Yorumu buna gore yapin
Eski sevgilimin aşk acısı çekmesi beni mutlu ediyor?
Yorumu buna gore yapin
Sen de zihnini onunla meşgul ediyorsun. Yani yoluna tam bakamamış oluyorsun. Ayrıca normal bile olsa tiksinç bir durum. O sana kıymet verdiği için seni unutamıyor, acı çekiyor. Senin ise umrunda değil. Hiç ilgilenmese çok umursardın ama. Benim de çok değer verip unutmadığım unutamadığın insanlar var. Bunu onlara söylemekten de çekinmem. Demek ki söylememek gerekiyormuş.
Kendi yaptı tamam mi suçlu ben degilim bize yazik etti seve seve ayrıldık ikimizde asiktik. Simdi yoluma bakiyorum sayfasında duvarda düşünce gordum yazılar koymuş bana biliyorum hepsi bana yoluna bak diye derken zamanında iyiydi son nokta benden oldu sadece ben aylarca savaştım agladim gordu hepsini genede inat etti bize kiydi şimdi ceksin kendi etti
Peki o seni böyle severken hiç onu aklına getirmeden bir başkası ile birlikte olabilecek misin?
çocuk başka birisinden hoşlandığı anda sen çekmeye başlıcaksın o acıyı bilgin olsun :D
İyilik iste iyilik bul demişler. Birinin acı çektiğini görüp sevinmek egonu okşasada iyi bir şey değil. Mutlu olmasını isteki sende mutlu olasın.
kim terk etmisti. sebebiniz neydi?
İlk o istedi ayrılmayı biraz severek ayrılma oldu ama ben herşeye rağmen zorluklara rağmen direnme taraftarıydim o direnmedi bizim için savaşması son noktayı ben koydum
normal oyleyse senin durumun. dilerim senden once mutlu olmaz.. once sen, sonra o.
Ben artık mutluyum alistim unuttum şans eseri duvarında yazılarını gordum ben başka yollars gidecek hale geldim o şu an bilmiyorum haberim yok
Cevap
11Cevap
Ayni bizim durum ama bnmki hala pisman olmadi olurmu bilmiyorm ama gormek istiyorum ben o kadar cabaladim o ladar agladim o kadar cok canim yandi ama pismanligini gormedim henüz
Nasıl bir manyaksınız siz gizli hanım
İnsanların acılarıyla mutlu olmamalıyız
Allah sizi taş etsin insallah
hayır pisliğin tekisin
Neden böylesinizz 😒😔😞😢😢😓😓😓
Çünkü bana çok acı çektirdi bizim için savaşmadi ilk zorlukta korktu severek ayrıldık bende çok acı cektim ama alistim hakediyor bence
bir şans daha ver ona gerçekten kötü bir durum bu eski sevgilim benden nefret ediyor zamanında bende çok acı çektirdim ama şimdi ben acı çekiyorum
Ben aylarca agladim resmen yalvardim ya bir yazık etme ikimizde asigiz diye ufak sorunları aşamayiz sandı aylarca uzak oldu konusmadim yazdim yazmadi aradim aramadi üzüntüye dayanamdim bitirdim en son başka şiirler şarkılar sözlerde koyuyor şimdi. Ama bana demiyor barisalim diye. Gormuyorum saniyor bilmiyor o yazıları gordugumu
Aynı ben işte ama o keşke görse bir belirti verse belkide Görüyor onu çok özledim 😔😔😔
Ben goruyorum bence o da görüyordur gizliden çıkamaz misiniz ya yazsam size aynı seylermis erkeksiniz daha kolay anlarsınız onun hareketlerini
Evet mesaj at istersen madem konu açıldı konuşalım.
Mesaj atmayı düşünüyormusun?
Ozur dilerim uyuya kalmisim :( gizliligi kaldiirrsan yazarim
Pekii şu an buradaysan gizliliği kaldıracam. Burdamısın 👀👀
Geldim burdayim hemen kaldır yazarim
Sık sık girecem en geç. yarım saat sonra gorururm
Peki hemen yaz artık ☺️
Ok anlastik
Yazdim
Okurken kanım dondu yapmayin böyle be yaziktir :)
Değil.
Bence sen onu haketmiyosun.
Normal olamaz bence.
Bencilce
normal gibi
İGRENC BİRŞEY
Normal kanka
Normal 😂😂
#smile
Sadistmisin
Hastasın.
Boşver sen unut