Sevdiğim insandan kopamıyorum. Yoluma nasıl devam etmeliyim?

merhaba..

belki böyle sorular milyonkere sorulmuştum.. dün biran önce net olsada sorsam diyordum..

benm 3yıllık bir ilşkim sudan sebeplerle bitti.. aradan 5ay geçti.. birgün adını anmadan geçemedim.. 4ay hiç haber alamadım.. şimdi bir rahatsızlıgı var hafta 1 2 kere nasılsın die mesj atıyorum..

beni hala seviyor, bana bakarken sözlerinin için gülerdi.. kucagına alırdı sırtına alırdı sahilde koşardı.. yani böyle yanında ciddi değildik. çocuk gibiydi.. severdi beni..

ayrıldık.. ezerdi.. kadınsın 2.planda dur mantıgı vardı:( çok kıskançtı. oraya gitme bunu yapma şunla görüşme şunu giyme muhabbeti:( 3 yıl dayandım ama artık yeter dedim. gerçkten dayanma gücüm kalmamıştı.. face açmama bile karşıydı.. şimdi rahatım karışan yok eden yok.. ben kendi agırlıgımı nerde nasıl hareket etceğimi biliyorum çünkü:(

başka biriyle tanıştım.. görücü usulu gibi bişey.. çocukla konuşuyorum. yıllardır güya beni seviyormuş.. ama tepkısız.. odun gibi:( espiri yapıyorum onları bile anlamıyo:( ama henüz yüzyüze görüşmedik..

napsam bilmiyorum.. eskiside dönsem mutlu olurmuyum.. okulu var okulunu bitmemiş henüz.. 1 2 yıl daha beklememiz gerekiyor evlilik için.. 2 yılda yine aşkımız biterdi..

görücü ile tanıştıgım çocuk sorun değil.. ona sırtımı döner tekte yaşarım.. ama deli gibi sevdiğim insandan kopamıyorum.. özlüyorum onu çok:(
Güncellemeler
+1 yıl
günlerdir aramıyor görücü usulu çocuk. şimdi aradı farklı bi numardan.. netten bişey bakmamı söyledi. hayret sen beni aramzdın dedim. şakasına işim gücüm yok senimi arıcam dedi.

şakasına dedi belki ama kaba işte.. kıro..
Sevdiğim insandan kopamıyorum. Yoluma nasıl devam etmeliyim?