Kendinden ödün vermekle çok büyük bir hata yapmışsın, her istediğinde altına yatmak nedir? Yanlış anlama sevişmekle o... pu olunmaz ama seni duygusal olarak tatmin etmeyen, beklentilerini karşılamayan çapkın birinin bütün isteklerini yerine getirirsen bu karaktersiz kişi de seni basit bir kadın olarak görür. Lütfen kendini suçlamaktan vazgeç ve kimse için fedakarlık yapma. Sevgini de bedenini de hak eden birine ver sana böyle davranan birine değil ve bence ona hayatında başka biri olduğunu ve hem cinsel hem duygusal olarak seni çok iyi tatmin ettiğini, mükemmel bir ilişkin olduğunu söylemelisin eğer gerçekten pişman olmasını istiyorsan tabii. Sana değer vermiyorsa bile cinsel anlamda başka birinin seni daha iyi tatmin etmesi onu gücendirir muhtemelen.
31 Yorumla
Soran+1 yılYapacağım 🥰
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılAnladığım kadarıyla sen onu Hala istiyorsun şöyle yap bir kere böyle bütün arzularına isteklerine topla tamam mı bu adamla öyle bir ilişkiye gir ki ama bu zamana kadar yaptığınız en iyi en etkili sekiz olacak şekilde kendini ayarlayabilirsin bunu biliyorum ona öyle bir zevk ver öyle şeyler söyle ki bunun etkisinden çıkamayacak hale gelsin daha sonra da şöyle bir şey yap senin istediğin şey sadece seks benim istediğim şey bu değil İkimizin isteklerinin ortak olduğu bir ilişkide değiliz benim istediğim şey sadece seks değil yolun açık olsunde ve ayrıl Ama bunu yapmadan önce kesinlikle şöyle onu inanılmaz bir zevki yaşat ki ben niye bu kızdan ayrıldım diyecek hale gelsin
04 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı 😃😃çok iyiiii yapacağım bunu
- +1 yıl
Dimi dimi djjdjd seviyorsanız İçinizdeki bütün kadınlık bütün dışı enerjiyi kullanarak İlişki yaşayın adam daha da vazgeçmez djjdjd hele biraz da sevdiği şeyleri yap kontrolü de ona bırak var ya😂
Soran+1 yılSeninle konuşmam gereken çok şey varmış gibi geliyor sen işini biliyorsun
- +1 yıl
Yok be dediklerimi yapın ama yaptığımı yapmayın kelimesinin yaşayan versiyonuyum ben☺️
Adam okadar haklı ki yani senin niyetin ne kadar kötü olmasa bile sırf onu bağlamak için yapmış olsan bile adamın düşüncesi daha değişmez seni o.. görmesi de o söylediğin cümleye göre çok normal. Kendini ispatlayacaksin eğer gerçekten duyguların yogunsa eğer yoksa da hiç pişman ettirmekle uğraşma haksız sensin cunku
33 Yorumla
Soran+1 yılBende kendimi haksız görüyorum ne şekilde ispatlayabilirim kendimi?
Soran+1 yılKonuşarak ikna olmaz mı sana bir şey göndermek istiyorum özelden izin verir misin
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılEpey zor ama kendine bağlayabilirsin, duygusal olarak. Keşke sen gibi fedakar kız denk gelseydi bana da. Biraz anaç taraflardan yaklaşmalısın, kurabiye, pasta, kek vs yap ve giyim kuşamına önem ver, bakımına daha bir özen göster
02 Yorumla- +1 yıl
Bu arada 2 erkek bir kadın fantezisini sen söylemişsin ama o seviyor muydu bu fanteziyi onu tam anlayamadım. Ama tersi olsa 2 kadın, 1 erkek fantezisi %95 erkeği kendinr bağlar
Soran+1 yılYazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
+1 yılSeni arzuladığında altına yatıyorsan başka zamanlar ona ulaşamıyorsan sen eşşeksin ve asla intikam alamazsın ve oda insan değilmiş insan hadi ordan bacım bile olsa değer verir bu insanlık gereğidir insan köpeğine bile değer verirken o sana hiç değer vermiyor ve sen halen onunla yatıyorsan kendini sorgula çok seviyorsan bile hata yapıyorsun
15 Yorumla- +1 yıl
Hadi ordan yerine or... pu bile olsa olacak site kuralı gereği her halde sistem otomatik değiştirdi
- +1 yıl
Hadi ordan bacım bile olsa yerine or... pu bile olsa olacak
- +1 yıl
Amacın sadece cinsellik ise ne adamlar var senin ruhunu bedenini doyuracak onamı kaldın
Soran+1 yılRuhum acıyor zaten
- +1 yıl
Ruhunu öldür başka erkek bul kendine o seni bitirmiş aklında o sana layık değil
Geri döneceği kapıyı kır, duvar ör. Bi' taraflarına estiği anlarda sana gelemeyeceğini anlasın. Böyle insanları pişman edemezsin. Çünkü arsızdırlar. Daha fazla zaman geçirmeden hayatından uzak tutman gerekir.
