Yaklaşık 3 ay önce ayrıldık , 70 gün boyunca onun için herşeyi Yaptım ama yinede ikna edemedim , en son artık bende bitti dedikten sonra kız bana artık daha iyi davranıyor arada bir meaaj atıyor ama ben Oral'ı olmuyorum hep kısa cevap verip savuşturuyorum aslında deli gibi seviyorum ama bana yine acı verecek diye yzak duruyorum , en son. Seni hala çok özlüyorum , hala unutadamadım dedi cevap vermedim , sonra ne farkettim biliyormusnn diye bir mesaj Attı yine hiç Oral'ı olmadım cevap vermedim , aradan yaklaşık 10 gün geçti hiç ses Seda'sı çıkmıyor , arada benim attığım twitleri favlıyor , şimdi benim sorunum ben onu hala deli gibi seviyorum öde beni çok seviyordu Benim ilk ilişkim olduğu için açıkçası birazda acemiysdim, onun geri gelmesini istiyorum ama bunu nasıl yapabilirim böyle kendi haline bırakıp bir süre daha onu yalnızlığıyla bırakıp iyice bir düşünmesi için bende bir süre daha suskunluğumu koruyum mi , genelde arkadaş çevremin hepsi Sak'ın mesaj falan atma sen yapacağını yaptın zamand âlimdi sıra onda seviyorsa gerçekten mücadele edip gelecektir gelmiyorsa bırakıp devam et yoluna diyorlar , peki sizce bu durumda o kıza ne olduda geri gelmeye Çalışıyor ya da geliyormu yasa gelecekmidir, geldiğind e ben nasıl bir tepki vereyim... şimdiden çok teşekurler arkadaşlar , dediğim gibi benim ilk ilişkim olduğu çok acemiyim (acemiydim)
Cevabın nedir?
Kızlar burnu sürtündüğü zaman hemen yelkenleri indirir. Tekrar denemekte fayda var. En azından içinde kalmamış olur.
13 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle kardeşim , sevdirdiğini ne kadar çok belli edersen o kadar çabuk uzaklaşırlar şunu anladım çok seveceksin ama bunu ona ağırdan satacaksın... Valla bilmiyorum artık ben bilinçli bir ters psikolji uygulamadım. Gitti diye Hayatımı mahvedemem o ilk gittiğinde. Çok gece Ağladım yalvardım ama şimdi Anlıyorum ki çok yanlış anlamışım , eğer gelmek isterse yemin ederim birkez daha gururu ayaklar altına alırım , ama bu sefer beni ne kadar çok istediğini mücadelesinden anlamalıyım aksi halde ben 1-2 defa hayır artık bitti tarzında hareket ettiğimde hemen bırakacaksa beni yol Onundur ben acımı içime gömer yoluma bakarım yukarda Allah var kader der geçerim... olduğu kadar olmadığı kader ☺️
Soran+1 yılAynen öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
+1 yılBnce bir sans daha ver
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim Anlamadığım şimdi bu geri mi gelmek istiyor daha tam olarak geri gelmek istiyorum demedi sadece eskisine oranla daha iyimser daha bir ümitvâr etti beni önceden hal hayır sormazdı şimdi soruyor , gelirken nasıl bir tavır sergilemeliyim , önceden ben bütün saf duygularımla bütün duygularımı sergiliyordum çok seviyorsam bunu belli ediyordum ama artık onu yapamayacağım hemen belli etmeyeceğim , demek istediğim çokmu ağırdan alsam bu sefer sanki istemeyen taraf benmişim gibimi hareket etsem ya da nasıl bir yol çizmeliyim şimdiden çok. Teşekurler cevabınızdan dolayı 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkılmadınız mı su kızlardan
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂sıkılmadık aşktan aşık olmaktan
Cinsel Yaşam konusunda 25,3b cevap paylaştı. Boşver unut
01 Yorumla
Soran+1 yılBoşver unut😂😂😂😂... ah be güzel kardeşim keşke öyle hemen olsaydı Dediğin ama olmuyor işte Acın bitmiyor sadece alışıyorsun... ben ömrüm boyunca birkez sevcem ama son kez kez Ömür boyu Ölene kadar sevcem diyordum , halada öyle diyorum onun için halada ilk ve son sun diyorum içimden , ama kendisi bilir artık bu saatten sonra
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne