Sevgilime geçmişimi nasıl unutturacağım :( ?

ben 21 yaşındayım erkek arkadaşım 22 yaşında ve ben onun ilk sevgilisiyim aynı şehirde izmirde okuyoruz ve ben ondan önce geçmişimde çok kötü şeyler yaşadım erkeklere güvenim inancım en önemlisi de aşka inancım kalmamıştı 5 aydır sevgiliyiz o hayatıma girdiğinden beri kimseyle konuşmadım onu bir kere bille ihanete dair bir şey yapmadımlakin o hep benim geçmiş ilişkilerii sorguladı sorguladıkça yeni sorunlar üretti ve 3 gün önce tamamen herşeyimi anlattım geçmişe dair hiç bir sırrım kalmadı bunu aşcağını evliliğe kadar götürmek istediğini ilki ve sonu olmamı istediğini söyledi ertesi sabah eskiden görüştüğüm bir insanın 6 gün önce naasılsın yazdığını gördü ve deliye döndü beni suçladı ki ben o hayatıma girmeden önce o kişiye de haytımda biri olduğunu ve artık konuşmayacağımı söylemiştim o kişinin nasılsın yazısı yüzünden dünyam başıma yıkıldı ben erkek arkadaşımı çok seviyorum cahillik yaptım zamanında bazı hatalarım oldu ama geçmiş ya ne yapabilirim ki elimden ne gelir ki? bana etmediği hakaret etmediği söz kalmadı çok seviyorum ama unutamam kaldıramam diyip duruyor delirmek üzereyim biri bana yardım etsin lütfen :((((((((((
Sevgilime geçmişimi nasıl unutturacağım :( ?