üstün körü çok üstüne düşmeden anlat. anlatırsa annen biliyodum böyle bir mesele der. serefsiz whatsap konuşmalarından basediyosan sonuçta bir numarayı sen diye kaydedip senin fotonu koyup mesaj attırmış olabilir. anltırsa da yani bu şekilde yırtarsın. Ona da asla boyun eğme tehdit mesajalrını saklıyorum savcılığa veririm diye sen korkut onu.

0
    0 Yorumla
  • Sosyopat34
    Sosyopat34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Babayı anlatır babana nasıl anlatacak baban onu nasıl öldürmeyecek nasıl koruyacaklar o çocuğu babana birisi beni sürekli rahatsız ediyo diye söyle ondan önce davran garantiye al

0
    0 Yorumla
  • dananinkuyrugu
    dananinkuyrugu Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 48%
    +1 yıl

Anlatırsa baban ilk onu vurur... Götü yemez anlatmaya korkma...

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Annemin babamın numarasını alsa şimdiye kadar arardı değil mi

Yorumla
    • dananinkuyrugu
      dananinkuyrugu
      +1 yıl

Cesaret edemez... Sadece seni korkutuyor... Sen de tecavüze uğradığını ve polise gideceğini söyle bir daha seni tehdit ederse

Yorumla
  • ylnzmarj
    ylnzmarj Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Anlatamasi icin mangal gibi yurek gerekir var mi sence onda?

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Karaktersizin önde gideni beni kaç kere ağlattı her şeye zorladı kendisi ailesinden korkuyor

Yorumla
    • ylnzmarj
      ylnzmarj
      +1 yıl

ipleme bile direk yol ver gitsin

Yorumla
  • İnciim
    İnciim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

işte bu yüzden napıyoruzzz kimseye güvenmemeyi öğreniyoruz.

0
    0 Yorumla
  • Siyahisevenkadin
    Siyahisevenkadin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 42 , eic 60%
    +1 yıl

Tehdit suctur rn kisa surede tehdit mesajiyla savciliga gitmenizi oneririm.

0
    0 Yorumla
  • Mabed-iAnka
    Mabed-iAnka Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 47%
    +1 yıl

Kızım o cesaret ister, baban ne yapar o çocuğu biliyor musun? :D

0
    0 Yorumla
  • Astronotjuliet
    Astronotjuliet Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 32%
    +1 yıl

Korkutuyor seni o babana anlatacak babanda öylece dinleyecek mi olduğu yerde gebertir onu inanma

0
    0 Yorumla
  • A1881
    A1881 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 53%
    +1 yıl

Utanacağın bişeyse yapmıycaktın... Cesaret edeceğini sanmıyorum ama

0
    0 Yorumla
  • Muhtarbey1
    Muhtarbey1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Yok be anlatamaz korkmaa anca oyle bik bik yapar hiiic bisey yapamaz serefsiz

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Annemin ya da babamın numarasını felan alsa şimdiye arardı değil mi

Yorumla
    • Muhtarbey1
      Muhtarbey1
      +1 yıl

Alsa ne olacak asla arayamaz ya eminim bunaa raad ol :) arayamaz g*t ister

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ederim cidden

Yorumla
  • sweet_moon
    sweet_moon Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

De ki eğer de babam seninle cinsel ilişki yaşadığımı bilirse ilk seni öldürür.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bana bir şey olmaz sen mahvolursun dedi

Yorumla
    • sweet_moon
      sweet_moon
      +1 yıl

Zorla taciz etti de aklını kullan o kim seni tehtit ediyo ya beni sinirlendirmesin hem zevkini yaşıyo sonradan bide tehtitmi ediyo serefs*z

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beni ağlattı zorladı her şeye hiç istemedim ben

Yorumla
  • VALєRİe_
    VALєRİe_ Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Senin gibi saflara müstahak;

Seçtiğiniz tiplemelere bakın

1
    0 Yorumla
  • paSaderler
    paSaderler Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

anlatamaz yemez merak etme baban ilk onu vurur zaten anlatırsa rahat ol

0
    0 Yorumla
  • Matraxxs
    Matraxxs Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl

Git yasadign sehirdeki parayla adam vuranlarin yanina git s*kini kessinler videoya ceksinler tehdit nasil oluyomus görsn

0
    0 Yorumla
  • Yelken_
    Yelken_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38
    +1 yıl

Yalan o got korkusundan bisi yapamaz sen hayata kaldigin yerdwn devam et

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Numarasını alsa bile bir şey yapamaz değil mi korktum annemin felan aldıysa ya? Bana bir şey olmaz senin hayatın mahvolur dedi

Yorumla
    • Yelken_
      Yelken_
      +1 yıl

Takma kafana ona sole ates olsa culbu kadar yer yakar sen hayatin tadini cikart baktin hala sorun oluo beni bul;))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Annemin babamın numarasını alsa şimdiye arardı değil mi

Yorumla
    • Yelken_
      Yelken_
      +1 yıl

Aynen ole sen takma kafan bisey bana ozelden mesaj at istersen

Yorumla
  • SezaiY
    SezaiY Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Sende yedin , babana ben onunla cikmadigim için yalan uyduruyor dersin

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesajları her şeyi gösteririm dedi

Yorumla
  • CünübS27M
    CünübS27M Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Umarim anlatir sende evlenmeden cinsel iliski yasamanin cezasini cekersin

0
    0 Yorumla
  • fundamentalist
    fundamentalist Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Erkeklerin cevaplarina dikkat et. herkes anlatamaz diyor. kolay mı sanıyon :D inanma

0
    0 Yorumla
  • Legenndd
    Legenndd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

saçmalama anlatamaz anlatırsa baban önce onu halleder ✌️

0
    0 Yorumla
  • xsarinx
    xsarinx Takip Et
    Master Yaş: 57
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı.

Cinsellik yasarsan böyle seni tehdit ederler, akilllanin artık, evlenmeden yapmayin.

1
    0 Yorumla
  • adanus001
    adanus001 Takip Et
    Master Yaş: 46
    +1 yıl

şantaj yapmış anlayırsan babam seni vurur silahı var de. amcam polis seni yok eder dersin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

polisi ararım de. taciz etti derim de. hiçbir şey yapamaz

0
    0 Yorumla
  • tahaabostanci
    tahaabostanci Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Seni tehdit ediyor ya maksat iş üresin kervan yürüsün

0
    0 Yorumla
  • tombik_ozan
    tombik_ozan Takip Et
    Yoda Yaş: 51
    +1 yıl

Böyle saçmalıklara boyun eğme anlatamaz. Anlatırsa baban aferin iyi yapmışşsın demez herhalde

0
    0 Yorumla
  • Ercan_57
    Ercan_57 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Yakınsanız görüp anlatma cesaretine sahip degildir baban oracıkta gebertir onu

0
    0 Yorumla
  • dr_kaann
    dr_kaann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

şantaj suçtur... bir daha seni tehdit ederrse git savcıya... şantaja boyun eğme. gitsin ne anlatmak istiyorsa anlatsın... korkmaa

0
    0 Yorumla
  • hoodruno
    hoodruno Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

Offf offf bir bitemediniz he oyle yapmıştır ya da yolda cevirir

0
    0 Yorumla
  • LastFarfann
    LastFarfann Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

İşte erkek seçimini iyi yapacaksın. Öyle herkesle yatmayacaksın.

0
    0 Yorumla
  • oktayk
    oktayk Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

hep kadınlar mı şantaj kullanacak , helal kardeşime :D

0
    0 Yorumla
  • Toredoo
    Toredoo Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

anlatamaz g*t gerek :D bu arada baban nasıl birisi o önemli yani.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Demekki neymiş evlenmeden ilişki cinsellik olmazmış korkuyorsan yapmayacaksın

0
    0 Yorumla
  • ruhumfirarda
    ruhumfirarda Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

Madem vereceksin medeni birine vereydin.

4
    0 Yorumla
  • HemşireKivircik
    HemşireKivircik Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Al işte. Şerefsize denk gelmişsin.

0
    0 Yorumla
  • mMaxcodeRİMm
    mMaxcodeRİMm Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

ANLATAMAZ korkma ısıracak köpek diş göstermez

0
    0 Yorumla
  • Serrrr1
    Serrrr1 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Biraz zor anlatır seni korkutuyor

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet eski sevgililerini çağır istersen hiçbir şey olmaz kimse bana bir şey yapamaz diyor

Yorumla
    • Serrrr1
      Serrrr1
      +1 yıl

Muhatap bile olma bundan sonra daha dikkatli ol ciddi şeyler olmadan bir erkekle birlikte olma ilk miydi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ilkti beni zorladı çok Sevdiğim için katlandım beni ağlattı zorladı her şeye

Yorumla
    • Serrrr1
      Serrrr1
      +1 yıl

Hmm geçmiş olsun böyle insanlardan uzak dur hiçbirşey yapamaz olan olmuş sikma canini daha dikkatli ol artik herkes sevgiden çok başka şeyler peşinde inşallah çok ileri bir ilişki olmamistr yaşadiklarin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zaten bu olaylar beni yeterince yıprattı artık

Yorumla
    • Serrrr1
      Serrrr1
      +1 yıl

Haklisin olsun içinde kalmasın insan tanimadigina daha iyi anlatır derdini kotu hissetme kendini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Annemin babamın numarasını aldıysa onları Çoktan arardı değil mi öyle bir şey olsa

Yorumla
    • Serrrr1
      Serrrr1
      +1 yıl

Yani sadece gözünü korkutup seni kullanmaya devam etmek istiyor bu igrenclige

Yorumla
  • Gameofthorones
    Gameofthorones Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

anlatamaz babana korkutuyor

0
    5 Yorumla
    • Gameofthorones
      Gameofthorones
      +1 yıl

o salak çocuğa beni göster sevgilim bu benimde benle muhattap olsun bakam derdi neymiş :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesajları her şeyi gösteririm dedi

Yorumla
    • Gameofthorones
      Gameofthorones
      +1 yıl

bak beni onunla tanıştır göreyim onu hiç bir b*k yapamaz , kendini akıllı sanıyor , ha bu arada siz böyle karaktersiz erkeklerle neden oluyorsunuz ya? gidin kendinize karakterli sevgili yapın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendini çok farklı biri gibi gösterdi

Yorumla
    • Gameofthorones
      Gameofthorones
      +1 yıl

şerefsiz ya ama naparsın türkiyedeyiz güzel kız bulunca hemen illa gidip ırzına geçip atıcaz haa yok eğer bidaha geçmesine izin vermezse ailesine söylicez bak benim duvarımda bir söz var git o sözü oku

Yorumla
  • blondeizm
    blondeizm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

git babana sen anlat.

0
    0 Yorumla
  • HizliveRizeli
    HizliveRizeli Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

Havlayan köpek ısırmaz

1
    0 Yorumla
  • ÇılgınHamsiNemo
    ÇılgınHamsiNemo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Yasamasaydin sende git polise soyle

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

S. ktim kızını der :D ne diyecek :D

0
    0 Yorumla
  • arplowes
    arplowes Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

yalan ak ne diycek kızına sapladım mı dıyıcek?

0
    0 Yorumla
  • sez3rr
    sez3rr Takip Et
    Bilge Yaş: 33
    +1 yıl

inş anlatır kodugumun kaveşeleri sizi

0
    0 Yorumla
  • Destroyer01
    Destroyer01 Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Babam götünü keser o kadar

0
    0 Yorumla
  • cobanavcısı
    cobanavcısı Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl

Çok kaliteli bir o* çocuğu bulmussun tebrkler

0
    0 Yorumla
  • Uffff
    Uffff Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Ne diye tehdit ediyo?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

korkma ve dikkate alma.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Dokundu mu bekaretine?

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bilmiyorum zaten zorladı beni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kan geldi mi işte o kadarını anlarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ağlıyordum o Sırada bildiğim kadarIyla olmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Korkma bir bk olmaz. Hiç bişey diyemez

Yorumla
  • bamya255
    bamya255 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36
    +1 yıl

Yemez anlatmak ya santaj yapiyosana anlat de

1
    0 Yorumla
  • tatlıkızkendi
    tatlıkızkendi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 37%
    +1 yıl

yemez

0
    0 Yorumla
  • doruk_28
    doruk_28 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Anlatamaz sikar biraz

0
    0 Yorumla
  • Paroks
    Paroks Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

bneter ollll :D nikahsız yatarsan olacak bu mal

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

nah anlatr. ÖLÜCEK yürek vrsa anlatr

0
    0 Yorumla
  • KaraAşkBursa
    KaraAşkBursa Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Evinize gelir :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Savcılığa giderim görürsün ebenin a**ı de :

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Belki gizli kameraya almıştır?

0
    0 Yorumla
  • 6576571
    6576571 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Hıcbısey yapamaz

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Babana her şeyi anlatırım dedi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Eski sevgilim beni herşeyi babama söylemekle tehtit etti? 35 cevap verildi
Siz küçükken seni babama söyleceğim diyor muydunuz? 34 cevap verildi
Babam bana ağzına geleni söyleyip rezil etti? 16 cevap verildi
Babam bana baba deme dedi? 10 cevap verildi
Sevgilimi babama anlattım ... 26 cevap verildi
Babanıza söylemek istedikleriniz ? 35 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En sevdiğiniz etamin/kanaviçe modeli nedir?
  • Birinin karakteri arkadaş çevresinden anlaşılır mı?
  • Sevgilinizin ayak tırnaklarını keser miydiniz?
  • Sakin biri misiniz?
  • Kaç dudağa değmiştir dudakların?
  • Churchill sever misiniz, çay mı yoksa churchill mi tercih edersiniz?
  • Yemekte tuz kullanır mısınız?
  • Egonun kaynağı nedir, sen ne kadar egolusun?
  • Kalın kollar erkekleri çekici gösteriyor mu?
  • En çok kimle gülüyorsun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