32 Yorumla
Soran+1 yılCanımı yaktığı için canı yansın özlesin pişman olsun istiyorum 🙄🙄😔
Aşı ve corona yeni dünya düzeninin ilk ayağı idi her toplumun %80-90 aşılayıp bununbaşardılar sahte bir salgınla..
ayrıca bu aşıdan başıma bişey gelirse ben sorumluyum kimse değil diye imza alarak.
üstelik 3 er 4 er doz. şimdi diğer ayaklar başlıcak kaos açlık kıtlık savaş. karbon vergisi karbon puanı vs vs hedefleri great reset ve 2030.
10 YorumlaSeviyorsun onu ama yapma kendine bubkotulugu bırak düşünme unutursun öyle kraktersizlerle birliktelik yasama fazla bağlanmışsın degmez birine bence en buyuk intikam o çağırdığında gitmemen olur onu hayatında istememen olur bir daha telefonlaina mesajlarına cevap verme engelle gitsin
111 Yorumla
Soran+1 yılAma beni yanlış anladı ben öyle biri değildim beni o. ruspu sayıyor
Soran+1 yılBirkaç tane mesaj attim mesajlarımı gördükten sonra mi yapayım
Soran+1 yılGeri çekmem imkansiz çünkü süresi geçti
Soran+1 yılAlıp karşıma son defa konuşup ilişkiyi düzeltmek istiyorum sence yapmalı
Soran+1 yılYapmalı mıyım.
Soran+1 yılDaha çok kullanır anladım peki taam teşekkür ederim
+1 yılSize böyle erkekler müstahak o yüzden onun gözünde seks objesi olmuşsun çünkü sizin gibiler efendi ve sevdiği kadına evlenmeden dokunmaya zorlamayacak erkeklerin kalbini kırdınız onları ikici plana attınız şimdi bir söz var Anadoluda s*kilm*ş a*ın hakkı bir ibrik su 😂😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılBen bu adamı çok sevdim nereden biliyorsun benim başka erkekleri üzdüğümü?
- +1 yıl
Üzeceksin işte bu adam işi bitince ayrılacak sende başka bir erkek alacaksın hayatına ondan çıkaracaksın ona yapamadıklarını
+1 yılistediğini verdikten sonra neden sana değer versin bende olsam değe vermezdim sadece işimi görürüm
48 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu durumu düzeltme imkanım yok müdür
- +1 yıl
istediğini yapmıcaksın umursamaz olacaksın
- +1 yıl
peşinden koştursun tazı gibi
- +1 yıl
yalvartmayı bil
Soran+1 yılBir anda sessizce hiçbir şey demeden gitsem bana hiç ulaşmasa? Bu etkili olur mu
- +1 yıl
olabilir kendini tutabilceksen yap açık verme taktik olduğunu belli etme
Soran+1 yılO iki tane telefon kullanıyor iki numarası var şimdi kapalı telefonu seninle konuşmam lazım yazdım görmedi tabiki bu birkaç gün önce oldu çünkü dayanamayıp konuşup bitirecektim sonra sitem ettim telefonu açmıyorsun beni kırıyorsun vs yazdım neyse işte telefonu açmasını bekleyip onunla yüz yüze konuşayım mi öncesinde? (S. evismeyi kadınları seven bir adam ve ben bu adam beni sevsin diye kendimden ödün verdim ev kızıyım bar ortamım vs yoktur ama o o tarz kızları seviyor diye onlar gibi davrandım rahat oldum her çağırdığında gittim 🙄 bu yüzden de beni o. ruspu ruhlu bildi sanırım daha birçok şey var ama en ağırı bu oldu galiba, yani onu mutlu etmek için fanteziler bile baktım kadınlığımı onda buldum)
- +1 yıl
o evli falan olmasın ya niye iki telefonu var bu günenilmez biri zaten uğraşmaya değmez
Böyle kendini kullandırtırsan gayet normal bu tavırları.
31 Yorumla
Soran+1 yılNasıl durumu düzeltebilirim
- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılHata sende kendini komple kullandırmışsın ve hala ondan beklenti içindesin yazdığın şeylere bakılırsa sen iflah olmazsın adam başka kızlarıda yapıyor bide geliyor seninle yapıyor sen kalkmışsın dediğin şey nasıl pişman ederim ahahha şaka gibi
10 Yorumla
+1 yılHâlâ bir şeylerden ders alamıyorsan sen ve senin gibi bir şeylerden ders alamayan kadınlar böyle erkeklere layıksınız. Olmadığınız kişi gibi davranın hem de bir erkek uğruna acınası yaratıklarsınız
10 Yorumla
+1 yılUlaşılmaz ol onun için kendin olmaktan vaz geçmişsin ya şimdide kendine saygından sadece kendin ol özüne dön her istediğinde sana ulaşamasın derim kendinden mahrum bırak
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Ne demek kimse için kendinden vazgeçme inan deymiyor Allah'a havale et zira o öylebir rabki intikam alıcıların en merhametlisidir.
Soran+1 yılDoğru haklısın 🥰🥰
Sevişirken boşalmaya yakın bir anda işi yarım bırak. Yeterince etkili olur.
10 YorumlaPişman etmemelisin, gerek duydukça ihtiyacını gidermelisin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. onu elınle bosalt
bosalacagı zaman elını cek zevkı p1c olsun10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılPişman etme çabası bile onunla iletişim halinde olmanın farklı bir yöntemi
10 Yorumla
+1 yılBir apart olmuş 400 500 apart tuttur gitme ak engelle sonra
10 Yorumla
+1 yılPek de pişman edemezsin gibi. Karısına söyle diyeceğim ama bilemedim
10 Yorumla
+1 yılhadi ordan et. Uğraşma. Git kendine bacım bul ben sevgi aşk seven biriyim de hani biriyle de sevgili ol ya da olmuş gibi yap bı kaç mutl bu poz delirir..
00 YorumlaPisman etmek ne? Sen kendin pc kurusunu bulmussun kurtulman gerekli intikam alirsan bu kez can sagligim tehlikede deyip soru sorarsin gibtiri cek yoluna bak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 300 cevap paylaştı. Birlikte olmaman pişman etmeye yeterli. Bunun yaptığı fb bunada gerek yok istersen tek seferlik ilişkiye girecek birçok kisi bulabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok basit. pişman etmek çagırdımı gelecem diyecem geceligimi giyecem falan azdıracaksın sonra bi
işim. çıktı arkadaş aradı diyeceksin. deli olur. dene gör bak tecrübeye dayalı bı
10 YorumlaNerede bir piccc var gidip altına yatiyorsunuz. Sonra da beni oruuuuuspu zannetti diyorsun. Zannetmedi yavrum. Öylesin zaten
00 Yorumlabaşka birini bulmuş ondan cinsellik alamıyor ve senden alıyor gidiyor neden hala görüşüyorsun ki kes gitsin görüşmeyi
00 Yorumlacinsellik yaşamayacaksan erkekler napsın seni :D
07 Yorumla
Soran+1 yılBak sorun cinsellik yaşamam değil yaşıyorduk zaten... Düzenli ve sınırsız. Ama bu adam kızım yüzümden vicdan azabı çekiyorum diyip ayrıldı sonra geri geldi ve sadece cinsellik olsun aramizda duygusal bir bağ olmasın dedim
Soran+1 yıl*dedi
Soran+1 yılEvet belki de.. ama en azından şu anki durumumdan farklıdır daha iyidir
Soran+1 yılBen onu sevdim canımdan çok sevdim iki senemi verdim ben ona aşık olduğumda seks nedir sevişmek nedir bilmiyodum.
