Severek ayrılanlar varsa neden ayrıldılar sebebini de yazar mısınız teşekkür ederim. Herkese bir fikir olacak.
Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karakterlerin birbirine uyuşmaması iki tartafinda dedigim dedik olması yuzunden bitti ilişkimiz hicbir konuda anlaşamiyorduk sirf arada sadece sevgi ve aşk oldugu icin anlaşamadan yurutmeye calişsakta en fazla 1bucuk yıl surdurebldk bitti ama onu hala cok seviyorum..
Bu nasıl oluyor anlamadım sevmek için uyuşmak şart değil mi. Uyumsuzluk nasıl ask ve sevgiyi getirebilir.
En başlarda herşey yolundaydi birbirimizi iyice tanimaya başladiktan snra ortaya cikti assil karakterimiz.
İnsan birbirini tanimadan sevebilir mi aşk baska birşey ama sevgi tanımakla olur
Ben bana güvenmediği için ayrıldık. Zaman dedi. Zaman da bir işe yaramıyo daha kötü oluyo araya soğukluk giriyor. O sana karşı eskisi gibi hissetmeyince, ilgilenmeyince, değer vermeyince sen de mecburiyetten bitiriyorsun deli gibi sevdiğin halde...
Zor olsa gerek teşekkür ederim
Çünkü ilişki bitme noktasına geldiğini hissediyorsun, çirkefleşmeden ayrılalım diyorsun.
Çünkü seviyorsun ama sosyal olarak denk değiliz diyorsun. Ya ilerde sevgim azalırsa.
Çünkü seviyorum da aslında sevmiyor da olabilirim.
Cok yorgunum yoksa sana bayagi bisiler yazardım. Bak bizi de severek ayirdilar iste yapacak bisi yok. Herkes kendi yoluma artk :D Neyseki sen kel değilsin o isin hikmeti kellik olsa gerek
Herkes te bir havalar Allah havanizi alırsa ne olacak ne oldum demeyeceksin ne olacam diyeceksin
Diyorum o zaman: Ne olacam?
@nickim-kocaya-kactı ne olacak sonumuz?
İmkansız çok zordu uzaklık da vardı 5 yıl sürdü ailesi memur maddi durumu iyi olsun dedi bu olmadı sonunda kız atandı bu kez ailesi izin vermedi severek ayrıldık sağlık olsun.
Cevap
8Cevap
Bu güzel mi yoksa kötü mü anlamadım başkasıyla sevgili olabilirler mi ihanet edebilirler o zaman sevgilerine
Bence başkalarıyla olmazlar, ayrıyken de, uzaktan da sevilir.
Niye ayrıldıkları önemli değil.
O zaman ayrı değiller beklemedeler. Ara vermişler demek bu. Ayrılmak değil bence.
Ya ayrılık zorunluysa 😕
Neden işte sebep ne olabilir
Orasını bilemem 😕
Bilmediğin halde böyle bir yorum garip yaşayan bilir derler örnek yok ama düşünce var teşekkür ederim
Örnek var ama vermek istemiyorum 😊
Rica ederim ✌
Verebilirsin ne olacak ki bilmeyenler de bilmiş olur rica etsem
mutlu edemiyormuş beni. beklentilerimi karşılayamıyormuş. oysa ben onun için tüm beklentilerimi hiçe sayardım..
Ah ah sevilmek ne güzel ama sevilmemek ne kadar ihanet içeren bir kavram
sağlık olsun ne diyelim
Inşallah sevip sevilecegimiz kimsenin karşı gelmeyecegi insanlar çıkar karşımıza
inşallah
Severek ayrıldık çünkü karşı taraf geçmişimle çok ilgileniyodu ve mutlu olamıyoduk evlilik kararı almışken geri döndük
Geçmiş ah bu geçmiş geçmişte kaldı diyemedik gitti Allah kibirli insanların şerrinden korusun. Düşmeyince insan düşenin halinden anlamaz olmuş. Sevenleri ayrı tutmak iki kelimeye kalmış
vardır ama aynı şekildemidir hisler.. bilemezsin. bir taraf zarar görmesin diyede olabir kendi zarar gördüğü içinde. herkesin söleyemedği sorunlar vardır..
Haklısın olabilir de olabilir
İmkansızdı. İmkansız olduğunu bile bile sevdim, bile bile sevdi..
Neden imkansız olsun ki neden bunu söylediniz
Var tabi ama bu ayrılık değildir sadece bedenler birbirine uzaktır. Kalpleri her zaman yanında olduklarını hissettirir
Bunlar birleşecek mi sonunda yine
Bilemeyiz
Aramizda cok yas farki vardi annemle yasitti resmen cikalim karsilarina dedi ben seviyorum dedi konusuyim babanla falan ama benim cesaretim olmadi
Sen seviyor muydun yani onu dememissin
seviyordum tabi ki ama bizimkilerin onaylaması imkansızdı fazla uzatmak istemeden ayrıldık
Severek ayrıldık çünkü ben kendimi yanlış anlattım o da onu sevmiyorum sandı. Böyle bitti
Yazık olmuş insan bazen kendini ifade edemiyor. Sevgi değil bence hoşlanmak bu.
Aile faktörü en önemlisi.
Neden peki aile. Aileden izinsiz sevmeyeceksin demek. değil mi bu
Öyle değil aile istemiyorsa olmaz demek tatsız evlilik işe yaramaz demek.
Ailenin onaylamadigi birini sevmeyeceksin demek bence bu.
Aynen öyle.
Teşekkür ederim
Sonu yoktu hayat standartlarimiz farklıydı.
Açıklama yapar mısın pek açıklayıcı olmadı sanırım
Mesleki acidan uygun değildik. Maddi durum uygun değildi. Ailem istemezdi. Davul bile dengi dengine demisler ne yazık ki aşk yeterince kuvvetli bir duygu değil
Evet aşk herşeyin önüne geçmiyor haklısın bu konuda önemli örnekler var sizde bir örneksiniz. O yüzden Allah herkese hakkında hayırlısını versin. Bu adaletsiz hayatta böyle örnekler çok.
Bu işler parayla olsaydı, keloğlan padişahın kızını nasıl alacaktı
Hani iki gönül bir olunca samanlıkta bir şeyler oluyordu. Hani duygular önemliydi? Hani o saçlarına taç yaptığım çiçekler? Hani gençliğim :(
@isviçresiz hayat buysa Allah zenginlerden malını alir mülkünü alır makamını da alır sonra intihar ederler ben ne hallere düştüm diye
ya da o zengin cebinde kalan 20 lirayla gider limon alır. satar. 40 lirası olur. ilk başta artış lineer olur. sonra bakmışsın, manav açmış. eksponansiyel bir artış var. 8 sene de yine zengin olmuş.
keloğlan yine kel. önemli olan karizmadır çünkü. işi bitiren karizma. ses tonunun bile güven üzerine etkisi var. mesela kel oğlan şalvarla değil de takım elbiseyle çıksaydı piyasaya, her şey çok farklı olabilirdi. köyden organik tarım işine girer filan. ne bileyim. imkanlar çok var da ben bir baltaya sap olamıyorum :\
ama ben mesela severek ayrılamıyorum. bak mesela @Nickim-kocaya-kaçtı seviyorum, sürekli stalklıyorum kızı. sürekli bir takip, ayrılamıyorum peşinden :(((
Sevip kavuşamayan var olur muu :)
Sevipte kavuşamayanlara ne öneri yaparsınız
Keşke bekleyebilseler hep ihanet var sevgiye
vardır olablir neden olmasın
Varsa neden işte onu soruyorum
Hangisini sayayım ki...
Baştan basla mesela
Bir gün oturur anlatırım sana... Bir sahil kenarında içerek... Ağlayarak... İç çekerek... Hıçkırarak...
Canım kardeşim benim üzülme ya dayanamam ben
Geçer...
Abim gibi
Ayrılma nedeni neydi demiştim cevabını alabilir miyim
Abim di işte :D abime söyledim istemedi zorla ayirdi :(
Üzüldüm ya. Ben bir abi olarak hiçbir zaman kardeşime karışmam.
Oyle deme bazen oyle bir karisiyor ki insan. Bnde 2 abi var bide biri bitse biri basliyor 18 yasindayim ama halwn istemiyorlar hayatim da birini :(
Valla benim kardeşim 23 yaşında hiçbir zaman karışmam karismadim da çünkü ben kardeşime guvenirim. Medeni birsekilde konuşuruz. Önemli olan anlayış gösterebilmekte karşılıklı diyalog sakin tartışma ortamı iyiyi kötüyü ayırt etmek çok önemli
Bizimkilerde sakin konusma diye bisey yok ne yaxik ki
var tabiki
Varsa neden açıklama yapar mısın
Ailemden dolayi
Ailemden dolayı derken açıklama yapar mısın
Abim igrendi ve kimsede onaylamadi bitirdim
İnsan sevdiğine laf ettirmez derler demekki gerçekten sevilmemiş diye düşünüyorum
Sevdigine laf ettirmez ama ailenn nasil kırip gecersinn bunu bana anlatirmisin erkek degilsinde kiz oldugunu dusun bide :(
Aile işte bir anlasalar işte. Ama şu var ki insan ayakları üstüne basabiliyorsa kararı kendi verebilir
Okuyorum daha zamani var
Geri ona mı Döneceksin peki.
Hayirr
Cunku o beni unutmuss biri sormus sevdigin var mı diye yok demis iyiki ailemi dinlemisim
Inşallah aileler insanları pişman etmez. En büyük duam bu olsun her insana.
İnsallah
Var evet
Neden peki
Vardır.
Nefrn peki
Mesafe
Mesafeler deken sanal arkadaşlık mı
Sanal arkadaslik degil tabiki 1 senelik sevgilimden yani eski sevgilimden bahsediyorum 3 haftada bir gelirdi aileler bile tanisti hatta :D
Neden olmadı beklenemez miydi sabır gösterilemez miydi
Onu ona sorucaksin :'(
Duyuyor aslında kulakları çınlıyor. Ama nasıl tanıştınız uzak mesafedeki biriyle. Seven insan beklemeyi bilmeli.
vardır
Varsa nedrn ayrılmak zorundalar
Zorunluluk 😕
Uzak mesafe
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar