Öncelikle değerli arkadaşlar sizin yorumlarınızı gerçekten yardım edebileceğinizi düşündüğüm için almak istiyorum. Lütfen saygı çerçevesinde görüşlerinizi almak istiyorum. Öncelikle kız arkadaşımın geçmişi çok kötü değil. Önceki 1 yıllık ilişkisinde ayrı şehirdelermiş sadece öpüşme yaşamış onun dışında sevişme bile olmamış. Bu konuda ona güveniyorum. Ondan sonraki ilişkisi de bizim universiteden 3 aylık seyrek bir ilişki yaşamış. Bu ilişkisinde sadece el ele tutuşmuşlar gerisi yok. Çok temiz bir kız olduğuna inanıyorum. Bana "Hayatımı sadece bir erkeğe adamak istiyorum. Sen beni bırakmadan ben seni asla bırakmayacağım." dedi. Güveniyorum ama öpüşmüş olması beynimi kemiriyor resmen 1 aydır aklımdan çıkaramıyorum iştahım kesiliyor. Anlayacağınız tam emin değilim ama depresyon gibi bir şey yaşıyorum. Ani duygu durum değişikligi ruh halimi perişan etmiş durumda. Kendi geçmişimden de bahsedeyim. Ben bundan 4-5 sene önce 2 yıllık ilişkim vardı. O ilişkide tahmin edeceğiniz her şeyi yaşadım. Şöyle düşünüyorum ben bunları 4-5 yıl önce yaşadım. Kız ise 1 yıl önce. Acaba bu takıntımın sebebi bu mudur? Şu an tekrar yaşama şansım var. Eğer şu an cinsel ilişki yaşasam normalleştirebilir miyim beynimde bunu? Bilinçaltım rahat bırakmıyor beni resmen. Aklıma o öpüşme sahnesi geliyor hep. Kızın dudaklarına bakamıyorum. Ve ilk ve tek o çocukla yaşamış bunu. İlk öpücükler asla unutulmaz diye bir saçmalık kurcalıyor beynimi. Sırf bu yüzden kızdan ayrıldım. Şimdi sizden istediğim bu sancıları atlatabilmem için bir çare var mıdır? Aranızda ya da yakın arkadaşlarınızdan buna benzer bir olay yaşamış olanlar olabilir. Aranızda daha fazlasını yaşayanlar da olabilir. Bu konuda geniş olabilirsiniz. Benim de istedgim sey bu. Nasil ge
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de içimdeki tedirginliğin tek sebebi. O çocukla öpüştüğünün onun zaman zaman aklına geliyor olabilmesi? Acaba aklına geliyor mudur? O da unutmuş mudur bunu? Mesele onun unutması benim aklıma gelmesi değil yani bir nevi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer