Ben kapattım o defteri diyince gerçekten kapatabiliyor musunuz?Özellikle erkeklerin yorumunu merak ediyorum.
evet
hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
3 senemi verdigim sevdigim deger verdigim insan beni cinsel obje gördü sonrasında ayrıldım zaten aradan 4 sene geçti iyikide ayrılmışım insan sevdigi insanı o şekilde görmez sonrasında kapattım o defteri zor olsada çok sevsemde onurum ve namusum önce gelir adını bile agzıma almıyorum
kapatamıyom :D
Ağzınızdan çıkan şey sözdür. Söz vermek şereftir diye bakarsanız tabiki kapanır. Çok şükür yemişlğim yok bu yaşıma kadar sözümü. Tabi karaktere göre değişir. Şeref haysiyet üç kuruşdan daha ucuzlamış halde. Evet diyip hayırı yapanlar sağolsun 😕
bazen öyle bir sevgi yaşarsın ki bir kere kapatınca kapanmaz o zaman anlarsın şerefle alakası olmadığını
Sevgiye nasıl bağlantı kurdun bilmiyorum. Sevmek dediğin şey defter değil ki yürek sızısı. Sen sızını bir anda dindiren bir ilaç duydun mu. Yok öyle bir şey. Ama zamanla kapandı dediysen ve sızını kabul edersen geçer acısı. Aşkta gurur olmaz derler. Çünkü yüreğini açıp feragat edersin ondan parça parça. 😕 Yarayı kanatmak da kabuk bağlaması da hem zihniyete hem önemsediğin şeylere bağlılığın ile alakalı.
aşk için sordum ondan sevgiye bağladım ;) yoksa bende her konuda kapandı dediysem bitmiştir dönüşü olmaz
Saplantiya donmemisse elbet kapanır. Ben yedi yıldır kapatamiyorum. Defterin içindekiler çoğaldıkça kapatması daha da zorlaşıyor.
Cevap
12Cevap
Araya ayraç koyuyorlar bence. Gerektiğinde tekrar açmak için :)
hayatında başkası olsa da mı ayraç?
Ben komple kilit vurup ateşe veriyorum da, yapamayanlar var. Onlar ayraç koyuyor :) O ilişki bitince eskiye geri dönüyorlar işte.
en güzeli bir kere bitecek tamamdır
Valla bence bir tane olacak ve hiç bitmeyecek...
Ne bir ikincisi olacak ne öncesi...
Defter çakma dandik sarı yapraklı saman kağıtsa kapanıyo ama tertemiz çok umutlu olduğum defter olunca ne kadar kapattık desekte o defter kapanmıyo
maalesef dille hersey söylenir de be :( gel kalbe söz geçir gel kalbine anlat bunları ahh ahh...
Evet kapattım. 4 ay oluyor. Aşkından gebersemde, bir kere bile arayıp sormadım.
gururunla mutluluklar
Ben o gururu 3 sene boyunca çok ayaklar altına aldım. Ne faydasını gördüm. O gururundan vazgeçti mi? Geçmedi.
Benim de 4 ay oldu. Son dakikaya kadar defalarca yanlış yaptığını ve pişman olacağını söyledim. Bitti mi bitti Güle güle oyun oynamıyoruz.
hayır maalesef o kadar kolay değil sadece lafta kalıyo
tabiikide hayır genelde kendimi kandırıyorum sonrada hep düşünüyorum
benim için bittiyse bitmiştir kapandıysa kapanmıştır
Ugrasarak olur kapatmak icin zorlarsin ve kapatirsin bir sekilde
Yok ya 10 bin kere demişimdir ama yinede kapatamıyorum
Karakter meselesi soz ağızdan ckar kmne grede degisr
seviyorsam kapattım desemde kapatamam
aynen öyle diyorsa hatırlamak istemiyordur. gerçekten kapatmıştır inanabilirsin.
Kapandı dersem kapanmıştır o defter.
Evet. Kafamda bitirdiysem bitti^^
Kararından asla dönmem :)
en güzeli
Kesinlikle :)
Evet
Not defterim için evet.(^ム^)
Evet çok basit
nasıl basit?
Kesinlikle EVET
nasıl bir net cevap öyle :D
Ah su inatcilik :)