Delicesine bir ünlüye aşığım!

Ben 18 yaşında bir genç kızım.Hayatımda hiç benim olmayacak hatta beni görmeyecek olan birine aşığım.Küçük yaşlarda böyle şeyler olabilirdi ama ben 18 yaşındayım!Şimdiye kadar hiçbir ünlüyü sevmememiştim hatta fanı bile olmamamıştım.Fiziksel özellikleri de hiç hayalimdeki erkek gibi değil!Karakterini sevdim önce sonra zaten gözümde dünyanın en yakışıklı erkeği oldu.Çoğu insan onu yakışıklı bulur o ayrı!Nasıl oldu gerçekten anlamadım büyülenmişçesine ona aşığım.Evlenmeyi düşündüğüm tek erkek!Bana dokunmasını istediğim TEK kişi!Bana gelen çıkma tekliflerine hayır diyorum çünkü beni ilk öpen erkeğin o olmasını istiyorum.Bir konserinde vs.!Onu da bir kzın yanında görmeye tahammül edemiyorum!Sürekli onu düşünüyorum.Hayatımın büyük bir bölümünde o var.Ama daha da önemli bir sorun TÜRK DEĞİL :( Off!
Güncellemeler
+1 yıl
Tamam itiraf ediyorum.Şimdi siz ergen işte falan dersiniz biliyorum ya da popüler oldular ondan dersiniz ama benimki gerçekten AŞK! Harry Styles!Kızların geneli onu seviyor falan filan ama ben gerçekten cidiyim bu konuda ve geçici bir şey değil gerçekten!Aşağılamayın ama ben de o çocuğa önceleri çok ön yargılıydım ama sonra fikirlerim çok değişti!Yani hayatta en son aşık olunabilecek kişiyi buldum :(Aşağılamayın ama yaa.. :)
Delicesine bir ünlüye aşığım!