Soran+1 yılO beni sevsin diye terk etmesin diye onunla seviştim olayları bilmiyorsu.
+1 yılNeden gittin sende gitmeseydin elde edemezdi seni şimdi obje gibi kullanmış atmış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak etmişsin kanka kusura bakma. Sen kendini olmadığın bırisi Gibi gösterip seni hunharca kullanmasına sesini cikartmamışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğim için yaptım
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni cinsel yönden istiyor sadece.. Kendinin değerini bil. Erkek milleti çok görmüyorum, hepsi aynı..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYatakta senden daha iyisini buldum sana ne gerek var deyip rest çek
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi? Ama ben beni yanlış anladığını bu yüzden terk ettiğini düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılNe anlamda yanlış anlama
Cevap sahibi+1 yılDetaylı konuşmak ister misin
Soran+1 yılBak ben bu adamı mutlu etmek için çeşitli fanteziler deniyorum bir tanesi bana iki erkek fantezisini önerdi ben bu şekilde karıma bağlandım dedi.. yani iki erkek bir kadın f. ntazisi... bunu dediğimde çok kızdı sinirlendi ben seni çok seviyorum bu nasıl bir laf kendini hangi pozisyona soktun dedi ertesi gün oldu beni seven bir adamın beni rahatsız ettiğini öğrendi ve ben bunu gizledim bu olay için kavga ederken ayrıldı benden sonra da geri dönüp duygusal boyutu unutalım. Dedi
Cevap sahibi+1 yılBu arada güncellemen ve diğer yorumlara göre herifin yaptığı iki yüzlülük madem kendi kızı var kendi kızının başka erkeğin metresi veya s. KS malzemesi olmasını yediremicek kendi niye seni öyle görmeye çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılBana soracak olursan uzak dur uzaklaştırırken de lafı vur
Soran+1 yılYa ben bu adamı tekrar kazanmak istiyorsam?
Gizli Üye(30-35)+1 yılO çağırdığında değil senin canın istediği zaman çağırıp s. evişmeyi dene
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel fikir vermişsin 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yıladam seks için seni kullanayım diyor sen pişman etme derdindesin bu kadar mı aciz ve eziksiniz ayrıl gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEngelle gitsin niye böyle uğraşıyorsun? Sen seçtin onu zamanında. Seçmeseydin.
00 Yorumla
+1 yılİyi sevişiyorsa sen de onu kullan. Mastürbasyon mu yapacaksın sürekli?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖnce kendine bir fak badi bul…
içine boşalt, sonra gelip eski sevgiline oral yaptır😁🤣🤣
04 Yorumla
Soran+1 yılNolacak peki😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen intikam istemiyormusun?
Soran+1 yılEvet intikam almak istiyorum da bunu yapınca ne olacak başkasıyla seviştiğimi mi düşünecek? Ve evet intikam almayı düşünüyorum ama beni yanlış anladığı bazı noktalar var onları da düzeltmek istiyorum ben bu adamı da geri kazanmak istiyorum.
Cevap sahibi+1 yılBen cezalandırmak istedin diye düşündüm.
Ona iğrenç bir intikam alırsın diye.
Onu neden geri kazanmak istiyorsun?
Giden gitmiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasıyla yatıyorum ve senden daha iyi dieceksin
120 Yorumla
Soran+1 yılAma adam beni yanlış anladı yani beni ortam kızı sandı bu beni daha çok küçültmez mi gözünde
Cevap sahibi+1 yılÇok mu umrunda ki boş ver
Soran+1 yılKarşıma alıp konuşsam
Cevap sahibi+1 yılVermiceksen ona konulma gerek yok
Soran+1 yılYa bizim zaten cinselliğimiz vardı adam benle artık duygusal bağ kurmak istemiyor
Cevap sahibi+1 yılİstediğini almış ki doyurmuşsun adamı
Cevap sahibi+1 yılKaç posta yiyodun ondan sen kaç atıyodun
Soran+1 yılSen kaç atıyordun derken? Yaşı benden büyük 12 yaş var. İki üç saat görüşüyorduk zamanımız olmuyordu çünkü iş güç derken vs onunlayken o 3-4 kez oluyordu
Cevap sahibi+1 yılSen kaç kez boşalıyordun
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyım mı gizliden canım
Soran+1 yılÇok çok defa benimki
Cevap sahibi+1 yılÇıkıyım mı çıkmıyım mı
Soran+1 yılÇık yazayım
Cevap sahibi+1 yılGel hadi
Cevap sahibi+1 yılHadi canım bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılGelince bi daha yaz öyle gene çıkayım gizliden
Soran+1 yılTamam.
Cevap sahibi+1 yılGel hemen
Cevap sahibi+1 yılYahu hadisene be
Cevap sahibi+1 yılburada mısın
+1 yılE görüşecek misin
411 Yorumla
Soran+1 yılBu şekilde mi hayır ben eskort dehilim
- +1 yıl
Bunu ona söyle
Soran+1 yılSessiz kalıyorum hep
- +1 yıl
İlk mi olacak
Soran+1 yılNe anlamda ilk
- +1 yıl
Birliktelik
Soran+1 yılEvet ilkti
- +1 yıl
Kıymet bilene tabi demi
Soran+1 yılKıymet bilseydi ben şu an bu halde olur muydum
Soran+1 yıl(S. evismeyi kadınları seven bir adam ve ben bu adam beni sevsin diye kendimden ödün verdim ev kızıyım bar ortamım vs yoktur ama o o tarz kızları seviyor diye onlar gibi davrandım rahat oldum her çağırdığında gittim 🙄 bu yüzden de beni o. ruspu ruhlu bildi sanırım daha birçok şey var ama en ağırı bu oldu galiba, yani onu mutlu etmek için fanteziler bile baktım kadınlığımı onda buldum)
Soran+1 yılOlur yazıyorum
+1 yılVerme şey yani istediğini verme sjsjsj
20 Yorumlasen de onu cinsellik için kullan
20 YorumlaBu saatten sonra zor, atı alan Üsküdar' ı geçmiş
20 YorumlaSen istiyor musun onu
11 Yorumla
Soran+1 yılBen istiyorum onu. Ama duygusal anlamda da istiyorum. Sadece cinsellik yaşayacağım bir sürü adam var ama ben onunla sevmek sevilmek sevişmek istiyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yol ver gitsin
13 Yorumla
Soran+1 yılİntikam alıp pişman etmek istiyorum
Soran+1 yılPişman etmek?
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılSakın kendinden taviz verme
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbırak gitsin sevmiyordur zaten
10 Yorumla
+1 yılHala konuşuyorsun yani
🙄🙄10 YorumlaNefret ediyorum boyle erkeklerden ya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Vermezsen olur biter. En büyük ceza bu.👍😊
10 YorumlaVerme pişman olsun bu kadar basit
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni daha öncede kuallniyodu şimdi açıkça kullaniyo
00 Yorumla
+1 yılSen obje olmuşsun bir b0k olmaz senden
00 Yorumla
+1 yılCinsellik en güzel şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAa cok ayip olur mu kendini kullandirma aa
10 Yorumla
+1 yılS*ktir çekilerek.
10 Yorumlaİstediğini vermeyerek
00 YorumlaBaşkasıyla takılıp gezilerek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYolver gitsin seni cinsel obje olarak görüyor
00 Yorumla
+1 yılNiyeti belli edilmez
20 Yorumla
+1 yılRezil et
00 YorumlaÇok basit bunu yapman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılVermeyeceksin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılGörüşmeyerek
00 Yorumla
+1 yılRezilsin
00 YorumlaGöster ama elletme
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler