şakasına dedi belki ama kaba işte.. kıro..
Sevdiğim insandan kopamıyorum. Yoluma nasıl devam etmeliyim?
şakasına dedi belki ama kaba işte.. kıro..
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer :) Gerçekten evlenince mutlu olabileceğini düşünüyor musun ? Evli olmamana rağmen seni böylesine kısıtlayan biri evlendiğinde seni ne kadar kısıtlar doğrusu aklım almıyor. Şimdi mutlu olmadıysan o zaman hiç olmazsın. Ayrılık kaçınılmaz olur. Hele ki çocuk yapmak gibi bir hatayada düşerseniz deme gitsin. Kısaca bence o olmaz. Diğerinde ise mutlu değilsin. Bu onunla olmaman için en büyük sebep. Bence başka insanlarla tanışmayı dene...
sevdiğinle evlenmeni tavsiye ederim
dımı:S sevdiğim insan:(
yada sevmediğinle evlen
ölene kadar seviyormuş gibi yap yalan söyle
görücü usuluyle olursa öyle olur.. yalan sölemiş olcam
sevdiğin insanla tekrar dene
ilişkini bitirmeden başka biriyle olma
Eger ilk sewgilini unutamıyorsan aklın hala ondaysa ikinci şahsa haksızlık etme. aklın ondayken digerine objektif bakamazsın zaten her hareketi ters gelir sana. o yüzden ilk ilişkinin bagımlılıgından kurtulamıyorsan şayet ikinci kişiye adapte olman çok zor
zaten öküzün teki.. konuşmicam bidaha onla.. kabaya demin aradı sinir oldum
bnce ikisini de bi kenera at ve yoluna bi süre tek devam et zaten sonra biri çıkar karşına ve aşık olursun ..ben de hemen hemen aynı şeyleri yaşadım en iyisi bu oluyor :))
ailem ısrarla evlenmemi istiyor.. kız kardeşimin önünü kapadım. oda benden dolayı sevdiğiyle evleniyor:(
bidaha birini aşık olmak onu tanımak için vaktımde yok:(
kuzenlerm 18 20 de evlendiler:S malesef ailem o yapıda değil
Cevap
10Cevap
bir insanı yarı yolda bırakmadıgım ıcın kafamdan bır ınsanı cıkarmadan baska bırıyle bırlıkde olmadıgım ıcın senın ruh halına sahıp degıl onun ıcın kalkıpda mılletın duygularıyla oynama ıkı arada bır derede kalacagına bırıne yanas ıkısıyle oynama...
duygularıyla oynamadım.. emek verdim azda olsa görücü usulune.. kötü huylarını görmedim.. mutlu olmak için.. ama hepkısız herşey için.. denedim olmadı.. ben şans verdim ama görmedi görücü usulu çocuk..
sevdiğim çocuk seviyor beni kalbi acıyor biliyorum. bunu neden yaptın bna tek hatam seni çok sevmekmiydi diyor
insan oglu kavun degılkı gotunu koklayıp anlıyasın kararsızlık kotu ve sende kararsız olma ne ıstıyorsan onu yap o zaman yenı bırak eskıye devam et eskıde senı yolda bırakırsa yenı bı tane bul kımseyı zorla baglıyamıyorsun...
ilk sevgidilimde belkide ondan bağlı kaldım..
elimi tuttugunu kokladıgını hayal ediyorum hep..çıkmıyor aklımdan:S
ilkler unutulmaz
:(
her ikiside seni mutsuz eder. özlemek ayrı bişey herkes özlüyor hemen hemen. ama yerine kendine uygun birini koyduğunda bu geçer.
uygun birini tanımaya vaktım yok sanırım:(
ailem ısrarla evlenmemi istiyor.. kız kardeşimin önünü kapadım. oda benden dolayı sevdiğiyle evleniyor:(
bizde öyle değil.. sıramı verdim diyorum ailem yok diyor.. kardeşim evlenirse ben evde kalmış izlenimi verirmişim:(
bncede sevmediğim biriyle evlenmim:(
beni sürekli eziyordu diyosun, aşırı kıskançlıklarından bunalmıştım diyosun ama hala onu sevdiğini söylüyosun :( neden kendisiyle çelişiyo bu kadınlar?
ayrıca görücü usülüyle görüştüğün çocuk da pek kafana uygun değilmiş gibi.
benimi abartım acaba hal ve hareketlerini dedim.. evlenince düzelirdi.. buna inanıyorum.. ama 1 2 yıl var evlilğe bu zaman zarfında yürürmü.. aramızda mesefe var.. görüşemioduk sürekli.. oda beni bişeylerden kısarark koruyacagına inanıyordu
evlennce düzelmesi bi ihtimal evet.. ama 3yıldır tanıyorum onu.. yanyanyken bi sorunumuz yok.. mesafe çok byk engel
Merak etme hasta falan değildir. Başka birinin kolundadır.
sanmıyorum.. bi kez olsun aşkından süphe etmedim.. ona hiç bi konuda güvnmesem bile beni aldatmıcagını biliyorum
ikisinde sana uymaz bence sen sana kafana uygun mutlu olacagın birini bul bence...
bulamamki.. öyle dışarda çekimser biriyim.. birini tanımadan çok neşeli biri olamıorum..
bir kere daha düşün evlilik basit değil seviyorsan başkası evlenmek çok büyük hatadır.
Okudum. Sonra derin bir nefes alp al birini vur ötekine dedim. Demem o ki, bu ikisi de değil.
ben neden bukdar bahtsızım peki.. neden benmi kusurluyum.. fedakarım güzelde sayılırım neden insanlar kıymetimi bilmiyorum
Kader ve kısmete inanır mısın bilmem, ama eğer herkesle uyumlu olabilseydik çok karışık olmaz mıydı? düşünsene herkes birbirini sevip uyum sağlayabiliyor, kimseye özel olamazdık.. Yaşın genç, dünyada sadece bu ikisi de yok. mutsuz olmana değecek kişiler değillerse neden tüm hayatını zehrediyorsun? Seni anlıyorum, ama bir şeyler birmiş gibi davranma. Ne olacağını asla tahmin bile edemezsin, mesela bununla ilgili kendimle sana anlatabileceğim çok şey var ama rtük beni kışalar. o yüzden yazmıcam :)
izmitlimisin.? pişmaniye olarak düşünürsek
doğru dersin kardeş.. öyle.. inş geçte olsa hakettiğim sevgiyi alacam:(
sevdim seni:)
Evet, sakın pişmaniye olma. ben yaptım sen yapma:D
Don geri.. Tum dunya huzura kavussun.. en azindan sen elinden geleni yapmis olursn..
bnde öyle diyorum.. döneyim geri.. ilerde mutsz olursamda sevdiğim adamla olsam en azından benm terchımım derim.. süreçte sıkıntılarım olcak.. 1 2 yıl evlenene kadar sıkıntılarım olur ama evlendkten sonra anmıyorum
bence ikisini de bırak ne buya karpuz mu secıyon kızzz
dogru dersin.. boşu boşuna sıkıntı yapıyorum. tek erkek onlar sanki
Su yolunu bulur birak kendi haline
Bu soru değil ki roman olmuş.
yorum etseydn be kardeş
yoluna çok sakin olarak devam etmelisin
aklımda biri varken ağlıyoken olmuyor:S
işin zoor ya
buundan once nasıl devam edıyorsan oyle et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar