Bittiyse bitti arkadaşım. Bu kadar ergence bir şey yapacağı aklımın ucundan geçmezdi. Şu hareketi bende her şeyi bitirdi. Yine de bir umut var bizim için diyordum. Ama bu hareketi, tüm fotografları bir anda silmesi, yıprattı gerçekten. İncitti.. Sevdiğini unutmak için mi yapılır bu saçma hareket, yoksa herkes gibi bile değilsin hiçkimsesin demek midir? Kızlar yalnızım artık mesajı mıdır bu ergence hareket? Engelleseydin bari de, kapattı deseydim. Onca emeğe söze yazık.
Cevabın nedir?
+1 yılfazla ergence bır hareket. artık sosyal ağ nedense ilişkilerde buyuk kıstas. hatta denge.. orda varsan hayatındasın yoksan yoksun cok sacma bır durum bence. bosver. boyle cocuk beyınlı bırındende ıyıkı ayrılmıssın. sen daha olgun dusunuyorsun. ınan uzulme.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir ilişki bittiyse bunlar yapılmalı aslında büyüteceksin birsey yok keşke sende yapsaydin en azından bu kadar uzmezdi seni bu durum. Biten bir ilişkiden geriye sadece karşılaştiginizda selamlasma kalmalı :)
01 Yorumla
Soran+1 yılmesaj attı özledim diye
Aslında onu yapan erkek kendi egosunu tatmin etmek için yapıyor başka bir açıklaması olamaz. Ya sizi hala umursuyor ya da yoluna başka biriyle devam etmek istiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılYolu açık olsun :)
artık bır baskasını yazmıs veya yazmaya hazırlanıyor
15 Yorumla
Soran+1 yılBende buna eminim işte, yüzüme vurulması gerekiyor sadece biraz. İnsan kabullenmek istemiyor bu cunku ağır. :D sağol
Soran+1 yılkafama küt diye inince. :D
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
30Cevap
Kalbinden silen kişi, sosyal ağlardan mı silmeyecek, bırak hayatını yaşa, keyfine bak.
21 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle :)
+1 yılSen benim hicbir seyimsim bu yuzden hic bir yerde sana gerek yok artik benden umudu kes diye yapmis ergence degil hayatindan cikarmak istediklerini sosyal aglardan silenler daha cabuk cikariyor su devirde yani
05 Yorumla
Soran+1 yılooff sad but true gibi geldin :D Kendince haklıdır sanırım. Ben saygısızlık diye atfetmiştim ama neyse..
- +1 yıl
Neyse kanka yeni sevgilisi bu kız kim diye soramayacak seni sosyal mdyadan silince bu bakimdan bak olaya ve gidene yol orda sonucta değil mi bogazindan sıkıp burada kalacan diyemeyiz
Soran+1 yılAynen öyle, boşkoydum. Sağolll
- +1 yıl
Birde şunu düşün ki hayatinda kocaman bir zaman kaybı böyle insan ve olaylar.. Onun gitmesine değil en değerli zamanlarinin kaybolmasina acı zaten su akıp yatağını buluyor.. Herkesin bir nasibi var yani
Soran+1 yılOna kinim falan olmadı gecip gidecek elbet su emeğe üzülüyorum o da gecer umarım. nankörlük fena.
Ne kadar kötü ayrılmamıza bağlı ve kimin yüzünden olduğuna ama bu kadar da çok ergence bence ya da seni gerçekten görmek istemediği içindir yanı bilemicem
05 Yorumla
Soran+1 yılergen olduğu tescillendi özledim dite mesaj attıı.
Soran+1 yılsinirlerimi bozuyor. yüzsüz.
Soran+1 yılaynenn öyle..
işte sen bir umut var diye düşünüyosun ya oda bütün bu ihtimalleri düşünerek ona hiç bir şekilde ulaşmaman için böyle bişey yapmış demekki. Umudu kalmasın düşüncesiyle yani..
01 Yorumla
Soran+1 yılYolumuz açık olsun, ne deyim. :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılESKİ'Yİ silemezsen YENİ hayatını düzene sokamazsın..
ESKİYİ sil ama unutma hayatına giren YENİ kişide hatırla hatırlaki DAHA ÇOK BAĞLAN..10 Yorumla
+1 yılÖfkeyle yapmış olabilir mi? İnsan anlık bir sinirle neler yapmıyor ki
10 Yorumlaseven insan yapar bunları, ergence ama samimi bir davranış bence.
Unutmaya çalışıyorki seviyor, seviyor ki unutmaya çalışıyor.08 Yorumla
Soran+1 yılmesaj attı..
Soran+1 yılgeçti artık..
Soran+1 yılHayır ben çok dedim. Gitme dedim. yapma heba etmeyelim dedim. suçluydu. dedim gitme her şeyi düzeltelim. BEN SENİ İSTEMİYORUM İSTEMİCEM PİŞMAN DA OLMAM dedi. tatilim mahvoldu benim. o gezdi. silmek değil. hakedene hakettiğini vermek.
Soran+1 yılAslaa unutmam. Unutursam solup gideyim. Bir daha aynı hatayı yapmamak için asla unutmam. :D teşekkürler ben ona günahımı vermem be ne odunu kendi ateşi cayır cayır yakar onu.
Rahat adam senin kadar ince düşünmüyor bir kizla fotoğraflari internette olunca diğer kizlarla rahat konuşamam diye düşünüyordur ya da sana umrumda değilsin havası vermeye çalışıyordur böyleleri cidden fazla i*ne oluyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYazık valla. Onca emeğe, saygı temelleri attık o kadar. Ben çok incindim ya. Hiç tanıyamamışım demek ne acı. Bir kıymeti vardı da onu da yediği için tebrik ederim.
+1 yılatarlanma cok normal bir hareket... eski sevgili adi ustunde ne bekliyordun anilarinda seni yasatmasinimi
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabii ki ama o anda yapılası br hareket midir, atar gider insanı değilim, sadece anlamlandırmak ister ya insan. Ona cabalıyorum.
- +1 yıl
her insanin kendi gore olaylari bicimlendir tarzi vardir buda onun ki imis bu arada kirici olmak istemem ama demek cocuga ne eziyetler yasatmissinki senden ayrildigi an silmis herseyi acikcasi bu su demek senden ayrilmasini kutluyor
Soran+1 yılTabii ki bakış açısı, ben çok emek verdim bize. Yolu açık olsundu da. Saygı büyük bir şeydir. Giderken bile saygı duymuşsan güzel gitmelisin. Ben ondan onu tanıdıgım kadarıyla bunu beklerdim bir veda vs. Mutlu olsun.
- +1 yıl
ilikiler hep boyledir biri yikar digeri toplar... soyle dusun gerisini onemseme
zararin neeresinden donersen kardir yani ne oldugu nu tam anlamiyla anladin
Soran+1 yılKesinlikle, çok yüce bir tecrübe bıraktı sağolsun. Pişmanlıklarımdan daha fazla tecrübelerim. Biraz zaman alacak sanırım sadece.
- +1 yıl
su siralar erkeklerin cogunlukta oldugu ortamlara girme biraz kafani dinle zaman alacagi asikar ama nihayetinde bunuda atlatacaksin zaten baska yapabilecegin birsey de olmadigi icin daha da kisa bir zaman ve cabayla atlatirsin gecmis olsun
Soran+1 yılÇok iyi geldi. Yok yok zaten vaktim yok. Teşekkür ederim..
- +1 yıl
rica ederim... hersey gonlunce olsun bundan sonralarinda
+1 yılShift+Delete çakmış, bir nevi "Fatality" diyebilirim.
00 Yorumlaseni unutmaya calısıyor ya da unutturdugunu hissettirmek istior
10 Yorumla
+1 yılBelki bir kız arkadaşı var ve istemiyor senin onun arkadaş listesinde olmani
05 Yorumla
Soran+1 yılözledim diye mesaj attı
- +1 yıl
O zaman kafanı karistirmis
Soran+1 yılbaşarısızlıkla sonuclandı operasyonu :D
- +1 yıl
😀 başkasını bulmuştur o. Boşlukta olunca da sana yazmistir
Soran+1 yılihtimal dahilinde tabi.
Yinede bir umut var diye düşünmemen içindir belkide.
01 Yorumla
Soran+1 yılözlemiş.
- Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılGözü görmek istemiyor seni :D Garibim allah bilir neler çekti :'(
010 Yorumla
Soran+1 yıldimi :D bugün de mesaj atıp yüz bulamayınca engelledi.
- +1 yıl
:D mesaj atmasa iyimiş :D bizide madara etti :D
Soran+1 yılegosu falan çöktüyse, yasımı görüp mutlu olacaktı hayta demek ki. yok yok haklısınız bence.
- +1 yıl
Vaz geçtim ben karışmıyorum yiyin bir birinizi :D
Soran+1 yılsahvjdhd bu soru durup durup hortluyor.
- +1 yıl
aaa sen 2 gün önce sormuşun bende heycan yaptım birden :D
Soran+1 yılabdkabskj olayı ben birde geç yazdım 13 gündür falan görüsmüyoruz arkadasla.
- +1 yıl
hadiya :D en azından düşüncemizi yazdık :D
Soran+1 yıldoğru düşünce. sağolun
- +1 yıl
Tsk :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılFotograflari silicek tabi napcakti tursusunu mu kurcakti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDvay deli ergen vay urasmasi zor ergenlerle getir de bizim inekten ders alsin
04 Yorumla
Soran+1 yılBen ona cok emek verdim, ona iyi baksın yazdığı hatun..
Cevap sahibi+1 yılYav koy gote gitsin ya hep boyle gotler kadin olsun erkek olsun ask boyle gotler bitiriyor
Soran+1 yılAdam pisliğin teki çıktı Rıza Baba diye replik atıyorum ASKDJLAKSHŞŞAKFL :D
Cevap sahibi+1 yılSictigin b*k olamaz desene
+1 yılTrip atıyor 1 haftaya ekler.
01 Yorumla
Soran+1 yıleklemedi ama mesajlar basladı
+1 yılYa içinden seni atamamis ki unutmak için yapıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılsanmam giden oydu. mesaj atmış bugün soğuktum, engellemiş sonra. Çok ilginç tanıyamıyorum.
ergence bir hareket.
20 Yorumla
+1 yılbitti artık kabullenmelisin
11 Yorumla
Soran+1 yılKabullendim. Kinim dahi yoktu. Ama şu hareketi öyle bir kırdı ki.
Bence unutmak için de yapmış olabilir
00 YorumlaTamamen bitirmiş aklında
00 Yorumla
+1 yılherkes gibi bile değilsin hiçkimsesin
04 Yorumla
Soran+1 yılo yüzden özledim diye mesaj attı :D
- +1 yıl
Çocuk gibi biriylemi evleneceksin iyi düşün..
Soran+1 yılKesinlikle.. Ayrılık çok doğru bir kararmış. İyi ki gitmiş..
- +1 yıl
Bak sevdim şlimdi
+1 yılSeni görmek istemiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılmesaj atmaya başladı.
+1 yılSeni hayatından silmiş
06 Yorumla
Soran+1 yılEngelleseydi bari de gözümde en azından farklı bir boyuta taşınmasaydı. En azından komple kapattı derdim.
- +1 yıl
Yaşını bilmiyorum ama şöyle birşey var böyle 23 yaşına kadar olan sevgiler aşklar gerçek değildir insan daldan dala konar. Ama acı çeker
Soran+1 yılAcısıyla tatlısıyla cok saygı duyuyorum hala. Gerçek olmasa da emek var yahu emek çok çok özeldir. Ama bu yargı gerçekse şayet (20 daha) çok iyi geldi. Umarım öyledir.
- +1 yıl
Tabiki zaten sadece o emeğe ve verdiği değere çok özüluyor. Ama gerçek sevgiyi tadınca bunları hatırlamayacaksin bile
Soran+1 yılBen pek böyle düşünmüyorum. Bence yanılsama denilen bir şey yok gibi geliyor. Her sevginin kendine ait zaman dilimi var gibi. Yani onu o zamanda sevmiş oluyorum aslında, belki başka bir zamanda sevmeyeceğim için, bende devinen değişen olduğum için, eski zamanda sevdiğim birine bu zamanda yanılsama ya da gerçek değil diyorum. Oysa ki sevmiş oluyorum. Umarım yanılıyorumdur.
- +1 yıl
Yanılıyorsun Sen hayatı yaşamaya gülmeye devam et çünkü gülmek her bayana yakışır
İşine bak demek istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYazık..
bana ulaşma daha dıyor
00 Yorumlaartık istemiyorum seni diyo yani
03 Yorumla
Soran+1 yılniye özledim diyor o zaman
Soran+1 yılkahve gibi tüketilen bir şey mi sevgi yav. neyse.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni bidaha gormemek duymamak bilmemek istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğrudur muhtemelen :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni tamamen silmiş demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılYüzüme yüzüme söylenmesi iyi geliyor, insan her şeyin farkında aslında soru sorarken de, itiraf edemiyor. Bitti eyvallah sevme de bu hareket yanlış geliyor..
+1 yılYakında evlenecek o demedi deme
01 Yorumla
Soran+1 yılshdjasgdja seni özledim diye mesaj attı sjdbaökd kim alır onu
insanoğlu işte.. :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYav sil sök at kalbinden de facebook nedir hocam. Yalnızım kızlar mesajı valla.
Soran+1 yılOna eminim yahu.
+1 yılseni hiç istemiyor
05 Yorumla
Soran+1 yılmesaj attı
- +1 yıl
bak onları yapan çocuk mesaj atsa ne olur ben olsaydım koymuştum tekmeyi
Soran+1 yılyazmasa artık keske. saygımı da kaybediyorum böyle yaptığı için
- +1 yıl
engelle
Soran+1 yılengelleyecek kadar önemsemiyorum artık
+1 yılseni istemiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılözlemiş
+1 yılsoğuk su iç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılUnutmak icin silmis ne var bunda gayet dogal
01 Yorumla
Soran+1 yılmesaj attı lakin..
Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı. Boşver
01 Yorumla
Soran+1 yılhep boşveriyoruz zaten başka ne yapcaz ki :D yine sen :D hosgeldin
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. normaldir napsaydi
00 YorumlaKesinlikle
00 YorumlaNormal bence
00 Yorumla
+1 yılnefrett...
00 Yorumlavazgeç diyor
00 Yorumla
+1 yılGörüşmek istemiyo
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUnutmus seni.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 527 cevap paylaştı.
+1 yılbitmiş işte
01 Yorumla
Soran+1 yılevet özledim diyor bundan mütevellit :D
o da bitirmiş işte
03 Yorumla
Soran+1 yılo yüzden özledim diye mesaj atıyor
Soran+1 yılArtık önemi yok. Çoluk çocukla ugrascak zamanım yok..
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgilim tüm iletişim ağlarından silmiş beni, bu tam olarak ne ifade edebilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne