Arkadaşlar beni engelleyen eski kız arkadaşım 3 gün önce watsapını kaldırdı ertesi gün tekrar yükledi. şimdi diceksiniz nerden biyorsun. kişi listemden silinmisdi vatsap davet et olarak görünüyordu ertesi gün baktığımda yine var. busefer bişey farkkettım vatsaptan baktıgımda çevrim içi gördüm, halende görüorum onun vatsapa girdiği anda.
Şimdi sorum şu acaba sılıp yuklediği için benim engelim mi kalktı. bide ben onun resmini son görülmesini durumunu hiçbiseyini göremiyorum. watsapta bı ayar var bunlar ıcın kişilerime görün herkese açık ya da hiç kimse öyle bir ayar var. resim kullanıyordur normalde yani beni tel rehberinden de silmiş galiba sizce ne olabilr. bende kendı kendıme dedım engeli kaldırdı galiba.
Şimdi sorum şu acaba sılıp yuklediği için benim engelim mi kalktı. bide ben onun resmini son görülmesini durumunu hiçbiseyini göremiyorum. watsapta bı ayar var bunlar ıcın kişilerime görün herkese açık ya da hiç kimse öyle bir ayar var. resim kullanıyordur normalde yani beni tel rehberinden de silmiş galiba sizce ne olabilr. bende kendı kendıme dedım engeli kaldırdı galiba.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer