Sensiz yaşayamam diyen insan neden böyle olmuş olabilir? Çok çaresizim arkadaşlar, yardımınıza ihriyacım var:(

Meraba arkadaşlar. Kısaca anlatmak gerekirse 4 seneye yakın hergünümü birlikte geçirdiğim bir sevgilim oldu. Benim için sevgiliden öteydi tabii herşeyim oluyordu güngeçtikçe. 2011 in haziran ayına doğru nişan yapmayı düşünüyorduk. Taki o menajerlik işine girene kadar. İstanbula gidip geldikten sonra herşey değişti. Maddi anlamda hem kendisi hem ailesi çok kötü durumlara düştü. Evlenmemizi engelleyecek birçokta neden vardı evlenip boşanması ve mezhep farklılığı. Ben hiçbirzaman problem yapmadım ama ailemin yapacağına hep inandı. Onun için herşeyi göze aldım. Birtek onu sevdim ve ona kendimden çok güvendim. o bana çok şey yaptı herşeyine göz yumdum. hep onun yaptıkları yüzünden problemler yaşayıp tartışıyoduk. Herşey yinede güzel gidiyordu. Taki annesi ile babası boşanana kadar. Arkadaş kalalım dedi ayrılmak istedi bizde annesi ile babası gibi oluruz diye. Tartışmalarımız evliliğimizi bitirirmiş. Hep buna inandı. Benki onunla evlenmek için istediği herşeyi yaptım. Şimdi ise beni yarı yolda terk etti. Ayrı kalalı 1 ayı geçti. Klip çekimlerine falan gitti. Sanki okadar derdi olan o değilmiş gibi. İstemediğim herşeyi yapıyor yani şimdi. Facesine birsürü kız eklemiş muabbeti koyu artık insanlarla. Ben hiç olmamış gibiyim hayatında. Benim hergün yüreğim yanıyor ağlıyorum ama o çok rahat. Bu daha kısacası arkadaşlar. bu ayın 10 da doğum günü kutlamak bile içimden gelmiyor. aradım 3 kere meşgule aldı kalabalık bi ortamdaymış konuşamazmış.Benim sevdiğim böyle değildi. Bana senin için ölürüm sensiz yaşayamam diyen insan neden böyle olmuş olabilir. Ne yapacağımı bilemiyorum. lütfen bişiler söyleyin:(
Sensiz yaşayamam diyen insan neden böyle olmuş olabilir? Çok çaresizim arkadaşlar, yardımınıza ihriyacım var:(