2 senelil bir ilişkimiz vardı. Uzaktan ilişki yürütüyorduk ona karşı yanlış tavırlarım oldu. Dışarı çıktığımda onu aramadım. Sorduğunda unuttum dedim. İşime gelmeyen olaylar olduğunda bitti istemiyorum dedim. Çileden çıktı. Telefonda bana bağrıyordu sürekli. Yapmayacsğım dediğim şeyleri de yaptım. Aldatma kesinlikle olmadı ne o ne de benden yana. Onu çok sevdiğimi biliyorum. Çevresindeki herkes onun bana aşık olduğunu da biliyor. Onunla son kez konuşmak için 5 saat yol çektim. Gözleri doldu git derken ama git dedi istemiyorum dedi. Bir kaç defa daha aradım. Ama bize olan inancı bitmiş
Kibar bir dille hayatından çıkmamı istedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yaptıklarım için çok pişmanım. Geri dönmesi için ne yapabilirim fikri olan var mı? Geri döndürebilir miyim? Gördüğümde onunda durumu kötüydü ama aklıma yatan ilk kızla çıkacağım dedi bana sende git öyle yap hayatını yaşa dedi. Bunları söyleyen o değilmiş gibi. Bize ne oldu anlamadım. Lütfen bir fikir verin. Herşeyi yapmaya hazırım.
Kibar bir dille hayatından çıkmamı istedi. Ne yapacağımı bilmiyorum. Yaptıklarım için çok pişmanım. Geri dönmesi için ne yapabilirim fikri olan var mı? Geri döndürebilir miyim? Gördüğümde onunda durumu kötüydü ama aklıma yatan ilk kızla çıkacağım dedi bana sende git öyle yap hayatını yaşa dedi. Bunları söyleyen o değilmiş gibi. Bize ne oldu anlamadım. Lütfen bir fikir verin. Herşeyi yapmaya hazırım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer