Ayrılmak mı istiyor ya da benim bitirmemi mi istiyor? Anlayamıyorum ne yapmak istiyor?

Sevgilim dün tatilden geldi. Bende o gelecek diye tabi süslenip püslendim sözde aksam dısarı çıkarız hani kısada olsa birbirimizi görürüz diye ama geldi hiç lafını bile etmedi görüşecek miyiz dedim hayır dedi...

-Haftasonu görüşür müyüz peki hayatım?

-Bilemiyorum hayatım.

-Tamam peki.

Nedir bu ya..Öyle bir tavırda ki sanki mükemmel bir ilişkimiz var hani ben şimdiye kadar o kadar alttan aldım ki onu halada alıyorum yani beni umursamadığını anlamazlıktan geliyorum. Tek bi saygısızlık bile yapmadım, kırmamak için çabaladım, mutlu olunca mutlu oluyorum vs. vs. .. Bir ilişkiyi sadece bir kişi ne kadar ayakta tutabilir ben bazen dayanamıyorum ama sabretmeye çalışıyorum belki güzel bir ilişkimiz olur zamanla diyorum... Seviyorum ne yapsam ki bilemiyorum.

Bu açıklamalarım güçsüz imajı vermesin, hani bi çare varsa yine elimden geleni yaparım ama yoksa birbirimizin hayatında boşuna yer kaplamaya gerek yok değil mi?

Ne düşünüyorsunuz..
Güncellemeler
+1 yıl
Akşam buluşup konuşacağız ya bir çözüm bulacağız ya da ...
Ayrılmak mı istiyor ya da benim bitirmemi mi istiyor? Anlayamıyorum ne yapmak istiyor?