Sevgilimle ayrıldık ama cinsel Şeyler yaşadık beni tehdit etti babana her şeyi anlatırım diye acaba benim telefonumdan numarasını mı Aldı nasıl anlatacak ki?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla bazı kani bozuk piclerr emin ol anlatiyor. beninde bir picc sevgilim vardi. universite zamanlarinda. ayrildim ondan. gururuna yediremedi. Benim telefonumdan babanin telini almis gizlice. babamı arayip kizin kaltakk surtukk koynumdaa yapti iste o benim namusum evlenmek istiyorum diyecek kadar orospuu cocuguydu. hem benim kaltakk kahpee oldugumu idda edip hemde babama evlenmek istiyorm demisti ve sonrasi hüsran. ailemin bana aradan yillar gecmesine rahmen guveni sifir ve beni o picinn yüzünden dul kadin gibi goruyorlar. bu serefszilerin kani bozukk oluyorr. once güven veriyorlar ama sonra gercekten öyle olmadıklarini ispatliyorlar. sana tavsiyem bidaha kimseye ozelini anlatma. bide o picc sevgilne karsi korkmadigini belli et ama fazlada gazz verip aramazsan erkek degilsin solesin bolesin yapma. ben korkmadm aramazsan şerefsizsin felan dedm. sen tepki verme. onu sevmediğini soğudunu hayatında biri olmadigini yalniz kalmak istedigini belirt kendinden sogut
110 Yorumla
Soran+1 yılPeki senin de moralin bozuldu mu bu durumdan yani ya şöyle olursa ya böyle olursa diye korktun mu olmamış şeyleri bile olmuş gibi düşündün mü bazen
Cevap sahibi+1 yılyani ariyacagini düşündüğüm de aslında kendi içimde cok korkuyordum çünkü ailem bana bidaha guvenmeyecekti ve o kisi yüzünden üniversite hayatim bitti. Ailem okuldan aldi. aradan zaman geçti. ama hic bir sey duzelmedi. Simdi herseye karsi daha temkinliyim. 3 yildir sevgilim var. Ben ona okadar cok guveniyorumki annemden babamdan cok. Yani iyi sececeksin sevgilin olacak kisiyi. olcup tartacaksin. bu 3 yildir sevgilim olan kisiye neler neler yaptim ettim hayatya bir kez olsun tehdit yoluna basvurmadi hep alttan alip benim gonlumu aldı. Kalplerimiz bir oldu. umuyorum hayatina boyle duzgun bir adam çıkar. şu an ki durumdanda tez zamanda kurtulman dilegiyle. senin korkuların oluyordur kendini diken ustunde gibi hissediyorsundur. bende oyleydim. kendimi zor toparladim. o cocukla konus korktugunu anlamasn ama sogut kendinden. korktugun için de sürdürme sakin. dahada yokusa biner. bu sefer hic kurtulamazsin.
Cevap sahibi+1 yılbu arada ben o kisiden şikayetçi oldum. benim okudugum yere geldi bana saldirdi yani tecavüz girisiminde bulundu. bende o an onu etkisiz hale getirmek icin elime geceni sapladim. bu olay babami aramadan onceydi. ve mahkemede diyemedim tecavüz etmeye kalkisti diye. ailem duyacak diye. bakireydim ve sahip olmak istedi. anlayacağın sucsuzken birde para cezasi aldim. butun rezillikler bana kaldi. oysa ailem bilseydi bana tecavüz etmeye kalkistigini ona degil bana inanirlardi şu an beni boyle kotu görmezlerdi. Ama diyemedim
Soran+1 yılAynen öyle sürekli kendimi diken üstünde hissediyorum. her an bir şey olacakmış gibi. Herkes abartıyorsun takma diyor ama olmuyor. Bu kişi benim adımı çıkarttı her yerden sildim artık o olmazsa arkadaşları istek gönderiyor ya da kendisi rahatsız ediyor. Zaten yaptığı tek şey bu. Kendi kendime düşünüyorum ya bunu yaptıysa ya şunu yaptıysa artık olmamış şeyleri de kafama takıyorum bende kendimi iyi hissetmiyorum bu olaydan sonra... Annemin numarasını aldıysa ya diyorum ama öyle olsa şimdiye arardı diyorum felan. Senin de durumun çok zormuş iyi ki güzel bir sevgili bulmuşsun hiç ayrılmayın. Ben bu konularda çok şanssızım belki şimdi ben de birini bulsam daha iyi hissedecektim
Cevap sahibi+1 yılaynı seyler hep. benimkide oyleydi.. arkadaslari mesaj atiyordu tehdit bile ediyordu. beni rezil etmisti herkese. ilk 1 yil toparlanamadim. sevgilimde hemen olmadi. kimseyle gorusmedim. cunku guven sorunu yaşadım. bu olaylar yeniyse biraz sabret durulmasi icin. zaman geçince de zaten ortak arkdslarniz felan varsa herkesle kes bağını. seni mutsuz eden endişeye dusuren kisilerle ortam kurma. gerekirse yalniz kal hic olmasın arkdasin. ve bu olayini herkese anlatma. en yakinin bile senin açığından pay cikarip kendine kendi yakınina anlatip adini karalayabilir.
Soran+1 yıl3 yıl oldu bu olay olalı etkisini üstümden atamadım
Cevap sahibi+1 yıl3 yil baya zaman olmuş. hala seninle ugrasiyormu bu kisi
Soran+1 yılGeçen sene faceden instagramdan istek gönderdi kabul etmedim engelledim arkadaşları gönderiyor bir de bu var yani ama ben huzursuzum
Cevap sahibi+1 yılbaya bir zaman gecmis oyuzden takma. yapacak olsa ilk biraktigin zaman yapardi. yabi şu an gönül rahatligiyla sevgilin olursa gez toz hic bsey yapamaz. ilk bas yapacak olsa yapardi demekki okadar Cesaretli degil
Soran+1 yılÇok Sağol canım içim rahatladı zaten öyle korkak bana gelince artistliği tutuyor
En İyi Cevaplar
Aynı yerde oturuyorsanız karşısına falan çıkabilir iş yerine gidebilir ama kendisi babana anlatmayı göze alabilir mi o da var cinsel şeyler derken tamamen ilişkiye mi girdiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsel ilişki dışında her şey
Hee , kalkacak ben senin kızınla yattım diyecek, Baban da direk kızını dövecek.. Havlayan "köpek " ısırmaz, bunun gibi itler yanındayken iyisin , ayrıldığında değersizsin işte, ne vefa, ne değer, ne insanlık.. Git söyle l*n -de ona, Yapamaz, yaptı diyelim, çıkmak istedi kabul etmedim uğraşıp duruyor dersin. Defolur gider, biraz daha ileri giderse git karakola ifade ver tehdit ediyor, rahatsız ediyor de. Bak kuyruğunu kıstırmış fare gibi nası kaçacak.
06 Yorumla
Soran+1 yılKendi ailesinden bile korkan biri zaten
Soran+1 yılAdımı çıkarttı arkadaşlarına felan beni hep anlatmış göstermiş onlar da beni rahatsız ediyor.
Kendimi çok kötü hissediyorum
Soran+1 yılOnun ailesi çok kavgacı bunu öğrenirlerse bana da zarar gelebilir
- +1 yıl
Ya gelmez, karakol onu arar, 1 ay uzaklaştırma verir, seni arayamaz hakkında konuşamaz çünkü o uzaklaştırma emri ona verildiğinde okuduğu tebligatta şu var, bir daha rahatsız edilirsen herhangi bir şekilde bu kez İÇERİ ATILIR anladın? O korkusundan hiç bir şey yapamaz neden sen korkuyorsun ki bu kadar. Ötüp duruyor işte.!
Aklınız yok mu kızım sizin? Zorla yapmışmış eve de arabaya da zorla mı götürdü? Salak salak işler yapıp sonra burada zırlıyorsunuz. Ananız babanız okuyor diye biliyor siz sürtün elin piçiyle. Valla öyle güzel anlatır ki az biraz psikopatsa görürsün o zaman dünya kaç bucak.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
46Cevap
zorlamı yapmıs aglıyordum o sıra dıyosun ya bu nasıl bıseydır. sana zorlamı sahıp oldu ortada tecavuz var sen sıkayet edersen kac yıl yer sende onu bu sekılde korkut. ya ben kız arkımla defalarca aynı yataga gırdım bakıreydı sevıyelı bıseyler yasadık hıc bızaman zorlamdım yanlıs bısey yapmadım
00 Yorumla
+1 yılHiç korkma anlatamaz... oda senin kadar suçlu... asıl seni kandırdığı için... senle cinsel durumlara girdiği için suçlu... belliki sende istemişin ama kandırmış oluyor budurum da seni... sanırım evlenmek üzere sevgili oldunuz... sadece zevk için değil sanırım... hatta adliyedede hakkını arayabilirsin... adliye kesinlikle seni haklı bulacaktır... örnekleri var... korkma derim sana...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. kızım seni tehdit edip nasılsa gebe olduğunu düşünüyor ona faydalanma çabalıyor bunun gibi o* çocuklarına pabuç bırakma bende tecavüz etti diye size söyleyemedim derim anneme seni mahkemelerde süründürürüm de şimdi hatta polise gidip şikayet dilekçesi verceğim bana birşey olursa sorumlusu bu arkadaştır. beni tehdit ediyor de bakayım kıçı yiyormu hala
01 Yorumla
+1 yılDiyelim anlattı sende bana zorla sahip oldu baba ölümle tehdit etti korkudan şikayette edemedim de bakalım ozaman noluyo?
yerini yurdunu biliyosan korkma..02 Yorumla
Soran+1 yılOnun biliyorum
- +1 yıl
bir halt yapamaz, amacı seni tehdit edip yararlanmak sakın görüşme bence..
Gizli Üye(30-35)+1 yılşöyle söyliyim, annene birinin rahatsız ettiğini söyle istemiyorum diyorum tehdit ediyo falan diye üstün körü çok üstüne düşmeden anlat. anlatırsa annen biliyodum böyle bir mesele der. serefsiz whatsap konuşmalarından basediyosan sonuçta bir numarayı sen diye kaydedip senin fotonu koyup mesaj attırmış olabilir. anltırsa da yani bu şekilde yırtarsın. Ona da asla boyun eğme tehdit mesajalrını saklıyorum savcılığa veririm diye sen korkut onu.
00 Yorumla
+1 yılBabayı anlatır babana nasıl anlatacak baban onu nasıl öldürmeyecek nasıl koruyacaklar o çocuğu babana birisi beni sürekli rahatsız ediyo diye söyle ondan önce davran garantiye al
00 Yorumla
+1 yılAnlatırsa baban ilk onu vurur... Götü yemez anlatmaya korkma...
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin babamın numarasını alsa şimdiye kadar arardı değil mi
- +1 yıl
Cesaret edemez... Sadece seni korkutuyor... Sen de tecavüze uğradığını ve polise gideceğini söyle bir daha seni tehdit ederse
Anlatamasi icin mangal gibi yurek gerekir var mi sence onda?
02 Yorumla
Soran+1 yılKaraktersizin önde gideni beni kaç kere ağlattı her şeye zorladı kendisi ailesinden korkuyor
işte bu yüzden napıyoruzzz kimseye güvenmemeyi öğreniyoruz.
00 Yorumla
+1 yılTehdit suctur rn kisa surede tehdit mesajiyla savciliga gitmenizi oneririm.
00 Yorumla
+1 yılKızım o cesaret ister, baban ne yapar o çocuğu biliyor musun? :D
00 Yorumla
+1 yılKorkutuyor seni o babana anlatacak babanda öylece dinleyecek mi olduğu yerde gebertir onu inanma
00 YorumlaUtanacağın bişeyse yapmıycaktın... Cesaret edeceğini sanmıyorum ama
00 Yorumla
+1 yılYok be anlatamaz korkmaa anca oyle bik bik yapar hiiic bisey yapamaz serefsiz
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnemin ya da babamın numarasını felan alsa şimdiye arardı değil mi
- +1 yıl
Alsa ne olacak asla arayamaz ya eminim bunaa raad ol :) arayamaz g*t ister
Soran+1 yılTeşekkür ederim cidden
+1 yılDe ki eğer de babam seninle cinsel ilişki yaşadığımı bilirse ilk seni öldürür.
03 Yorumla
Soran+1 yılBana bir şey olmaz sen mahvolursun dedi
- +1 yıl
Zorla taciz etti de aklını kullan o kim seni tehtit ediyo ya beni sinirlendirmesin hem zevkini yaşıyo sonradan bide tehtitmi ediyo serefs*z
Soran+1 yılBeni ağlattı zorladı her şeye hiç istemedim ben
Senin gibi saflara müstahak;
Seçtiğiniz tiplemelere bakın10 Yorumla
+1 yılanlatamaz yemez merak etme baban ilk onu vurur zaten anlatırsa rahat ol
00 YorumlaGit yasadign sehirdeki parayla adam vuranlarin yanina git s*kini kessinler videoya ceksinler tehdit nasil oluyomus görsn
00 YorumlaYalan o got korkusundan bisi yapamaz sen hayata kaldigin yerdwn devam et
04 Yorumla
Soran+1 yılNumarasını alsa bile bir şey yapamaz değil mi korktum annemin felan aldıysa ya? Bana bir şey olmaz senin hayatın mahvolur dedi
Soran+1 yılAnnemin babamın numarasını alsa şimdiye arardı değil mi
Sende yedin , babana ben onunla cikmadigim için yalan uyduruyor dersin
11 Yorumla
Soran+1 yılMesajları her şeyi gösteririm dedi
Umarim anlatir sende evlenmeden cinsel iliski yasamanin cezasini cekersin
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin cevaplarina dikkat et. herkes anlatamaz diyor. kolay mı sanıyon :D inanma
00 Yorumlasaçmalama anlatamaz anlatırsa baban önce onu halleder ✌️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 343 cevap paylaştı. Cinsellik yasarsan böyle seni tehdit ederler, akilllanin artık, evlenmeden yapmayin.
10 Yorumlaşantaj yapmış anlayırsan babam seni vurur silahı var de. amcam polis seni yok eder dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpolisi ararım de. taciz etti derim de. hiçbir şey yapamaz
00 Yorumla
+1 yılSeni tehdit ediyor ya maksat iş üresin kervan yürüsün
00 Yorumla
+1 yılBöyle saçmalıklara boyun eğme anlatamaz. Anlatırsa baban aferin iyi yapmışşsın demez herhalde
00 YorumlaYakınsanız görüp anlatma cesaretine sahip degildir baban oracıkta gebertir onu
00 Yorumlaşantaj suçtur... bir daha seni tehdit ederrse git savcıya... şantaja boyun eğme. gitsin ne anlatmak istiyorsa anlatsın... korkmaa
00 YorumlaOfff offf bir bitemediniz he oyle yapmıştır ya da yolda cevirir
00 Yorumla
+1 yılİşte erkek seçimini iyi yapacaksın. Öyle herkesle yatmayacaksın.
00 Yorumlahep kadınlar mı şantaj kullanacak , helal kardeşime :D
00 Yorumlaanlatamaz g*t gerek :D bu arada baban nasıl birisi o önemli yani.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDemekki neymiş evlenmeden ilişki cinsellik olmazmış korkuyorsan yapmayacaksın
00 Yorumla
+1 yılMadem vereceksin medeni birine vereydin.
40 Yorumla
+1 yılAl işte. Şerefsize denk gelmişsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılANLATAMAZ korkma ısıracak köpek diş göstermez
00 Yorumla Biraz zor anlatır seni korkutuyor
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet eski sevgililerini çağır istersen hiçbir şey olmaz kimse bana bir şey yapamaz diyor
Soran+1 yılEvet ilkti beni zorladı çok Sevdiğim için katlandım beni ağlattı zorladı her şeye
Soran+1 yılZaten bu olaylar beni yeterince yıprattı artık
Soran+1 yılAnnemin babamın numarasını aldıysa onları Çoktan arardı değil mi öyle bir şey olsa
+1 yılanlatamaz babana korkutuyor
05 Yorumla- +1 yıl
o salak çocuğa beni göster sevgilim bu benimde benle muhattap olsun bakam derdi neymiş :)
Soran+1 yılMesajları her şeyi gösteririm dedi
- +1 yıl
bak beni onunla tanıştır göreyim onu hiç bir b*k yapamaz , kendini akıllı sanıyor , ha bu arada siz böyle karaktersiz erkeklerle neden oluyorsunuz ya? gidin kendinize karakterli sevgili yapın
Soran+1 yılKendini çok farklı biri gibi gösterdi
- +1 yıl
şerefsiz ya ama naparsın türkiyedeyiz güzel kız bulunca hemen illa gidip ırzına geçip atıcaz haa yok eğer bidaha geçmesine izin vermezse ailesine söylicez bak benim duvarımda bir söz var git o sözü oku
git babana sen anlat.
00 Yorumla
+1 yılHavlayan köpek ısırmaz
10 Yorumla
+1 yılYasamasaydin sende git polise soyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılS. ktim kızını der :D ne diyecek :D
00 Yorumlayalan ak ne diycek kızına sapladım mı dıyıcek?
00 Yorumlainş anlatır kodugumun kaveşeleri sizi
00 Yorumla
+1 yılBabam götünü keser o kadar
00 Yorumla
+1 yılÇok kaliteli bir o* çocuğu bulmussun tebrkler
00 YorumlaNe diye tehdit ediyo?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkorkma ve dikkate alma.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDokundu mu bekaretine?
04 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum zaten zorladı beni
Cevap sahibi+1 yılKan geldi mi işte o kadarını anlarsın
Soran+1 yılAğlıyordum o Sırada bildiğim kadarIyla olmadı
Cevap sahibi+1 yılKorkma bir bk olmaz. Hiç bişey diyemez
Yemez anlatmak ya santaj yapiyosana anlat de
10 Yorumla
+1 yılyemez
00 YorumlaAnlatamaz sikar biraz
00 Yorumlabneter ollll :D nikahsız yatarsan olacak bu mal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnah anlatr. ÖLÜCEK yürek vrsa anlatr
00 Yorumla
+1 yılEvinize gelir :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSavcılığa giderim görürsün ebenin a**ı de :
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki gizli kameraya almıştır?
00 YorumlaHıcbısey yapamaz
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği