Kızlar merhaba uzun bir ilişkim vardı bitti bir buçuk sene önce erkek arkadaşım beni aldattı benden ayrıldı beni aldattigi kızla sevgili oldu benden kurtulmak için ailemle tehdit etti ilişkimizde birçok kez cinsellik yaşadık bir sene sonra beni fake hesaplardan işletmeye konuşmaya kalkıyor sizce pişman mıdır yoksa amacı cinsellik mıdır karşıma geçip konuşmuyordu oyunlara kurup benim ona yazmamı sağlamaya çalışıyor amacı nedir sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Fake hesap eski sevgili amaç nedir?
Fake hesaptan işleten eski sevgili geri dönmesindeki amaç cinsellik mıdır yoksa pişman olmuş mudur?
çakmaktan başka amacı yoktur yoksa normal hesabından bakardı
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Oyunlar kurdu ama başta anlamamıştım fake hesap açıp hem kendine hem bana mesaj atıyor sürekli instagramdan sonra açtığı fake hesaptan kendine mesaj atmış benim adıma bana ekran görüntüsü alıp atmış noluyo diye bende benim yazmadığımi söyledim sonra o fake hesap tekrar bana mesaj attı bende kim olduğunu sordum ikimizi tanıyan… [+]
Oyunlar kurdu ama başta anlamamıştım fake hesap açıp hem kendine hem bana mesaj atıyor sürekli instagramdan sonra açtığı fake hesaptan kendine mesaj atmış benim adıma bana ekran görüntüsü alıp atmış noluyo diye bende benim yazmadığımi söyledim sonra o fake hesap tekrar bana mesaj attı bende kim olduğunu sordum ikimizi tanıyan yakından biriymiş işte ilişkim olup olmadığını eski ilişkimi filan soruyor ben ondan hiç şüphe duymadım sonra araştırdım fake hesabı nasıl bulurum diye bu hesap açarken telefon numarasiyla kaydolmus kullanıcı adını yazıp şifreyi değistir diyince sms gidiyor teline telefon numarasının son iki hanesini gördüm her yerden engelledim hesap sormadım sonra yeni fake açıp istek filan attı ama yazmadı şimdilik
Oyunlar kurdu ama başta anlamamıştım fake hesap açıp hem kendine hem bana mesaj atıyor sürekli instagramdan sonra açtığı fake hesaptan kendine mesaj atmış benim adıma bana ekran görüntüsü alıp atmış noluyo diye bende benim yazmadığımi söyledim sonra o fake hesap tekrar bana mesaj attı bende kim olduğunu sordum ikimizi tanıyan yakından biriymiş işte ilişkim olup olmadığını eski ilişkimi filan soruyor ben ondan hiç şüphe duymadım sonra araştırdım fake hesabı nasıl bulurum diye bu hesap açarken telefon numarasiyla kaydolmus kullanıcı adını yazıp şifreyi değistir diyince sms gidiyor teline telefon numarasının son iki hanesini gördüm her yerden engelledim hesap sormadım sonra yeni fake açıp istek filan attı ama yazmadı şimdilik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çakmaktan başka amacı yoktur yoksa normal hesabından bakardı
Oyunlar kurdu ama başta anlamamıştım fake hesap açıp hem kendine hem bana mesaj atıyor sürekli instagramdan sonra açtığı fake hesaptan kendine mesaj atmış benim adıma bana ekran görüntüsü alıp atmış noluyo diye bende benim yazmadığımi söyledim sonra o fake hesap tekrar bana mesaj attı bende kim olduğunu sordum ikimizi tanıyan… [+]
okurken sıkıldım ya şunu nasıl yazabildin
Kopyala yapıştır 😂
bir kere bile yazılmaz bu ya boşver sen devam et ben elendim okumam bu kadarını
Yaaa oku 😂😂😂😂😂😂😂
yok o kadarını okumam soru başlığına bakar cevabımı yazar çıkar giderim benden bu kadar
Cevabı biliyorsun sende.
Hahaha doğru 😂😂
İnsan yinede umut ediyor be 😂
Etme edersen o o. i. ç seni tekrar kullanacak. Üstelik karakter yoksunu, sen onun olduğunu nereden anladın?