Birlikte yasadıgınız bir sevgiliniz varken başka bir kızla neden evlilik düşünulur?
943
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
ben olsun isterimde çevre uygun değil...2 tane olsa fena olmaz ama paylaşma konusunda karar veremedim hafta 7 gün 2 ye bölsen olmuyor birine 4 gün diğerine 3 gün gitmem lazım 3 gün gittiğim ya trip atarsa :)
bir gönüle iki kişi sığmaz hiçbir zaman. demekki ne sevgilisini ne de evlenmek istediği kişiyi sevmiyormuş; kendince en mantıklısını arıyor.
oylede yapti mantiklosui secti ve beraber kaldigi kizla evlendi simdide neyse bosver.
erkekler bir kızla bişey yasamaktansa iki kızla yasamayı tercıh ederler.
nedenını bılmıyrum ama ıkısınıde ıstedıgı ıcındır
ne ısteyek cınsellık yokk dıyorum sevgılısını bılmem ama
Sevgilisi onu seks anlaminda doyurabiliyorsa o tercih meselesi olabilir. sende guzel oldugun icin evlenmek isteyebilir
yoo sevgiliside guzel bir kiz onu ailesiyle tanistirmis bile evlenecem demis kiz bosuna mi onla yasiyor.
Sen umidi kes seninle zaman olduruyor o zaman. ve sen buna nasil sakin bakabiliyrsun sevgilsi degilmsin
aynen oyle benımle boş boş sacma sapan konusuyor ve duru dururken guluyor zaman olduruyor adamı bıraktım zaten , normak bırı olsa evlendı ondan sonra bıle evlı oldugunu gızlemezdı
cok ılgınc bır tıp
Nerde yasiyorsun?
Seviyormusun peki?
buyuk bır sehırde yasıyorum , sevgi demiyelim aslında ortak yanlarımız fazlaydı o ılgımı cekmişti ama başkası olsa onu unuturum yani oyle buyuk bır sevgım yok.
İstanbul mu?
Yani kendini guzel hissediyorsan zaten ona takili kalmana gerek yok ki. daha guzel oldugunu dusundugu kisiyle şu an ve seninle biraz zaman gecirmis o kadar
bende oyle düşünuyorumda, sanslısızlık ust uste geldı , ama benımle nıye zaman gecırmiş ki ben bunu analmadım benım cıddı bır ilişkim olsa başkasıyla zaman gecirmeyi düşünmezdım egerki sıkıldıysam bunu dusunurdum.
erkekler gemelde boyle deme bunun gıbı olmayan cok erkek var bılıyorum ınsan evlenecegı bırı var-kende bunu yapmaz.
Yok erkekler boyle demem senin yasadgin bu durumda oldum.
Biriyle sadece yatardim ama digeriyle sevistim ve sevistgim kisiye baglandim digerinden ayrildim istemedim kullandim onu biraz.
sen ıkısıylede yatmışsın ama evlendı mı sonund ayanı bırlıkte oldugun kişiyle evlilik mi düşünuyordun?
Yani bakire olan kiz eger kizligini bana verseydi onunla devam ederdim ve baskasi olmazdi ama digeriyle yattim bunu yapan ilk bendim ve evliligi düşündüm nisanlandim askerdeyim şu an ve araya baska birisi girdi. duvarimda yazdim anlattim bir bak istersen. yani evet vlenicektim ama sonuc aci verici
Benimle yattiktan sonra bana ilgi gosteren kizi isterim ben, dogru kisi olduguna inanirim ve bunu sadce bir kez yasadim
salakmısın tabıkı kız ılgı gosterecek yoksa evle mı kalsın aıle baskısı var baskasını kolay kolay bulur mu?
Bazi kizlar da ilgi gostermez sevisir biter is o onu tanimaz digeride onu
Ben dusumdum de sonra kendi kendime dedim ulan daha birini bulamadım ikinciyi nerden buluyorsun
Millet 1 taneyi bulamıyor 2 kişiyle evlenmeyi düşünen hıyar kim?
daha biriyle evliliğe gidemiyoruz ikincisi nasıl gelsin
aile açısından 1 kişiyle evlilik daha sağlıklı bana göre
Mezhebimiz hiç o kadar geniş olmadı.
dusunen var beraber kaldıgı kızla evlenmek ıcın kaldı zaten ama başka kızlada aynı sekılde evlılık muhabbeti yaptı.
hangısıne sence
sonunu soylıyım mı , sevgılısyle evlendı ama sonra ne oldu tahmın et
yok sevgılıyle evlendı ama dıger kızı yıne gordugunde evlı oldugunu gızledı.
yani.
yok kac ay gorustuk kesınlıkle oyle bırsey yoktuu , onu geç ondan değil.
koalisyon yapmak hedefim
olabilir aslında neden olmasın :)
Cok sacma. düsünulmez ki
Harem denen şey var :)
1nı bulamadımkı 2. cıyı nasıl bulcam S:
Hayır. Aşk 2 kişilik evlilikte.
Yok çok zor iki kişi
Olmadı.
olmuştur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar