Yolda giderken burnunuza gelen bi parfümün veya dinlediğiniz bi şarkının sizi uzaklara götürüp eski sevgilinizi hatırlattığı oluyor mu?
Ya da sizde ne olunca eski sevgiliyi hatırlıyorsunuz?
Ya da sizde ne olunca eski sevgiliyi hatırlıyorsunuz?
evet parfüm ve şarkı çok etkili.bi şarkınız mutlaka olmalı :) şu an o kişiyi sevmiyorum ama
https://www.youtube.com/watch?v=nqmOcNMJkE4bu şarkı ne zaman çalsa ilk dansım ilk sözlerim hissettiğim herşeyi hatırlıyorum...
bana en cok hatirlatan parfumdur. bence bu yuzden parfumunuzu asla degistimeyin.:)
+1 cok doğru :)
Hatırlatıyor.
Hatta bir keresinde bir gerizekalılık yapıp parfümeriye gidip ellerime sıktım o kokuyu. Yeni ayrılmıştık o zaman. Gün boyu kokladım. Sanki yanımdaymış gibiydi.
Narciso Rodriguez marka.
çok kötü be..
Kafamı s... işte. İnsan yeni ayrıldığı zaman mala bağlıyor biraz. Düzeldim şimdi bayadır, tınlamıyorum.. :)
İyi bari atlatmışsın biraz bazılarının uzun zaman geçmesine rağmen bitmiyo o mallık :)
Parfümmm ah o parfümm..
Bi tane hatun o parfümü sıkıyodu hep aynı ortama gelmek zorundaydık daha sonra değiştirdi allahtan :) Hiç bir şey değilde konsantrasyon dağınıklığı yapıyo.
Cevap
10Cevap
eskiden bi parfüm yada onu sevdiğim zamanlarki dinlediğim şarkılar onu hatırlatıyordu ama çok yıllar geçince üstünden artık hatırlamıyorum bakıyorum şarkı sona gelmiş hiç aklıma bile gelmemiş.
bu şarkı eski sevgilimi hatırlatıyo
ismi haricinde hiçbirşeyini hatırlamam ayrıldıktan sonra bitmiştir. keskin bir çizgi çekerim üstüne dönüp düşünmem bile...
hatırlama değilde .eskilerden romantik bir şarkı dinlediğim zaman.tamda o anda esnersem.ve esneyince insanın gözleri dolarya.oluşan görüntü eski bir şarkı ve sulu gözlü bir adam..oanda o anki sevgilim ne düşünür bir anlasam.
anısı var :)
şarkı güzel :)
ilk kez biri beğendi hayret :D
ilk zamanlarda bu şarkıyı duymaya tahammül edemiyodum :))
süper şarkı :))
öyle :))
herşeye rağmen benim hala favorim :D
eskiyi yadetmem genelde geride kalmıştır,ama şimdi ne zaman (noa) kokusu alsam sevgilim geldi sanıyorum :))
Parfümü bende hala. Sakladığım kutudan çıkartıp koklamaya bile kıyamıyorum çünkü bi başkasında bile aynı kokuyu duyduğumda gözlerim doluyor. Demir Demirkan'ın sesi de beni bi tuhaf yapar onun yüzünden. Çok severdi. Tabi ki hatırlatıyor...
eski sevgilimin parfümü hala bendedir.. arada bileğime sıkar koklarım..
6 sene boyunca 3 kere buluşmuş bi insan olarak hiçbir şeyi hatırlatmıyo zaten bildiğimiz büyükbaş hayvandı oyle şarkımız felanda yoktu
ben genelde parfüm kokusuna çok takılırım. hatta eğer eski sevgili çok özlemişsem durdur yere kokusu burnuma dolar :)
Aşk kırıntıları adlı şarkı doğum günümde çektiğim derin acıyı anlatıyor
Artık adı bile umrumda değil
hatırlatmazmı dorukcuk yaaa yolda adam sıkmıs prfum dha dgrusu yedırmıs ustune off tamda eskı cıktgmın kokusu olyr cok ıclenıyrm:)))
nerde deli dolu bi kız görsem eski sevgilim aklıma gelir.
Onu hatırlatan bişey yok.
hatırlatmazmı onu hatırlamamak için dinlemedigim müzikler var benim
Hatırlatmaz olur mu hiç..tabi ki hatırlatıyor.
ne bok yersem yiyeyim hatırlıyorum !
o halde sen bku yemişsin abicim D:D bu kadar vahimse durumun
bana herşey seni hatırlatıyor :)
Bir süredir şarkı dinlemeyi bıraktım...
neden?
parfüm bana çok hatırlatıyor...
hatırlatııyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar