Yıllar geçti hala unutamadım arkadaşlar?

merhaba arkadaşlar 21 yaşında bir üni öğrencisiyim. uzun bir hikayem var yazmaya calıştım fakat dörtte biri olmadan karakter sınırına takıldı o yüzden kısa kesmeye çalışacağım. benim ilkokulda bir sınıf arkadaşım vardıı. kızlara ilgi duymaya başlamadan önce bile onu seviyordum. sonra aynı liseyi kazandık. birbirimizi tanıdığımız için çok samimi olduk kanka gidiydik ( fakat ben ona 7 yaşından beri sırıl sıklam aşıktım öyle böyle değil arkdaşlar ona tapıyordum resmen) 2-3 ay böyle geçti ona açıldım. o da beni sevdiğini söyledi ( tüm hayatım boyunca olması için allaha dua ettiğim şey gerçekleşmişti, geceleri fotografına bakıp ağladığım kız artık benim sevgilimdi tarihi hala aklımda 19.12.2008) ona aşkım her geçen gün artıyordu sevmekten öte tutkuydu bu. 17 yaşındayken birbirimizin ilki olduk. lise3ün sonlarına geçtik. ama bana soğuk davranıyordu normalden ilgisizdi. yapaışık ikiz gibiydik her an birlikteydik. fakat sevdiğim kız gitmiş bana tamamen yabancı biri gibi davranıyordu. bir gün takip ettim beni aldatıyordu tanamadığım biriyle. 1 ay yüzünü görmek istemedim en son yalvardı evime geldi. anlattı herşeyi 2.5 ay önce başlamış 1 kere beraber olmuşlar. ben bunları donup kaldım. ne olur affet beni sensiz yaşayamam ben dedi sarıldı. ben tepki vermedim hiç. okulların açılmasına yakın tekrar beraber olduk. onurumu ve gururumu hiçe saydım ona olan tutkum yüzünden. fakat 3 ay böyle gitti yapamadım ayrıldım deli gibi severek. lise son oldum ailemde biliyordu durumu fen lisesinden bir koleje geçtim. içki e sigara ile o yaşta tanıştım. o sene sınavda bişey yapmamamıştım. 2. senemde türkiye derecesi yaparak iyi bir üni yerleştım oda bana benzer bir sonuç aldı ben ankaraya o istanbula gitti. yaklaşık 4 yıl geçti aradan fakat ben unutamadım. deli gibi özlüyorum onu. alkol almadığım zamanlar ellerim titriyor içmeden duramıyorum. intihar etmeyi düşünüyorum hep. yaz okulna gitmemem gerek girmiyorum okul 1 sene uzadı bu yüzden. perşembe günü eski pskiyatrisitme tekrar gideceğim
Güncellemeler
+1 yıl
dile kolay 14 sevdim hala da seviyorum. en iyi arkadaşım, sevgilim herşeyimdi o benim. onun için gözümü kırpmadan ölürdüm. bana çok ağır travmalar yarattı bu olay arkadaşlar herşeyi uzun uzun anlatamadım. yaşıyorsam sırf ailem için. yoksa çoktan öldürmüştüm kendimi. onu unutmanın hiçbir yolu yok, her resmini gördüğümde kahroluyorum. eskiden ağlıyabilirdim artık istesemde yapamıyorum. başka şeylere karşı hissizleştim geçen 4 senede hiçbir kızla ilişkim olmadı sadece o var aklımda...
Yıllar geçti hala unutamadım arkadaşlar?