Ben sevdim o sevmedi :( ve sizden sadece bu durumu degerlendirmenizi isterim sevgi meselesi mi yoksa nedir bu?

Onu cok sevdim oda seviyo gibiydi elinden gelen herseyi yapti beni mutlu etmek icin tartisirdik cikar uzakda oturmasina ragmen o bir iki saatlik yolu gelirdi hadi bide yanimda tartis diye ve ben baslardim tebessum etmeye gulerdik yanyana tartisamazdik nolur hep boyle ol derdi ama nedense tlfnda tartisma olurdu seni seviyorum demeleri eksk etmezdi ilgilenirdi suprizler ypardi hediyeler alirdi gulerdi yanimdayken neden sevmediki:( belkide sevdi ama sonra noldu cozemedim:( birden artik gelelim dedi yoksa baskasiyla evlencem dedi orda bir tartisma cikti ogun bugun biri var hayatinda surekli ayrilmak istemeler ozmn basladi onu sevmiyodu iliski. yasiyodu benim haberim yokdu bir kac ay sonra birden aRilmak istedgni soyledi kabul ettim sildi. atti beni br kalemde simdi bakiyorum da kizla gezmeler tozmalar gulmeler eglenmeler.. kizda sanirim guzel.. hayatindan baya memnun benim varligimi bile hatirlamiyo ve ben buna cok üzülüyorum :(
Ben sevdim o sevmedi :( ve sizden sadece bu durumu degerlendirmenizi isterim sevgi meselesi mi yoksa nedir bu?