Sevdiğim erkeğe onu sevmediğimi nasıl belli edebilirim?

Merhaba

Ben ilk defa sanal ortamdan tanıştığım bir insana aşık oldum.Hep karşıydım,inanmazdım böyle şeylere.Çok konuşuyorduk ve çok yakınlaştık ve sevgili olduk zamanla.İkimizde farklı şehirlerdeyiz birbirimizi hiç görmedik.O zamanla benden uzaklaştı.Tanıştığımız zaman kız arkadaşından ayrılmıştı,anlatmıştı bana.Bu benden her uzaklaştığında ben daha çok bağlandım ona 1,5 yıl oldu onu tanıyalı.1,5 yıldır hissettiğim her şey aynı.Ondan kopamıyorum.Çok ama çok seviyorum.Bana en son bana karşı artık bir şey hissetmiyorum demişti.Aradan baya zaman geçti ben içimdekileri ona söyledim oda hiç bir şey olmamış gibi ona normal bir konudan bahsediyormuşum gibi konuştu benimle.Daha çok kırıldım,incindim.Geçen gün çok yakın bir arkadaşımla baya samimi bir konuşmalarına şahit oldum ve şok oldum.Bir yanda çok sevdiğim arkadaşım diğer yanda aşık olduğum insan.Ona en son yazdıklarıma da cevap vermedi arkadaşımla aralarında geçen diyalogları okuyunca hesabımıda, telefonumuda kapattım,onlarla olan tüm ilgimi kestim.Bana yardımcı olun.Ne yapabilirm ben?Nasıl davransam ona onu sevmediğimi hissettirebilirim?Ne yapabilirim?Lütfen fikir verin bana :(

Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba

Ben ilk defa sanal ortamdan tanıştığım bir insana aşık oldum.Hep karşıydım,inanmazdım böyle şeylere.Çok konuşuyorduk ve çok yakınlaştık ve sevgili olduk zamanla.İkimizde farklı şehirlerdeyiz birbirimizi hiç görmedik.O zamanla benden uzaklaştı.:(Ondan kopamıyorum.Çok ama çok seviyorum.Bana yardımcı olun.Ne yapabilirm ben?Nasıl davransam ona onu sevmediğimi hissettirebilirim?Ne yapabilirim?Lütfen fikir verin bana :(
Sevdiğim erkeğe onu sevmediğimi nasıl belli edebilirim?