Terk eden sevgilide ters psikoloji işe yaratmış?

Yaklaşık 3 ay önce ayrıldık , 70 gün boyunca onun için herşeyi Yaptım ama yinede ikna edemedim , en son artık bende bitti dedikten sonra kız bana artık daha iyi davranıyor arada bir meaaj atıyor ama ben Oral'ı olmuyorum hep kısa cevap verip savuşturuyorum aslında deli gibi seviyorum ama bana yine acı verecek diye yzak duruyorum , en son. Seni hala çok özlüyorum , hala unutadamadım dedi cevap vermedim , sonra ne farkettim biliyormusnn diye bir mesaj Attı yine hiç Oral'ı olmadım cevap vermedim , aradan yaklaşık 10 gün geçti hiç ses Seda'sı çıkmıyor , arada benim attığım twitleri favlıyor , şimdi benim sorunum ben onu hala deli gibi seviyorum öde beni çok seviyordu Benim ilk ilişkim olduğu için açıkçası birazda acemiysdim, onun geri gelmesini istiyorum ama bunu nasıl yapabilirim böyle kendi haline bırakıp bir süre daha onu yalnızlığıyla bırakıp iyice bir düşünmesi için bende bir süre daha suskunluğumu koruyum mi , genelde arkadaş çevremin hepsi Sak'ın mesaj falan atma sen yapacağını yaptın zamand âlimdi sıra onda seviyorsa gerçekten mücadele edip gelecektir gelmiyorsa bırakıp devam et yoluna diyorlar , peki sizce bu durumda o kıza ne olduda geri gelmeye Çalışıyor ya da geliyormu yasa gelecekmidir, geldiğind e ben nasıl bir tepki vereyim... şimdiden çok teşekurler arkadaşlar , dediğim gibi benim ilk ilişkim olduğu çok acemiyim (acemiydim)
Terk eden sevgilide ters psikoloji işe yaratmış?