Merhaba arkadaşlar ben kız arkadaşımdan 4 ay önce kadar ayrıldım. Çok sevdim o kadar sevdim ki yolunda ölmek bile istedim, kılına zarar gelse içi en çok yanan bendim, korudum kolladım, asla argo kullanmadım ona karşı saygılıydım, asla ona kötülük yapmadım, sevdim çok sevdim... Ama benden ayrıldı 4 ay önce, vurdu beni kalbimden. Üstelik başka biri için terketti. Ama şimdi ise geri döndü, o çocukla herhangi bir ilişki yaşamadı. Bana beni çok özlediğini söyledi, bensiz yapamayacağını, ama 2 sene sonra işe başlayacağım dedi, seni istiyorum ama nasıl yapacağım bilmiyorum diyor, ben gidiyorum diyince ağlıyor ne olur gitme diyor. Ben asla paraya önem vermeyen biriyim hatta sadece onun için çalıştım diye bilirim. Ne kazandıysam sadece onu mutlu etmek için onunla harcadım zerre kadar da pişman değilim. Ama bu kız çıkmazda şuan ne yapmalıyım bana lütfen bir tavsiye verin...
O kızdan sana yar olmaz demeyin, onu okadar seviyorum ki onsuz olamıyorum, bana seni her zaman düşünüyorum diyor hep seni görüyorum sen ilksin ve sonsun diyor. Benim içinde aynen öyle.
O kızdan sana yar olmaz demeyin, onu okadar seviyorum ki onsuz olamıyorum, bana seni her zaman düşünüyorum diyor hep seni görüyorum sen ilksin ve sonsun diyor. Benim içinde aynen öyle.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer