Terk eden, birkaç hafta sonra dönüp sadece cinsellik için görüşelim diyen sevgili nasıl pişman edilir?

Sevgilim 2 sene sonra vicdan azabı çekiyorum ayrılmalıyız diyip gitti ama birkaç hafta sonra döndü, bu sefer de cinsellik için görüşelim dedi. Beni her arzuladığında çağırıyor onun dışında da asla ulaşamıyorum 🙄 Pişman etmek istiyorum ne yapabilirim? 😔😔

Terk eden, birkaç hafta sonra dönüp sadece cinsellik için görüşelim diyen sevgili nasıl pişman edilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızı için ayrıldı benden😔 ve ayrıldığı günde birkaç kötü tesadüf oldu kendimi suçluyorum onu mutlu etmek için yaptığım şeyler yüzünden beni o. ruspu sanıyor
Güncellemeler
+1 yıl
(S. evismeyi kadınları seven bir adam ve ben bu adam beni sevsin diye kendimden ödün verdim ev kızıyım bar ortamım vs yoktur ama o o tarz kızları seviyor diye onlar gibi davrandım rahat oldum her çağırdığında gittim 🙄 bu yüzden de beni o. ruspu ruhlu bildi sanırım daha birçok şey var ama en ağırı bu oldu galiba, yani onu mutlu etmek için fanteziler bile baktım kadınlığımı onda buldum)